Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
15.865
Cevap
77
Favori
1.613.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: babigo

hayırlı olsun,sislerin maliyeti ne oldu ve malzemeleri kaca nereden aldın yazarmısın.

quote:

Orjinalden alıntı: Matchbox

Film işinden vazgeçtim, filmin en açığı bile bana çok koyu geldi. Polisle kesin karşı karşıya gelirdim gibime geliyor. Arabayı sadece İstanbul içinde kullansam sorun olmaz ancak yazın sürekli Çanakkale yolunu kullanıyorum ve o yolda en az 4 tane çevirme oluyor...

Bende filme haryacağım parayla sis farları taktırdım, araç çok şık oldu gerçekten. Yanlız bilginize makjaklı kasa öcesi bizim cliolarda bu iş bayağı bir masraflı oluyor, yani sadece 2 tane sis farı almakla bitmiyor, ayrıca sis farlarının monte edileceği plastik kitide almak zorundasınız...

Tüm parçalar orjinal Renault Mais...
    * 2 Sis Lambası
    * 2 Plastik bağlantı ve montaj aparatları (Bu plastik aksam olmadan boşuna sis lambası almayın takamazsınız)
    * 2 tane 55 Watt H3 ampül.

Bunlar 170 YTL tutu...

• e hocam direksiyondaki kolda sis farı düğme si varmı siz de veya ilave mi ediliyor veya ayrı bi düğmemi koydurdunuz

quote:

quote:

hayırlı olsun,sislerin maliyeti ne oldu ve malzemeleri kaca nereden aldın yazarmısın.

quote:

Film işinden vazgeçtim, filmin en açığı bile bana çok koyu geldi. Polisle kesin karşı karşıya gelirdim gibime geliyor. Arabayı sadece İstanbul içinde kullansam sorun olmaz ancak yazın sürekli Çanakkale yolunu kullanıyorum ve o yolda en az 4 tane çevirme oluyor...

Bende filme haryacağım parayla sis farları taktırdım, araç çok şık oldu gerçekten. Yanlız bilginize makjaklı kasa öcesi bizim cliolarda bu iş bayağı bir masraflı oluyor, yani sadece 2 tane sis farı almakla bitmiyor, ayrıca sis farlarının monte edileceği plastik kitide almak zorundasınız...

* 2 Sis Lambası
    * 2 Plastik bağlantı ve montaj aparatları (Bu plastik aksam olmadan boşuna sis lambası almayın takamazsınız)

Bunlar 170 YTL tutu...

• işte ben o kapalı olan yeri bıçakla güzelce açtım ya unutmuşlar diye
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: starpower

arkadaşlar hafta sonu ilaçlı su vardı elimde yıkamacıdan almıştım onunla bi güzel tavanı sildim.arka lambaları söküp attım bulaşık makinasına attım fıstık gibi parlamış merak ettiğim lambaları söktüğümde sol da 4 sağda 3 lamba vardı böylemi oluyo en alttaki sis sağ lambası yok. bende lambanın yeri açılmamıştı yenini açtım ve bi lamba vardı elimde ; taktım gerçi çalışmadı ama lamba uymadı herhalde. şimdi sağda 3 sol 4 mü olması lazım yoksa 4 e 4 mü onu merak ettim boşyere mi açtım yoksa yerini

Bilerek solda var sis lambası, çok akıllıca düşünülmüş bence...Çünkü siste arkanızdan gelen aracın sizi solladığını düşünürsek sol yayınınızdan geçecek. Bazı araçlarda görüyorum sis lambası tam ortada (Hyundai Getz) bu ne perhiz bu ne halana turşusu... Sağ tarafta yok matığıda yok zaten, yeride kapalı zaten... Renaulta bir ...

• quote:

Orjinalden alıntı: huseyinder07

e hocam direksiyondaki kolda sis farı düğme si varmı siz de veya ilave mi ediliyor veya ayrı bi düğmemi koydurdunuz

quote:

quote:

quote:

* 2 Sis Lambası

Bunlar 170 YTL tutu...

