Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.617.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yani ben ilk araba heyecanı ile 1000ytl kandırıldımmı 12800 ytl ye aralık ayında aldım, varsın kandırılayım masallah arabam çok guzel 40000 yeni gectik,

quote:

Orjinalden alıntı: SYSTEMOFADOWN

quote:

Orjinalden alıntı: KARACOCUK71

Arkadaşlar lütfen yardımcı olun 2003 clio authenque dci klima yok abs var 56.000 kmde beyaz değişen yok 2 parça (arka tampon ve çamurluk) boyalı.sizce piyasa fiyatı ortalama nedir satmayı düşünüyorumda.yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar....

Nerede satıcağın ve kime satıcağın çok önemli.İstanbul-Ankara gibi büyük şehirlerde fiyat küçük şehirlere göre 1000 ytl oynar.
    iyi bir fiyata satmak istiyorsan benim gibi ilk kez araba sahibi olucak birine satmaya çalış ilk arabanın heyecanıyla 1000ytl fazla olsun ama benim olsun mantıgında birilerini bulmaya çalış.

Şimdiki aklım olsa 55 bin km civarındaki bi arabayı alırken yaklaşan 60.000 bakımı dolayısıyla ki bir arabanın en agır bakımıdır( 650 ytl tutuyor renault servıse sordum) fiyatta indirim isterim.Klima olmaması gercekten çok büyük mesele tabi bu benim fikrim.tüm bunları göz önünde tutarak
    1.yaklaşan 60.000 bakımı 650ytl
    2.Klima olmayışı 1500ytl
    ben en fazla 12.000 ytl fiyat biçerim senin aracına.
    Hayırlı satışlar. her satıcının bir alıcısı vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babigo -- 5 Haziran 2008; 14:46:48 >

• selamlar;
    konuya ortadan dalacağım lakin, diğer başlıklarda pek aradığımı bulamadım burda belki bilen ya da yönlendirecek bulunur.
    clio'nun üzerinde gelen standart ses sisteminin özelliklerini nerden öğrenebiliriz. kaç cm lik ve/vaya watt lık hoparlörler var ve bileşenleri nedir, anfi manfi varmı ...gibi
  • arkadaşlar arabanın fiyatını iyice düşürdünüz ya...ne yapıyorsunuz.ben imzamdaki arabayı 16000 dan aşağı vermem.varsın desinler ona 16000 verene kadar bilmem ne alırım diye.gitsin onu alsın.özellikse özellik konforsa konfor bi arabadan istediğin başka ne olurki.dün sanayiye gittim.bir tane bmw ye far alınacaktı arka ve ön farına sadece 1000 ytl istediler bu fiyatta eskilerini alıyor , verdiğide yeni değil çıkma far inanamadım ya.yani sözün kısası fazla lüks oluncada böyle oluyo işte.
    quote:

Orjinalden alıntı: kuntinelli

selamlar;
    konuya ortadan dalacağım lakin, diğer başlıklarda pek aradığımı bulamadım burda belki bilen ya da yönlendirecek bulunur.
    clio'nun üzerinde gelen standart ses sisteminin özelliklerini nerden öğrenebiliriz. kaç cm lik ve/vaya watt lık hoparlörler var ve bileşenleri nedir, anfi manfi varmı ...gibi

• ARACINIZ KAÇ MODEL ONUDA YAZARSANIZ CEVAP GELECEKTİR
    quote:

selamlar;

• quote:

Orjinalden alıntı: starpower

arkadaşlar arabanın fiyatını iyice düşürdünüz ya...ne yapıyorsunuz.ben imzamdaki arabayı 16000 dan aşağı vermem.varsın desinler ona 16000 verene kadar bilmem ne alırım diye.gitsin onu alsın.özellikse özellik konforsa konfor bi arabadan istediğin başka ne olurki.dün sanayiye gittim.bir tane bmw ye far alınacaktı arka ve ön farına sadece 1000 ytl istediler bu fiyatta eskilerini alıyor , verdiğide yeni değil çıkma far inanamadım ya.yani sözün kısası fazla lüks oluncada böyle oluyo işte.
    quote:

selamlar;

ARKADAŞIM arabanın özellikleri ortada sanki 2005 model clio olan km si 20000bin de olan kliması olan üzerinde seninki gibi lpg takılı araca 12.000ytl fiyat biçiyoruz! ama arabanın eksileri var durum ortada.senin gönlünde 14000ytl vermek geçiyorsa git ver bu arabaya.

