Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (182. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.617.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar arka stoplardaki sis farı sadece sol taraftakımı yanıyor ynaı bunlar tekmi oluyor ? bugun dıkkatımı cektı sadece sol taraftakı yanıyor..bu normalmı sızce yanı cıft olması geremıyormu ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sessiz@Saglıkcı

Arkadaşlar arka stoplardaki sis farı sadece sol taraftakımı yanıyor ynaı bunlar tekmi oluyor ? bugun dıkkatımı cektı sadece sol taraftakı yanıyor..bu normalmı sızce yanı cıft olması geremıyormu ??

Arka tarafta sislerden sadece soldaki yanar.Sorun yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: biz

quote:

Orjinalden alıntı: karabatak58

Arkadaşlar selam

2002 model clio II hb 1.6 110 beygir aracım var. arabama lastik alacağım.
    1- lastik olarak michelin pilot exalto yüksek performans lastiği almayı düşünüyorum. Sessiz, yumuşak, yola iyi oturan bir lastik olsun istedim. İstanbul da kışın kar ve buzdan çok yağmur oluyor bu lastiğin özelliği de konfor, dayanıklılık,ıslak zemin çekiş ve duruşu... kuru zeminde de çok iyi lastikten anlamam ama 5 - 6 gündür araştıyorum vardığım sonuç bu. Siz ne dersiniz. Lastik öneriniz var mı?

2- orjinal lastik ebadım 185/55/r15 sizce bu ebadı değiştirmeli miyim?

3 Forumda lastik yazıp sadece clio II başlığında arama yapabileceğim bir buton var mı? Ben bulamadım. Bu arada araba bende 1 yıldır var. Soracağınız birşeyler olursa yardımcı olmak isterim.

Hocam michelin ucuz lastikleri dandik.brigestone turanza aldım çok memnunum zaten sizin lastik orjinali 185/55/15 bildiğim kadarı ile 55 altı konfor bırakmaz bence değitirme.

Arkadaşım michelin pilot exalto alacağım. ucuz bir lastik değil 170 ytl... Yüksek performans lastiği... Turanza da iyiymiş ama o kadar zor karar verdim ki artık değiştirmeyeyim kararı mı? Ayrıca, bahsettiğin lastik konfora yönelik değil(miş), ses alıyormuş. Bunun yanında sağlam bir lastik... Michelen pilot exalto da (araştırmalarıma göre) turanza gibi ıslak kuru çok iyi yol tutuş, sessizlik ve konfor ön planda... Ama ömrü daha kısa... Benim için sesizlik ve konfor önemli.

• arkadaşım michelin e hiç gerek yok resimde arabayı kullandığım yer görünüyo zaten erzurum lassa snoways era aldım dört tanesi 330 ytl 9 taksit 175/65/14 lastik çokta memnunum
    quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar selam

2002 model clio II hb 1.6 110 beygir aracım var. arabama lastik alacağım.
    1- lastik olarak michelin pilot exalto yüksek performans lastiği almayı düşünüyorum. Sessiz, yumuşak, yola iyi oturan bir lastik olsun istedim. İstanbul da kışın kar ve buzdan çok yağmur oluyor bu lastiğin özelliği de konfor, dayanıklılık,ıslak zemin çekiş ve duruşu... kuru zeminde de çok iyi lastikten anlamam ama 5 - 6 gündür araştıyorum vardığım sonuç bu. Siz ne dersiniz. Lastik öneriniz var mı?

2- orjinal lastik ebadım 185/55/r15 sizce bu ebadı değiştirmeli miyim?

3 Forumda lastik yazıp sadece clio II başlığında arama yapabileceğim bir buton var mı? Ben bulamadım. Bu arada araba bende 1 yıldır var. Soracağınız birşeyler olursa yardımcı olmak isterim.

Hocam michelin ucuz lastikleri dandik.brigestone turanza aldım çok memnunum zaten sizin lastik orjinali 185/55/15 bildiğim kadarı ile 55 altı konfor bırakmaz bence değitirme.

