Şimdi Ara

CLİO II 60000km bakımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CLİO II 60000 km bakımını ADAPAZARI LİDER RENAULT SERVİSİNDE yaptırın.Fiyatlar inanılmaz ucuz.

• Fatura fiyatlarını verebilirsen bizde bir karşılaştırma yapabiliriz.
  • Tam emin değilim ama Dayımın 1.4 8v KANGOO PAMPAsı var orada aracın tüm kontrolleri yapıldı.Bujileri ve katalisatör sensörü değiştirildi.Anti freezi eklendi ön takım kontrol edildi arka bagaj kapağı sivici tamir edildi yanmayan sis lambaları yanar hale geldi filtrelerin temizliği yapıldı frenler kontrol edildi.Tabi bütün bunlar bilgisayara bağlı olarak kontrol edildi.SADECE 110 YTL verdik.
  • 60 bin bakımı olarak bunlar yapılmamıştır umarım.
  • Fren balataları 30-40 YTL arası değişiyo.Trigere gelince bilyasıyla beraber 70-90 YTL arası.Arkadaşlar parçaların üzerinde made in france yazıyo yan sanayi falan değil.Balatalar VALEO orjinali zaten.Motor yağı 10w40 Elf kullanıyolar.Litersi 12.5 YTL.
  • Triger setinin ücreti iyiymiş.Burda 130-140 arasında fiyat veriyolar.
  • Hocam ben dışardan alıyorum senin verdiğin fiyatlarla hemen hemen aynı.Gerçekten çok iyi fiyatlar.Örnek:Balataları 18.50 ytl ye aldım 10 ytl de işçilik verdim 28.50 ytl ye hallettim 2 gün önce.4 litrelik castrol magnatech 10w-40 50 ytl ye alıyorum.trigieri de made in france olarak 65 ytl aldım 20 ytl de işçilik verdim 85 ytl ye hallettim.60.000 km bakımı bunlar.Fiyatlar çok iyimiş hocam.Orada yaşayan arkadaşların dışarıya gitmesine gerek yok bence.
    quote:

Orjinalden alıntı: CLİO SYMBOL

Fren balataları 30-40 YTL arası değişiyo.Trigere gelince bilyasıyla beraber 70-90 YTL arası.Arkadaşlar parçaların üzerinde made in france yazıyo yan sanayi falan değil.Balatalar VALEO orjinali zaten.Motor yağı 10w40 Elf kullanıyolar.Litersi 12.5 YTL.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane II Motor yağı?????
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar anladımki büyük şehirlerde adamlar dükkan kirasını çıkarabilmek için biraz fark koyuyolar fiyatlara.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.