Kolda olan düğme sadece arka sis farını açıyor, ve oda sadece kısalar yanınca devreye giriyor. Yani sadece parkları açayım ve arka sisleri kullanayım dersen olmuyor...

İki seçeneğin var, ya ön sisleri arka sisle birlikte kullanacaksın (Bu durumda kısa farların açık olmalı yoksa çalışmaz), yada ayrı bir düğme koyduracaksın. Ben ayrı bir düğme koydurttum, kaput açma kapama kolunun hemen yanında uygun bir boşluk var oraya kolayca monte oluyor.

Karar sizin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matchbox -- 2 Haziran 2008; 16:06:48 >

• quote:

işte ben o kapalı olan yeri bıçakla güzelce açtım ya unutmuşlar diye
    quote:

quote:

arkadaşlar hafta sonu ilaçlı su vardı elimde yıkamacıdan almıştım onunla bi güzel tavanı sildim.arka lambaları söküp attım bulaşık makinasına attım fıstık gibi parlamış merak ettiğim lambaları söktüğümde sol da 4 sağda 3 lamba vardı böylemi oluyo en alttaki sis sağ lambası yok. bende lambanın yeri açılmamıştı yenini açtım ve bi lamba vardı elimde ; taktım gerçi çalışmadı ama lamba uymadı herhalde. şimdi sağda 3 sol 4 mü olması lazım yoksa 4 e 4 mü onu merak ettim boşyere mi açtım yoksa yerini

Bilerek solda var sis lambası, çok akıllıca düşünülmüş bence...Çünkü siste arkanızdan gelen aracın sizi solladığını düşünürsek sol yayınınızdan geçecek. Bazı araçlarda görüyorum sis lambası tam ortada (Hyundai Getz) bu ne perhiz bu ne halana turşusu... Sağ tarafta yok matığıda yok zaten, yeride kapalı zaten... Renaulta bir ...

Onlarda da hata var, madem orayı kapıyorsun, ampul takılan yeri neden kapatmıyorsun?

• quote:

Orjinalden alıntı: huseyinder07

hocam gazımız aynı desene istanbulda mı taktırdın acep
    quote:

Orjinalden alıntı: akmanhoca

sıralı sistem kitlerin reklamının olması önemli değil. mutlaka araştırılıp öyle takılmalı. akıllı uslu sanayi ustası bulup bikaçtanesine sormalı. hoş herkes kendi taktığını iyi diyor. kullananlar da öyle. bana sorarsanız Longas derim. çünkü ben de kullandığımı iyi diyeceğim. sadece şunu söyleyeyim. köre demişler ki" bir malın iyi olduğunu nasıl anlarsın?" kör yanıtlamış " fiyatından" reklamlara aldanmamak lazım. adı üstünde reklam.

Hocam samsunda ikamet ediyorum. samsun terme'de taktırdım. 3 ay oldu. şimdilik sorunsuz. inşallah bozmaz kendini. önce bir sıkıntı yaşadık ama sonra usta çözdü sorunu.
    selamlar

• quote:

arkadaşlar ne kadar sildiysem bu araçtan sigara kokusunu atamıyorum ya ne yapmak gerekiyo başka kuaförmü yaptırsak acaba oda acayip bi ücret istiyo.bu üzerindeki kılıflsarı sökebiliyozmu sabah inceledim ama sökülecek yerini bulamadım.yoksa yeni kılıf alacaz.benim aracın sahibi doktormuş bide derlerki satılık araç doktordan esas doktor arabası alınmaz çok pis kullanmış sigara vs. insan bi tozunu alır ya aldığım günden beri siliyorum ya 1 sene olacak nerdeyse sigara kokusunu da bi atarsam muhteşem olacak da.

Arkadaşım aynı sorun bendede var benden önce ki sahibi çok pis kullanmış aracı.
    az önce internetten 60 ytl lik sırf araba için profosyenel temizlik ürünleri aldım.bunların içinde koku giderici ürünlerde var koltuğa veya döşemeye sıkılan köpüklerden aldım sonuçları burda paylaşırım.

