Şimdi Ara

Clio II 1.5 dci Trigger Kayışı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
9.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, forumda trigger la ilgili mesajları okudum.
    Eğer trigger değişmesi gereken birşeyse ve şu ana kadar değişmediği halde aracın halen bozulmaması normal mi?
    Araç uzun yolda ve her tür şartta kullanılıyor. Şehirler arası otobanda ibrede 170-180 gördüğümüz çok oluyor.

Muhabbetle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi function -- 7 Mayıs 2010; 3:01:58 >

• arkadasım bu km ye kadar trıger kayısı degısmedı ve sızde bu halde bınmeye devam edıyorsanız buyuk rısk alıyorsunuz bence renault degısım ıcın ya dort yıl yada 60 bın km sınırı koyuyor ama 60 bım km doldumu kayıs hemen kopar dıye bısey yok 100 bınde gıdebılır bu bırazada sans ama bence hemen degıstırın kafanız rahat olsun hızı sevıyorsunuz anlasılan bu hızda kayısın koptugunu sıkısıp motoru kılıtledıgını bı dusunun Allah korusun eskı sahıbını kımse uyarmamısmı acaba servıs dısında ıyı bır ustaya daha hesaplı yaptırabılırsınız servıslerde fıyatlar bıraz ucuk oluyor kazasız gunler.....
  • slm bende daha yeni clio dci sahibi oldum araç 2004 model ama kullanılmamış desem yerıdır daha 40 binde sıfır gıbı kokuyor içi daha servise sordum daha hiç deişmemiş triger ve diger kayışlar servis dedi 750 tl hesap cıkardı bende deişmedım km den deılde yıl olarak yıpranmıstır dedı servıs deısmesı gerekır dedı ne yapmam lasım sızce.. bazı ustalarda dıyorkı bılyelerı deısme kayısları deıs dedı km az oldugu ıcın sorun yoktur bılyelerde dedı sızce normalmı dedıklerı ustaların artık kıme ınanacagımızı bılemıyoruz yardım
  • 60.000km ya da 4 yıl benim 2002 model arabamın koptu. 62.000 km de idi. 1400 tl parça 600 tl işçilik ödedim.
    takdir sizin artık yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackcoupe

60.000km ya da 4 yıl benim 2002 model arabamın koptu. 62.000 km de idi. 1400 tl parça 600 tl işçilik ödedim.
    takdir sizin artık yani.

FRANSADA 5 YIL VE 120 BIN KM DIR YORUM SIZIN TURKIYEDEKIYLE FRANSADAKI AYNI KAYIS
  • blackcoupe kardeş ne zman geldi bu olay senn başına?
    valla servise sordum 750 dedi bide bosch servisine sordum onlar 450 dedı taksit imkanıda var bellkide 400 de olabılır dedıler bide şunu dedıler km az oldugundan bilyeleri deişmene gerek olmıyabılır dedıler sadece kayışları deıssek olur dedıler tabı sadece kayışlar deısırse malıyet düşecek tamam dedım ama sonradakararsız kaldım deiştirmedım sizce ne yapayım deişirsem komplemı deişeyım takım olarak baktırdım herhangi bi yıpranma yok dedı ustanın bırı yanı yırtık yada kayıs uzerınde yıpranma yok dedı km az ama yıl olarak deişmesı gerekır dedı... bu rısk olabılır deişmende fayda var dedı ama o bılye fılan karıstıırmadı komple deişelim dedi hepsi deişelim diyor
    2004 clio dci aracım km 42500 oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: bartucan

arkadasım bu km ye kadar trıger kayısı degısmedı ve sızde bu halde bınmeye devam edıyorsanız buyuk rısk alıyorsunuz bence renault degısım ıcın ya dort yıl yada 60 bın km sınırı koyuyor ama 60 bım km doldumu kayıs hemen kopar dıye bısey yok 100 bınde gıdebılır bu bırazada sans ama bence hemen degıstırın kafanız rahat olsun hızı sevıyorsunuz anlasılan bu hızda kayısın koptugunu sıkısıp motoru kılıtledıgını bı dusunun Allah korusun eskı sahıbını kımse uyarmamısmı acaba servıs dısında ıyı bır ustaya daha hesaplı yaptırabılırsınız servıslerde fıyatlar bıraz ucuk oluyor kazasız gunler.....

Yine okuduklarıma göre bu işi iyi bilen bir yerde değiştirtmek gerekiyor, istanbul avrupa yakasında tavsiyesi olan yer var mı?

Muhabbetle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 3 1.5 Dci Motor Yaptırdım
    6 yıl önce açıldı
    MEGANE 1.2 TCE TOUCH
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • triger kayışı okadar para etmez rektifiye mi yapıyosunuz allah aşkına en fazla tutacağı 200 lira hemde bütün kayışlar
  • ben bugün sordum clio 2 için 200 tl dediler
  • 2007 symbol aracımıza bugün alınan parçalar
    triger seti: 130 tl
    motor(aksesuar kayış): 18 tl
    motor kayış gergi bilya: 18 tl
    yağ filtre:8 tl
    jant kapağı:13 tl
    tüm parçalar orjinal renault.
    triger değişim özel servis işcilik 50 tl..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.