Daha doğrusu ben artık trafiğin yoğun olduğu saatlerde çıkmıyorum, derslerim 11 de başlıyor, ben genelde 11 de yola çıktıüğım için sahilden yardıra yardıra gidiyorum.
Gerçi farketmez, trafik 60km le seyretsede, 4 ve 5 e atılabilir, ve de çok ekonomik oluyor
gayet iyi bence değeriniz. hemde istanbulda ben avensis 1.6 ile ş. içi 280 yakıyorum yer adana istanbulda olsam 300den aşa olmaz sanırım
Ben arabayı kullanırken fazla devirli kullanmıyorum. Neden kullanıpta cebime fazladan yük girsinki
Yalnız şu var arkadaşlar
Örneğin 4 kişi varken arabada ve biraz kiloluyken Küçükçekmeceden, büyük çekmeceye gidiş ve geliş yaktığım benzin ile ben tekken yaktığım benzin arasında dağlar kadar fark var...
Otomatik vitesin kötü yanıda bu. Yük fazlaysa zorlanıyor... Daha fazla yakıyor... Özellikle yokuşy yukarı çıkıyorken deviri 4 binin altında gitmiyor... Eğer yüklüyse daha fazla... Manuel olsa elle ayarlarsın vitesi ama bunda kendisi attığı için nerede atacağını tam kestiremediği zamanlar da oluyor...
Birde son günlerde canımı sıkan bir olay var...
Aracı P den R veya D ye alırken tak diye bir ses geliyor...
İçim gidiyor resmen... Her zaman gelmiyor tabii... Ama zararlı bir ses olduğu kesin...
Bu ses neyden kaynaklanıyor bilen var mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme