Şimdi Ara

Clio HB 1.4 16 V (fazla yakıyor gibi geldi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu modelin otomatik vitesli olanı var bende...

140 milyonluk benzinle 600 km gidiyorum şehir içi normal midir bu?

ortalama ne kadar yakar bu arabalar KM başına şehir içinde?

sanki bana son günlerde arttı gibi görünüyorda...

• arkadaşım normal normal benzinin fiyatınıda hesap edince arabanın suçu günahı ne benzin 3 .300 ün üstüne çıkmış asıl benzin fiyatlarına
  • sehır ıcı 233 kurus yakmıssın.Gayet normal bır sarfıyat.Hatta anlasılıyorkı aracını sakın kullanıyorsun
  • Bence gayet iyi bi rakam aracın bi suçu yok benzin fiyatları fahiş
  • Bende bunun 1.6 sı var, ben kullanınca 5-5.5 babam kullanınca 7 litre yakıyor.

BEn şehir içi trafiğinde bile 5. viteste kullandığım için yol pc ye bakarak mükemmel bi yakıt ekonomisi elde ediyorm.

Yol bilgisayarına bakınca 4. viteste bile 5 litrelik yakıt tüketimi bulmak mümkün...
  • bencede normal yakmışsın saten genelde cogu araç bu motor gücündeki 230 240 250 hava sartlarına göre yükseliyor bu cıvarlar yakıt tüketiyor
  • MAAŞALLAH...
    SİZDE DE NASIL ŞEHİRİÇİ VARMIŞ... 5. VİTESİ BİZ RÜYAMIZDA GÖREMİYORUZ İSTANBULDA... GENELLİKLE 1-2 BAZEN 3. VİTES, ÇOK NADİR 4 ...

quote:

Orjinalden alıntı: hasanmerto

Bende bunun 1.6 sı var, ben kullanınca 5-5.5 babam kullanınca 7 litre yakıyor.

BEn şehir içi trafiğinde bile 5. viteste kullandığım için yol pc ye bakarak mükemmel bi yakıt ekonomisi elde ediyorm.

Yol bilgisayarına bakınca 4. viteste bile 5 litrelik yakıt tüketimi bulmak mümkün...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.6 egea vs 1.5 megane
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende İstanbuldayım, farklı istanbuldamıyız

Daha doğrusu ben artık trafiğin yoğun olduğu saatlerde çıkmıyorum, derslerim 11 de başlıyor, ben genelde 11 de yola çıktıüğım için sahilden yardıra yardıra gidiyorum.

Gerçi farketmez, trafik 60km le seyretsede, 4 ve 5 e atılabilir, ve de çok ekonomik oluyor
  • gayet iyi bence değeriniz. hemde istanbulda ben avensis 1.6 ile ş. içi 280 yakıyorum yer adana istanbulda olsam 300den aşa olmaz sanırım
  • Ben arabayı kullanırken fazla devirli kullanmıyorum. Neden kullanıpta cebime fazladan yük girsinki

Yalnız şu var arkadaşlar

Örneğin 4 kişi varken arabada ve biraz kiloluyken Küçükçekmeceden, büyük çekmeceye gidiş ve geliş yaktığım benzin ile ben tekken yaktığım benzin arasında dağlar kadar fark var...

Otomatik vitesin kötü yanıda bu. Yük fazlaysa zorlanıyor... Daha fazla yakıyor... Özellikle yokuşy yukarı çıkıyorken deviri 4 binin altında gitmiyor... Eğer yüklüyse daha fazla... Manuel olsa elle ayarlarsın vitesi ama bunda kendisi attığı için nerede atacağını tam kestiremediği zamanlar da oluyor...

Birde son günlerde canımı sıkan bir olay var...

Aracı P den R veya D ye alırken tak diye bir ses geliyor...

İçim gidiyor resmen... Her zaman gelmiyor tabii... Ama zararlı bir ses olduğu kesin...

Bu ses neyden kaynaklanıyor bilen var mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.