Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (180. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.617.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada geçmiş olsun arkadaşım araban perte çıktığına göre kötü kaza atlatmışsın sen buralarda yazabildiğine göre sen iyisin Allah iyilik versin daha önceki sayfaları okumamıştım kusuruma bakma..
  • quote:

Orjinalden alıntı: halil2202

bu arada geçmiş olsun arkadaşım araban perte çıktığına göre kötü kaza atlatmışsın sen buralarda yazabildiğine göre sen iyisin Allah iyilik versin daha önceki sayfaları okumamıştım kusuruma bakma..

önemli deil teşekkr ederim.kimsede birsey yok Allah a sükür ucuz atlattık
  • quote:

Orjinalden alıntı: biz

benim rölanti 500-600 civarında nedeni ne olabilir

Benimkide aynı.Normal olanı bu zaten renault un yeni nesil motorları az yakması için rölantisi çok düşük ama yinede sarsıntısız çalışıyor.
  • geçen ay ankara araba pazarını gezmiştim temiz rxt 2000-2001 model 13500 den aşağı yoktu
    13500 normal fiyat bence ben de 1300 milyar vardı tüplü olsunn istemiştim o yüzden 99 model 12300 e rte almıştım...
  • Arkadaşlar Sisfarım son 3 ay içinde 2. kez yandı :(
    Çiftini 20 ytl ye almıştım ( Çin mali Almanların çifti 50 Ytl idi )
    Sanırım bunları değirtirmeyle başedemeyeceğim ben .

Bazı arabalarda görüyorum sislerde Xenon var .
    Çok güzel görünüyor bunu nadil yapabiliriz ben alip yapabilirmiyim yada nerede yaptırabilirim kaça malolur bilgisi olan varmıdır ???

Benim kısa farlarda Xenon var sislerede yaprırırsam çok güzel duracak !!
  • Arkadaşlar iyigünler

1999-2001 arası clio rta ların ön camları atermik mi acaba?

Yani demek istediğim navigasyon kullanan varmı aracında problem oluyormu?

çok teşekkür ederim:)
  • arkadaşlar clio II Authentique 14.i 8v motor 2004 model,brodway 1.4i 1999 model bu iki motor arasında bir fark var mı ?ayrıca bu motorların teknik verileri elinde olan varsa ve paylaşırsa cok sevnirim şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: asikartal18

mayısta inşallahh

quote:

Orjinalden alıntı: halil2202

clio 1.4 rxt aracını satan yok mu?

CLIO II SAHİPLERİ

vay

• CLİO II 2001 RXT leri, 306 XT ler ile kıyaslarsak nasıl bir yorum yaparsınız ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sinanusta

arkadaşlar clio II Authentique 14.i 8v motor 2004 model,brodway 1.4i 1999 model bu iki motor arasında bir fark var mı ?ayrıca bu motorların teknik verileri elinde olan varsa ve paylaşırsa cok sevnirim şimdiden teşekkür ederim

İkisi arasında tabiki fark var clio ya ait olan çok nokta enjeksiyonlu, broadway inki ise tek nokta dır.
    arasındaki tek benzerlik ikisinin de 8v olması...

sizin bahsettiğiniz 95-98 arası clio-I lerde kullanılan motor,
    o motor tek noktalı 1.4 8v dir 97-99 arası broadway lerin RNi lerinde de kullanılmıştır.
  • hocam atermik olup olmadıgını sanırım camın ortasında ogs cihazı için ayrılmış diktörtgen kısım varsa anlarsınız bizde bu alt orta kısımda zaten bariz belli oluyor her taraf aynı ise düzdür muhtemel cam ha biraz da koyuluk var cam renginde
    quote:

Orjinalden alıntı: betacrusis

Arkadaşlar iyigünler

1999-2001 arası clio rta ların ön camları atermik mi acaba?

Yani demek istediğim navigasyon kullanan varmı aracında problem oluyormu?

çok teşekkür ederim:)
  • Valla Hüseyin kardeşim Senin dediğin gibi bir ogs yeri göremedim. Zaten gördüğüm hiç bi clioda bariz öyle biryer yok bu dediğiniz camın ortasında aşağıdamı? gördüğümün hepsi düz camdı ama renkli koyu.
  • 99 rte de var ön cam altta tam ortasında diktörtgen şeklinde içi normal cam
    örnek olarak yapılmış ,diğerleri renkli cam..
  • bende bi clioda gördüm sanki camın üzeri plastiktendi mavi bişey vardı ve aynanın alt tarafında bi boşluk vardı heralde dediğiniz atermik cam odur dediğim araç 1.6 rte idi ama modelini bilmiyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: two_fast_two_furious

99 rte de var ön cam altta tam ortasında diktörtgen şeklinde içi normal cam
    örnek olarak yapılmış ,diğerleri renkli cam..
  • bugün arka kabine 2 tane hoporlor taktırdım 75 mılyona pioneer 10 cm hoporlor
    almıştım teyibi açıp seri bağlantıyla kablo çekti kabloyu kenarlardan görünmüyecek şekilde gizledi
    arka kabinde boşluklar vardı oraya da hoporloru civatayla sabitledi
    çok iyi ses kalitesi olmadı aama en azından arkadakilerde müzik sesini rahatlıkla duyabiliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: chiller

2001 CLİO RXT leri, 2001 306 XT ler ile kıyaslarsak nasıl bir yorum yaparsınız ?

Hemen hemen Fiyat olarak aynı, pekii kalite olarak fark var mı?
  • Nice mutlu, sağlıklı, kazasız yıllar arkadaşlar.
    MUTLU YILLAR
  • hocam aterimklerde ogs nin daha iyi algılaması için bırakılmış olan normal cam kısmı işte

ama gps i navigasyonu atermiğin engelleyeceğini sanmıyorum asıl konuya gelince

Bu arada herkesin yeni yılı hayırlı olur inşallah

CLIO II SAHİPLERİ
  • herkesin yeni yılını kutlar kazasız günler temenni ederim.
  • herkese mutlu seneler arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.