BU arada araç temizlik işini yapan sonax ve ziebart gibi yerler var.fiyatları oldukça yüksek yaptıkları iş son derece profesyonel.benim araştırmalarım sonucu öğrendiğim şey,eğer temizlik işini bu profesyonel istasyonlardan birine yaptırıcaksan mutlaka daha önce hizmet uyguladıkları bi arabayı gör çünkü bu temizlik ve boya koruma hizmeti veren istasyonların biri birine tutmuyormuş.www.şikayetvar.com da her iki firmadan da memnun olmayan insanlar var. 300 YTL ye iç bakteriyel temizlik yaptırıpta yapılan işin sanayideki 15 ytl lik iç temizlikle aynı oldugunu söyleyenler var.

• ben de kaportada ufak tefek lekeler icin turtlewax cila aldım yeşil renkli olanından, çıkması için iyice ovmak gerekti. boyaya zarar verirmi bilmiyom. diger yerleri yapmadım daha ama yaptığım yerler fena olmadı.

gecen hft atiker taktırdım, göstergesi bozuk cıktı dün onu da düzelttiler. sarfiyatı tam ölçen varmı? bir de eurolpg falan hangisi iyi yada fark ediyormu?

2001 clio 1.4 16V RXT
  • valla bu kokuyu ancak döşemeleri sökecez güzelce bi yıkayacaz ondan sonra kurtuluruz gibime geliyor.ama koltukları nasıl sökecez onu bulamadım işte.arkadaşlar koltukçuya söktür dedi ama ben kendim yapmak istiyorum.koltukçuya söktürmek bir sürü iş.ama sen yine sonuçları bildirirsen sevinirim
    quote:

Orjinalden alıntı: SYSTEMOFADOWN

quote:

arkadaşlar ne kadar sildiysem bu araçtan sigara kokusunu atamıyorum ya ne yapmak gerekiyo başka kuaförmü yaptırsak acaba oda acayip bi ücret istiyo.bu üzerindeki kılıflsarı sökebiliyozmu sabah inceledim ama sökülecek yerini bulamadım.yoksa yeni kılıf alacaz.benim aracın sahibi doktormuş bide derlerki satılık araç doktordan esas doktor arabası alınmaz çok pis kullanmış sigara vs. insan bi tozunu alır ya aldığım günden beri siliyorum ya 1 sene olacak nerdeyse sigara kokusunu da bi atarsam muhteşem olacak da.

Arkadaşım aynı sorun bendede var benden önce ki sahibi çok pis kullanmış aracı.
    az önce internetten 60 ytl lik sırf araba için profosyenel temizlik ürünleri aldım.bunların içinde koku giderici ürünlerde var koltuğa veya döşemeye sıkılan köpüklerden aldım sonuçları burda paylaşırım.

BU arada araç temizlik işini yapan sonax ve ziebart gibi yerler var.fiyatları oldukça yüksek yaptıkları iş son derece profesyonel.benim araştırmalarım sonucu öğrendiğim şey,eğer temizlik işini bu profesyonel istasyonlardan birine yaptırıcaksan mutlaka daha önce hizmet uyguladıkları bi arabayı gör çünkü bu temizlik ve boya koruma hizmeti veren istasyonların biri birine tutmuyormuş.www.şikayetvar.com da her iki firmadan da memnun olmayan insanlar var. 300 YTL ye iç bakteriyel temizlik yaptırıpta yapılan işin sanayideki 15 ytl lik iç temizlikle aynı oldugunu söyleyenler var.