• katılıyorum iki arkadaşım 2005 model dizel klimalı 50bin civarı aracı 14500 e biri sattı biri aldı farklı araclar ben sahsen 16000 asla vermem 2000 model opel astra cd full+full 16000 lira zaten daha yeni baktık
  • Genelde modifiye yi pek sevmem çünki çok abartılı yapılıyor.
    ama bu clio2 modifiyesi çok güzel olmuş sade ve yerinde..
    Fransız forumlarında clio lara yapılmış çok güzel uygulamalar var.fransız ca öğrenmek şart oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rhetorical -- 6 Haziran 2008; 2:47:06 >

• bu zenon far olayı nasıldır bayagı moda oldu, yollarda görüyorum. kullanan varmı içinizde
  • birkac sayfa geride zenon a alternatif sunulan daha ekonomik ve verimli bir philips ampulden bahsedildi gecenlerde gorme fırsatım oldu bence zenondan daha iyi
    quote:

Orjinalden alıntı: blacky80

bu zenon far olayı nasıldır bayagı moda oldu, yollarda görüyorum. kullanan varmı içinizde
  • quote:

Orjinalden alıntı: babigo

birkac sayfa geride zenon a alternatif sunulan daha ekonomik ve verimli bir philips ampulden bahsedildi gecenlerde gorme fırsatım oldu bence zenondan daha iyi
    quote:

bu zenon far olayı nasıldır bayagı moda oldu, yollarda görüyorum. kullanan varmı içinizde

Evet ben kullanıyorum Philips Diamond Vision 5000k.Şimdilik çok memnunum.Görüntü ve aydınlatma açısından çok iyi gerçekten.Gören tanıdıklarım xenonu nerede taktırdın diye soruyor.Görüntü olarak gerçekten çok hoş.Düşünenlere tavsiye ederim

• clio symbol 1.4 2001 model araç var 12.000 fiyat çektiler bana abartı geldi sizce nasıl.13.000 civarı beklersem 2004 bulabilirim gibi geliyor
  • 2000 hb 1.6 8valf için orjinalin dışında buji kullanan varmı,var ise +/- nedir
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXPOXL

clio symbol 1.4 2001 model araç var 12.000 fiyat çektiler bana abartı geldi sizce nasıl.13.000 civarı beklersem 2004 bulabilirim gibi geliyor

13.000 e 100 000 km yi geçmiş,birkaç parçası boyalı bir araç bulabilirsin gibime geliyor

eğer temizse 2001 için 12000 normal bence
  • arabamı satıyorum ilgilenenler için....
    http://www.hurriyetoto.com/oto/otomobil/detay.php?ilan_id=1500180
  • RENAULT
    RENAULT Clio 1.5 dCi Expression
    26.350 YTL
    2006 model / 11000 km / Bursa
    Vites : Düz Motor Gücü : 65
    Hasar Durumu : Hasarsız Kapı Sayısı : 5
    Yakıt : Dizel Aracın KM'si : 11000
    Kasa Tipi : Hatchback Silindir Hacmi : 1500
    Renk : Gri-met. Kullanım : İkinci El
    Model Yılı : 2006 Krediye Uygunluk : Bilinmiyor

İLAN SAHİBİ İLETİŞİM BİLGİLERİ

İlgili : kemal yiğitMesaj gönder
    Telefon : 0535.718 38 39
    0535.718 38 39

GÜVENLİK
    ABS
    Hava Yastığı Sürücü
    Hava Yastığı Yan
    Hava Yastığı Yolcu
    Immobiliser (Elektronik motor kilidi)
    Isofix Çocuk Koltuğu Bağlantısı

İÇ DONANIM
    Cam Elektrikli Arka
    Cam Elektrikli Ön
    Dikiz Aynaları Elektrikli Dış
    Direksiyon Hidrolik
    Elektrikli Yan Aynalar
    Klima
    Merkezi Kilit
    Merkezi Kilit Uzaktan Kumandalı
    Radyo CD Çalar
    Yol Bilgisayarı

DIŞ DONANIM
    Aliminyum Alışımlı jantlar
    Far Sis

DİĞER BİLGİLER
    Garanti Kapsamında
    İhtiyaçtan (Acil) Satılık
    Masrafsız
    Servis Bakımlı
    Sigara İçilmemiş

