Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.617.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pardon 2003 benzinli değil dizel.13 e getirin yanlış olmuş kusura bakmayın..
  • hocam inşallah gonlune gore satarsın bizimde aklımızda olsun bulursak yonlendiririz ama ornekleri olmadığı için biraz fiyat düştük sanırım ama en onemlisi senin zararsız satmandır hayırlı satışlar
  • eyvallah kardeşim sağolasın.
  • bizimki kendine arkadaş bulmuş sabahlamışlar dertleşmişler benim sağdaki RXT diğeri RTA
    bu arada cam filminin farkı gorunuyor bence daha şık oluyor

• meganelerin bile 2004 ü 18.000 -19.000 arası bulunmaya başladı clio 2004 e 14.000 verirsem içim yanar benzinlisine.malesef herkes arabası için iyi fiyat düşünür ama piyasa ölü biraz makul olmak lazım fiyat talebinde
  • arkadaşlar bilmem sizde de oluyor mu araç bazen sıcakken çalışmıyor. bazen 3 bazen 4. kere marşa basınca çalışıyor.ve ben buna çok kızıyorum sorun ne acaba? cevaplarınız için teşekkürler. renault clio rxt 1.6i
  • hüseyinder cam filmleri çok yakışmış clio yu acayip güzel göstermiş hayırlı olsun.trafik yakalarsa ne yapıyor.biliyormusun yani cezası veya trafikten men falan olayları nedir?
  • sanırım sokmeni istiyor çiziyor diyenler de var orda sokmessen ceza yazıyor imiş. geçen bi arkadaş jandarmanın bikaç aracı durdurup sokturduğunu solemişti artık ne olur bilyom ama şimdilik şükür hiç karşılaşmadık sorun olmaz inş. cunku buyuk rahatlık her acıdan
    quote:

Orjinalden alıntı: mbparikan

hüseyinder cam filmleri çok yakışmış clio yu acayip güzel göstermiş hayırlı olsun.trafik yakalarsa ne yapıyor.biliyormusun yani cezası veya trafikten men falan olayları nedir?
  • quote:

arkadaşlar bilmem sizde de oluyor mu araç bazen sıcakken çalışmıyor. bazen 3 bazen 4. kere marşa basınca çalışıyor.ve ben buna çok kızıyorum sorun ne acaba? cevaplarınız için teşekkürler. renault clio rxt 1.6i

Arkadaşım bence bunun 2 sebebi olabilir1 ya benzinin iyi değildi enjeksiyolar tıkantı 2 volant sensörün arızalı değişmesi lazım fiatı işçilik dahil 70 ytl bilgilerine.
  • merhaba arkadaşlar dün 2002 model clio expression aldım eski kasa ankara arabası fiyatı 12000 ytl 145000 km de sizce fiyatı nasıl klimasız
  • teşekkürler arkadaşım benzinden olduğunu sanmam çünkü ben benzini devamlı shell den alıyorum.shelll en iyi biliyorsunuz.ve hep aynı yerden alırım. volant sensörüne bir bakalım o zaman sağol.
    quote:

Orjinalden alıntı: www59

quote:

arkadaşlar bilmem sizde de oluyor mu araç bazen sıcakken çalışmıyor. bazen 3 bazen 4. kere marşa basınca çalışıyor.ve ben buna çok kızıyorum sorun ne acaba? cevaplarınız için teşekkürler. renault clio rxt 1.6i

Arkadaşım bence bunun 2 sebebi olabilir1 ya benzinin iyi değildi enjeksiyolar tıkantı 2 volant sensörün arızalı değişmesi lazım fiatı işçilik dahil 70 ytl bilgilerine.

• huseyin camlar ayni benim küçümeninki gibi olmuş
  • Siz gece yolculuğunda uzun farlara gereksinim duymuyorsunuz ama önünüzde giden yada karşıdan gelen araç sürücüsünün ne kadar rahatsız olduğunu hiç düşünmüyorsunuz sanırım.

Bence bu xenon ve standart dışı ampül kullanımı kesinlikle yasaklanmalı.

quote:

Orjinalden alıntı: mrtetik

MODADAN ZİYADE GÜVENLİ BİR SÜRÜŞ SAĞLADIĞI İÇİN BENCE GEREKLİLİK.HELE Bİ DE BENİM GİBİ ARACI RXT OPTİK MERCEKLİ FAR OLANI VARSA ÇOK SÜPER OLUYOR.BEN DE MTEC XENON KİT VAR.9000 K GENERAL ELEKTRİK KAPSULLERİ.İLK YANDIĞINDA MOSMOR 1 DAKİKA SONRA BEMMBEYAZ BİR GÖRÜNÜM.ÖZELLİKLE GECE YOLCULUĞUNDA UZUN FARLARA HİÇ GEREK KALMIYOR.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jordan83

Arkadaşlar gerçekten lpg taktırmayı düşünen varsa hiç beklemesin.Sıralı sistem lpg ler benzinden farksız oluyor.aracıma gönül rahatlığıyla doya doya biniyorum,benzin olsa bukadar rahat binemezdim herhalde.Mantıken düşününce yılda 10000 km yapacağımızı düşünürsek km de benzin ile 300 ykr yaktığını hesaplarsak yılda 3000 ytl eder.Aynı yolu lpg ile yaparsan 150 ykr yaktığını hesaplarsan (aracım şu an ş.içi 140-150 ykr arası,ş.dışı 105-115 ykr arası yakıyor) 1500 ytl eder.Bu da demektirki sadece 1 yılda 1500 ytl kar sağlar,yani taktırılan lpg nin parası 1 yılda amorti edilmiş oluyor.
    Ayrıca eğer aracınızı çok seviyor ve uzun süre kullanmayı düşünüyorsanız ben kaliteli marka taktırmanızı öneririm.400-500 ytl fazla verin yinede kaliteli marka taktırın derim.ben çok araştırarak taktırdım ve çok ama çok memnunum.performans ve yakıt açısından harika diyebilirim (Brc My-07).Tabi bu bunu taktırın demek veya diğer markalar kötü demek değil ama yinede kaliteli marka bir lpg kiti taktırılırsa sorunsuz kafan rahat kullanacağının kanaatindeyim.