• arkadaslar bişey daha sormak istiyorum,
    ön farların içi kirli gibi duruyor. zamanında nem falanmı girmiş içeriden bayağı kararmış. napmak lazım?

cevaplar için tesekkurler
  • sökmeyi basarabilirsen elde yıkayabilirsin,geçmiş sayfalarda elde yıkadığım stop lambalarının resmi var
  • Arkadaşlar lütfen yardımcı olun 2003 clio authenque dci klima yok abs var 56.000 kmde beyaz değişen yok 2 parça (arka tampon ve çamurluk) boyalı.sizce piyasa fiyatı ortalama nedir satmayı düşünüyorumda.yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar....
  • klima nasıl yok 2003 model clio da way bea
    quote:

Orjinalden alıntı: KARACOCUK71

Arkadaşlar lütfen yardımcı olun 2003 clio authenque dci klima yok abs var 56.000 kmde beyaz değişen yok 2 parça (arka tampon ve çamurluk) boyalı.sizce piyasa fiyatı ortalama nedir satmayı düşünüyorumda.yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinder07 -- 3 Haziran 2008; 22:45:17 >
  • gerçi symbol muş olmama ihtimali var ama işinize yararmı bilmem de bizim komşu 2005 model dizel sembol aldı daha yeni 50binlerde falan temiz araba klima var abs yok tek hava yastıgı kazası falan da yok temiz arac aldı 14500 e gene aynı tarz bi aracı bi arkadaş 14500 e satacam diyodu senininden farkları 2005 olmaları ve bence en onemlisi klima ları olması yani abs çok guzel ama klima nın yerini tutamaz ondan bence 13000 veren olursa bence hiç durma veya yanlış duşunuyor olabilirim
  • quote:

Arkadaşlar lütfen yardımcı olun 2003 clio authenque dci klima yok abs var 56.000 kmde beyaz değişen yok 2 parça (arka tampon ve çamurluk) boyalı.sizce piyasa fiyatı ortalama nedir satmayı düşünüyorumda.yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar....

arkadaşlar o kadar düşmeyin ben kısın 25.000 kmdeki 2004 model klimasız ve abs siz degişeni boyananı olmayan cliomu 14.000 e sattım dci o kadarda düşük olmamalı vede benimki benzinli 1.4 8v lik motordu
  • quote:

Bence 14500 ytl civarı satılabilir.
  • Bende mi satsam diyorum acaba. Satsam piyasası nedir üstadlar.
    2005 1.2 16 Auth. 70 binde vuruğu kırığı kazası hiçbişeyi yok maşallah. full. ne ederki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacky80

arkadaslar bişey daha sormak istiyorum,
    ön farların içi kirli gibi duruyor. zamanında nem falanmı girmiş içeriden bayağı kararmış. napmak lazım?

cevaplar için tesekkurler

Arkadaşım benim aracımda aynı idi bütün clio ların derdi en iyisi yan sanayi bir çif far al 150 ytl orjinalinden pek farkı yok uğraşmaya değmez aracı daha genç gösteriyor bence uğraşma.
  • quote:

Nerede satıcağın ve kime satıcağın çok önemli.İstanbul-Ankara gibi büyük şehirlerde fiyat küçük şehirlere göre 1000 ytl oynar.
    iyi bir fiyata satmak istiyorsan benim gibi ilk kez araba sahibi olucak birine satmaya çalış ilk arabanın heyecanıyla 1000ytl fazla olsun ama benim olsun mantıgında birilerini bulmaya çalış.

Şimdiki aklım olsa 55 bin km civarındaki bi arabayı alırken yaklaşan 60.000 bakımı dolayısıyla ki bir arabanın en agır bakımıdır( 650 ytl tutuyor renault servıse sordum) fiyatta indirim isterim.Klima olmaması gercekten çok büyük mesele tabi bu benim fikrim.tüm bunları göz önünde tutarak
    1.yaklaşan 60.000 bakımı 650ytl
    2.Klima olmayışı 1500ytl
    ben en fazla 12.000 ytl fiyat biçerim senin aracına.
    Hayırlı satışlar. her satıcının bir alıcısı vardır.

• 2001 1.4 16v rxt (klimalı) 110.000 de 13.000 ytl ye satıldı.
  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.