Arkadaşım michelin pilot exalto alacağım. ucuz bir lastik değil 170 ytl... Yüksek performans lastiği... Turanza da iyiymiş ama o kadar zor karar verdim ki artık değiştirmeyeyim kararı mı? Ayrıca, bahsettiğin lastik konfora yönelik değil(miş), ses alıyormuş. Bunun yanında sağlam bir lastik... Michelen pilot exalto da (araştırmalarıma göre) turanza gibi ıslak kuru çok iyi yol tutuş, sessizlik ve konfor ön planda... Ama ömrü daha kısa... Benim için sesizlik ve konfor önemli.

[simage][/simage][simage][/simage]

CLIO II SAHİPLERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yahyademirci -- 4 Ocak 2009; 16:16:11 >

• Merhabalar,

Bende lastik alımı konusunda çok kararsız kalmıştım. Miclen 185/55/15 yüksek perfırmans bulamamıştım. Bridgestone Potenza RE040 aldım. V serisi bir lastik. Made in Japan. Fakat sert bir lastik. Konfor yok. Yol tutuş çok iyi.

Aracım 2004 Privilage 1,4 16V+ Orjinal Body Kit

Saygılar

Barış

http://img384.imageshack.us/my.php?image=dscn0753ui4.jpg

http://img384.imageshack.us/my.php?image=dscn0761vh7.jpg

http://img384.imageshack.us/my.php?image=dscn0772hu0.jpg

http://img384.imageshack.us/my.php?image=dscn0766xe2.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peace80 -- 4 Ocak 2009; 16:30:49 >

• Lassalara pek ıyı demıyorlar ama.. tamam kamyonların lastıklerınde ıyı oldugu bılınıyor ama bınek otomobıllerde pek ıyı oldugunu duymamıstım
  • lassa karda 10 numara arkadaşlar kullanmadan yorum yapmayın lütfen... geçen kış clio aracımda kullandım. aldığınız lastiği nerde kullandığınıza ve o lastikten ne istediğinize bağlı olarak yorumlar değişebilir tabiki... lassa snowways lastikten ses yapmasını istemiyorsan alma ama ben yoğun karda yokuşta olsa onlara çıkmak istiyorum takılmadan diyorsan o zaman lassa snowways...
  • ben de de var 4 tane lassa snowways ama takdırmayı gözüm kesmedi 3 ay sonra cıkartıp tekrar dıgerlerını takdırmak gerekicek
    taktıktan sonra tekar bir ayar cok uzun iş gibi geldi
    bu aralar buzlanma cok buralarda bu gidişle zincir de almam lasım zincirim de yok..

arka sis lambalarından ben de de biri yanıyor, ampulu patlamıs zannettım degıstırdım yanmadı sadece 1 tanesi yanıyormus
  • Taktırmadan yorum yapmıyoruz kı bundan oncekı aracıma lassa taktırmıstım o yuzden yorum yapıyoruz.. yanı lassa bıraz daha sert lastık dıye bılıyorum.. ve yol sesını bıraz daha fazlalaştırıyor..ama dıger markalara gore daha ekonomık gıbı gorunuyor
  • ben bu msjında başkalarının yorumunu konuşuyorsun sanmıştım dediğim gibi kişinin hitiyacına göre değişir lastikten memnun kalıp kalmaması.. ama kaliteli bi lastiktir ben snowways için konuşuyorum diğerlerini kullanmadığım için yorum yapamayacam...
    quote:

Orjinalden alıntı: Sessiz@Saglıkcı

Lassalara pek ıyı demıyorlar ama.. tamam kamyonların lastıklerınde ıyı oldugu bılınıyor ama bınek otomobıllerde pek ıyı oldugunu duymamıstım
  • Açıkcası bende hangı modelı oldugunu bılmıyorum burada kotuleme gıbı bır amacımda yok.. dört mevsım olan lastıgını almıstım bende.. yanı bıraz daha yumşak bır lastık secımıde yapıla bılır..beklentı ve kullanılacagı bolgelerde cok önemli
  • Arkadaşlar merhaba, merak ettiğim için birşey soracaktım. Bugün yeni arabalara bakarken bişey fakettim. Dizel arabaların tork değerleri benzinli bi arabadan daha fazla. Bunun sebebi nedir? Tamamen cahillliğimden soruyorum. 90 hp olan bir dizel benim de 90 hp olan arabamı geçebilir mi demek oluyor bu? Saygılar.
  • torku yüksek demek beygir gücü yüksesk demek değil
    torku yüksekse hem çekiçi hem de motor gücü yüksek demektir
    torkun yüksek olması ilk ve ara hızlanmalarda aracın daha seri ve hızlı olmasını sağlar