SATICI YORUMLARI
    Öğretmenden acil satılık, ev alacağımdan satıyorum. 2006 temmuz çıkışlı, çok temiz, araç 1 defa il dışına çıktı, 10.850 km de, konfor paketli, ekstra viraj farları, çelik jant,abs, vs.. açılır tavan hariç tüm donanım var. çok tasarrurlu, il içi 5,6 ; il dışı 4.2 yakıt tüketimi var. 10.000 bakımı 5.000 km de yapıldı. servis bakımlı ,full kasko var,garantili

• RENAULT
    RENAULT Clio 1.5 dCi Expression
    26.350 YTL
    2006 model / 11000 km / Bursa
    Vites : Düz Motor Gücü : 65
    Hasar Durumu : Hasarsız Kapı Sayısı : 5
    Yakıt : Dizel Aracın KM'si : 11000
    Kasa Tipi : Hatchback Silindir Hacmi : 1500
    Renk : Gri-met. Kullanım : İkinci El
    Model Yılı : 2006 Krediye Uygunluk : Bilinmiyor

İLAN SAHİBİ İLETİŞİM BİLGİLERİ

İlgili : kemal yiğitMesaj gönder
    Telefon : 0535.718 38 39
    0535.718 38 39

GÜVENLİK
    ABS
    Hava Yastığı Sürücü
    Hava Yastığı Yan
    Hava Yastığı Yolcu
    Immobiliser (Elektronik motor kilidi)
    Isofix Çocuk Koltuğu Bağlantısı

İÇ DONANIM
    Cam Elektrikli Arka
    Cam Elektrikli Ön
    Dikiz Aynaları Elektrikli Dış
    Direksiyon Hidrolik
    Elektrikli Yan Aynalar
    Klima
    Merkezi Kilit
    Merkezi Kilit Uzaktan Kumandalı
    Radyo CD Çalar
    Yol Bilgisayarı

DIŞ DONANIM
    Aliminyum Alışımlı jantlar
    Far Sis

DİĞER BİLGİLER
    Garanti Kapsamında
    İhtiyaçtan (Acil) Satılık
    Masrafsız
    Servis Bakımlı
    Sigara İçilmemiş

SATICI YORUMLARI
    Öğretmenden acil satılık, ev alacağımdan satıyorum. 2006 temmuz çıkışlı, çok temiz, araç 1 defa il dışına çıktı, 10.850 km de, konfor paketli, ekstra viraj farları, çelik jant,abs, vs.. açılır tavan hariç tüm donanım var. çok tasarrurlu, il içi 5,6 ; il dışı 4.2 yakıt tüketimi var. 10.000 bakımı 5.000 km de yapıldı. servis bakımlı ,full kasko var,garantili
    http://www.hurriyetoto.com/oto/otomobil/detay.php?ilan_id=1500180

• quote:

MODADAN ZİYADE GÜVENLİ BİR SÜRÜŞ SAĞLADIĞI İÇİN BENCE GEREKLİLİK.HELE Bİ DE BENİM GİBİ ARACI RXT OPTİK MERCEKLİ FAR OLANI VARSA ÇOK SÜPER OLUYOR.BEN DE MTEC XENON KİT VAR.9000 K GENERAL ELEKTRİK KAPSULLERİ.İLK YANDIĞINDA MOSMOR 1 DAKİKA SONRA BEMMBEYAZ BİR GÖRÜNÜM.ÖZELLİKLE GECE YOLCULUĞUNDA UZUN FARLARA HİÇ GEREK KALMIYOR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtetik -- 7 Haziran 2008; 11:02:20 >
  • mtec xenon kit 6000 k ilk hali.
    ikinci hali kapsüller değişti sadece 9000k general elektrik takıldı.
    en kısa sürede onu da eklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtetik -- 7 Haziran 2008; 11:07:24 >
  • BU DA GECE ÇEKİLMİŞ HALİ.FOTO KALİTESİ DÜŞÜK VE YANSIMA VAR.ALDATMASIN....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtetik -- 7 Haziran 2008; 11:13:13 >
  • ya arkadaşlar naaptınız 2003 benzinli bu temizlikte aracı getirin 13 e varsa ben alıyım sizden.56.000 km de etk kusuru 2 parça boya var o.geri kalanı hatasız.benzinliler bile 13-14 bu bide dizel yani.dediğinize göre dizel 13 se o zaman benzinlide 11-12 olması lazım.neyse ben en az 14.500 e veririm ben ilk başta verdim ilan 16.000 yazdım bi kaç teklif geldi takas ama ben istemedim.neyse teşekkürler bilgilendirmeniz için.
  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.