Yukarıdaki belirttiklerim şahsi görüşümdür.Herkesin kendine göre doğrusu vardır ve tavsiye niteliğindedir

Bende Atiker sıralı kullanıyorum 2 yılı geçti Clio 1.2 16v depo simitlerden.Stepneyi takdırdığım gün çıkardım ve bir daha hiç takmadım.Elektrikli pompa var koltuğun altında.Ve bu şekilde şehirler arası çok yol yaptım artık lastikler zor patlıyor.

Atiker brc FAst in aynısı hatta brc fast programıyla yükleme yapılıyo.Yakıt tüketimim jordan la aynı daha yeni şehirler arası gittim ve zaman zaman klima açık ve 110 km/h ortalama hızla yaklaşık 900 km yaptım.Ve jordan nın yakıt tüketimiyle aynı.LPG yi kesinlikle tavsiye ediyorum.Klimayı sürati istediğiniz gibi kullanma özgürlüğü veriyo yani arabayı araba gibi kullanmak için gözünüz aklınız benzin ibresinde,fiyatlarında olsun istemiyosanız LPG şart,dizelden bile tasarruflu...Ve atikerle Brc arasında o kadar kalite farkı yok ikise 67-1 R standartında üretilmiş ve atiker 1100 ytl.

En önemli nokta taktırdığınız yerdeki usta...

• Birde stepneyi yeni lastikle kullanmaya gelince 2006 yılında 2003 model stepne ve 2005 model aynı desen(önemli olan aynı desen olması) yeni lastiği beraber kullandım gayet te güvenli ve sorunsuzdu.Benimde lastikler conti-ecocontact tı.
    Ama arkaların olukları 45000 lerde çatladığı için 4 michelin energy saver aldım.

Başlarda fark etmemiş gibi geldi ama uzun yolda farkı anladım çok daha iyi yol tutuyor virajlara daha hızlı ve rahat giriyor.

Yani stepne korumalı yerde olduğu bozulmaz için aynı desende yeni lastik bulursan stepneyle beraber kullan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 9 Haziran 2008; 13:11:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: huseyinder07

bizimki kendine arkadaş bulmuş sabahlamışlar dertleşmişler benim sağdaki RXT diğeri RTA

Fotoğraf mükemmel, tebrikler Hüseyin.

• şu ANKARA trafiğinden nefret ediyorum ya nasıl ehliyet almış bunlar anlamıyorum.kursta bunlara sinyalleri öğretmediler mi arkadaş. sinyal veren bir kişi göremeyecekmiyim ya. bayan sürücülerde sinyal verir vermez hemen döner arkadaş bi sağına soluna bak müsaitse geç. sinyal verdim yol benim hakkım demek değil bu. tövbe tövbe ya.
    quote:

Orjinalden alıntı: Matchbox

quote:

Orjinalden alıntı: huseyinder07

bizimki kendine arkadaş bulmuş sabahlamışlar dertleşmişler benim sağdaki RXT diğeri RTA

Fotoğraf mükemmel, tebrikler Hüseyin.

• arkadaşlar merhaba,

lastik seçimi konusunda sizlere danışmak istediğim bir husus var. aracım 2003 clio II HB oto. vites. ikinci el aldığım araç üzerinde michelin 185 55 r15 ebatlarında lastikler takılıydı. artık ömürlerini doldurdular. en kısa zamanda yenilemem gerek ancak internetten lastik piyasası üzerine bir araştırma yaptım. çok çeşitli fiyat aralığı ve özellikte lastikler var. ancak benim kafama takılan husus şu. aynı lastiğin aynı özelliklere sahip modelinde 185 55 r15 ebat lastik fiyatı 192 ytl iken 185 65 r15 için istenen bayi fiyatı 165 ytl... yanak ölçütü büyüdükçe fiyat mı düşüyor, bir de ben kendi aracıma üzerinde olan 185 55 değilde 185 65 ebat lastik taksam ne gibi zararları olur?

ilgi ve yardımınız için şimdiden teşekkürler...
  • ya istanbul trafiğine ne demeli,ben şahsen ankaraya ikidefa geldim arabasız olarak, trafik istanbuldan iyiydi.
    manyaklar yuzunden arabamda biber gazı taşıyorum
  • cok guzel gorunuyor, gule gule kullan. ne kadara maloldu sana?
    quote:

Orjinalden alıntı: mrtetik

quote:

Orjinalden alıntı: blacky80

bu zenon far olayı nasıldır bayagı moda oldu, yollarda görüyorum. kullanan varmı içinizde

MODADAN ZİYADE GÜVENLİ BİR SÜRÜŞ SAĞLADIĞI İÇİN BENCE GEREKLİLİK.HELE Bİ DE BENİM GİBİ ARACI RXT OPTİK MERCEKLİ FAR OLANI VARSA ÇOK SÜPER OLUYOR.BEN DE MTEC XENON KİT VAR.9000 K GENERAL ELEKTRİK KAPSULLERİ.İLK YANDIĞINDA MOSMOR 1 DAKİKA SONRA BEMMBEYAZ BİR GÖRÜNÜM.ÖZELLİKLE GECE YOLCULUĞUNDA UZUN FARLARA HİÇ GEREK KALMIYOR.

• 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.