1.6 rte var ben de de motorun torku yüksek demişti usta bana ve bu bilgileri soylemişti bana torkla ilgili
    bu durumda dizelli aracın torku senin arabadan yüksekse daha seri bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi two_fast_two_furious -- 5 Ocak 2009; 23:42:20 >
  • Teşekkür ederim kardeş, en azndan kafamda bi fikir oluştu.
    quote:

Orjinalden alıntı: two_fast_two_furious

torku yüksek demek zaten beygir gücü demek değil
    torku yüksekse hem çekiçi hem de motor gücü yüksek demektir
    torkun yüksek olması ilk ve ara hızlanmalarda aracın daha seri ve hızlı olmasını sağlar

1.6 rte var ben de de motorun torku yüksek demişti ve bu bilgileri soylemişti bana torkla ilgili
    bu durumda dizelli aracın torku senin arabadan yüksekse daha seri bence..
  • benim normal lastiklerim LASSA ATRACTA Kış lastiklerim LASSA SNOWAYS ERA ben lassalardan çok memnunum lastik almadan önce günlerce araştırma yapmış birisiyim michelin-goodyear-pirelli-continental vs hepsini araştırdım.Lassa ya kötü degerlendırmesi yapan birisini ilk kez görüyorum açıkçası, Snoways era ları karda kullandım gerçekten mukemmel lastikler rampada kalmış arabaların yanında geçiyorum millet araba iterken ben yoluma devam ediyorum.elbetteki kış lastıklerınden ug7 ve alpin3 te çok iyi lastiklerdir ama ben yerli malı Lassa yı tercih ettim ve çok memnunum.

quote:

Orjinalden alıntı: halil2202

lassa karda 10 numara arkadaşlar kullanmadan yorum yapmayın lütfen... geçen kış clio aracımda kullandım. aldığınız lastiği nerde kullandığınıza ve o lastikten ne istediğinize bağlı olarak yorumlar değişebilir tabiki... lassa snowways lastikten ses yapmasını istemiyorsan alma ama ben yoğun karda yokuşta olsa onlara çıkmak istiyorum takılmadan diyorsan o zaman lassa snowways...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rhetorical -- 6 Ocak 2009; 17:39:28 >

• arkadaşlar merhaba;
    araçlarınızın kasko firmaları ve bu yılki fiyatları konusunda model belirterek bilgilendirme yaparmısınız en azından kasko yaptırırken hangi sigorta şirketine yönleneceğimiz konusunda bize yardımcı olur diye düşünüyorum ben en ucuz ankara sigortadan aldım imzamdaki aracım için daha önce kaskom olmamasına rağmen 864 ytl 12 taksit fiyat verdiler.
  • clio hb 2003 privlage 1300 ytl
  • ben 786 ytl'ye aldım axa sigorta'dan..
    quote:

Orjinalden alıntı: bloodwater

arkadaşlar merhaba;
    araçlarınızın kasko firmaları ve bu yılki fiyatları konusunda model belirterek bilgilendirme yaparmısınız en azından kasko yaptırırken hangi sigorta şirketine yönleneceğimiz konusunda bize yardımcı olur diye düşünüyorum ben en ucuz ankara sigortadan aldım imzamdaki aracım için daha önce kaskom olmamasına rağmen 864 ytl 12 taksit fiyat verdiler.
  • quote:

clio hb 2003 privlage 1300 ytl

biraz pahalı gibi ? hangi şirket ??
  • Başak Sigorta, 2007 Kasım-909 ytl-ilk kasko, 2008 Kasım-568 ytl hasarsızlık(!) ve öğretmen indirimi ile 10 taksit.

quote:

Orjinalden alıntı: bloodwater

arkadaşlar merhaba;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leki -- 7 Ocak 2009; 1:26:04 >
  • 
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.