Şimdi Ara

Clio Grand Tour (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
17
Favori
395.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar sa.
    bu aracın yan sinyali nerde (night-day) resimlerden anlaşılmıyor. yan aynadamı, kapıdamı?
  • Mesutayaz06 M kullanıcısına yanıt
    http://gb.e-guide.renault.com/sites/default/files/olds_pdfs/853_8_BK85_Clio_3_Ph2/Clio_3_Ph2_-_853-8_ENG.pdf

    Türkçesi yok ancak. Linkte ingilizce el kitabı mevcut.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icon33 -- 25 Mayıs 2017; 9:35:19 >
  • arkadaşlar dizeli 4,63 tl den aldım ... depoyu tam doldurdum. tam boşalmaya yakın tekrar dolum yapıp ölçüm yaptım. km de 33 kuruş yatı . açıkçası bana çok geldi. aracı 1 ay önce almıştım 2012 model.. sizce yakıt normal mi
  • nihatxy1 N kullanıcısına yanıt
    Hocam kuruş hesabı yaparsanız çok gözükebilir, malum mazotun lt fiyatı yüksek olduğu için fakat ortalama yakıt tüketimi verilerini yazarsanız daha doğru olur.
  • boss___ B kullanıcısına yanıt
    51 litre ile 704 km gitti. yani her 100 km. de ortalama 7,24 litre yakmış. yolun 2/3 ü şehir içi 1/3 ü şehir dışı.
  • nihatxy1 N kullanıcısına yanıt
    Hocam 1.5 dci motor için fazla bir tüketim değeri fakat kullanım şekliniz ve trafik durumu da etkiler tabiki.Bunların haricinde aracınızı bir servise göstermenizde fayda var.Zaten yakıt tüketimini anlık yakıt ve ortalama tüketim verilene bakarak anlarsınız anormal bir durum varsa.
  • Kapıda dostum
  • boss___ B kullanıcısına yanıt
    öncelikle teşekkür ederim. 20.000 km bir bakımı yapılıyormuş. şu an 17.000. km de sayılır. muhtemelen filtreler de de sorun olabilir diye düşünüyorum. yine paylaşırım çok sağolun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nihatxy1

    öncelikle teşekkür ederim. 20.000 km bir bakımı yapılıyormuş. şu an 17.000. km de sayılır. muhtemelen filtreler de de sorun olabilir diye düşünüyorum. yine paylaşırım çok sağolun

    Filtre değişimlerini senelik yaptırsanız daha iyi olur ki yetkili servisler de km veya yıl hangisi önce dolarsa öyle bakım yaptırmanızı önerir.
  • nihatxy1 N kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam.Renault servisleri genelde 15 bin km de bir bakım aralığı belirlerler , muhtemelen dediğiniz gibi filtreler vs dir.Paylaşımınızı bekliyorum olumlu yönde olması dileğiyle.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tefennili


    quote:

    Orijinalden alıntı: beYdeNbeY

    Arkadaşlar 2011 model 1.2 grandtour almak niyetindeyim. 2011 model 60.000kmde sadece bagaj kapağında lokal boya olan araç için 31.500e anlaştım gibi. Fakat kafama takılan husus şu, sahibi extreme donanım olduğunu söylüyor fakat araçta tutarsızlıklar mevcut. :) aynalar otomatik değil, hız sabitleyici yok fakat deri direksiyon simidi, çelik jant klimanın olduğu kısım piano black, hava üfleyen kısımların etrafı gri ve navigasyon mevcut. Hangi donanım şimdi bu araç?? Bilen varsa çok memnun olacağım. Bir de fiyat nasıl acaba? Teşekkürler

    Extreme donanım, aynısı bende de var. Benimki 2011 Model 1.5 DCİ 85 BG. Aynı şekilde hız sabitleyici yok, aynalar manuel, ön konsol piyano black. Bizimkinin makyajlı modeli Extremelerde ise hız sabitleyici var.

    benim araç executive olarak geçiyor ancak hız sabitleyici yok. nasıl iş anlamadım. 2010 model.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Painkiller1907


    quote:

    Orijinalden alıntı: turkatak

    bu araçların en büyük eksiği esp olmaması. insan bari en fullüne koyar. 2010-2012 model araca esp koymamak nedir.

    Aynen katılıyorum geçen gün bir viraja biraz hızlı girdim yerler de hafif ıslaktı biraz aksiyon yaşadım :)

    bu arada teybin silinen tuşları için geçen gün Renault müşteri hizmetlerini aradım 2012 model araçta daha 4 sene olmuş nasıl silinir falan diye biraz dert yandım servise götürdüğünüz de bakımlarını yaptırmak şartı ile ve işçilik masrafını karşılarsınız değiştirelim dediler tamam dedim 5.000 km kaldı bakıma büyük ihtimal bakımları yetkili serviste yaptıracağım bilginiz olsun müşteri hizmetlerini biraz zorlarsanız müşteri memnuniyeti adı altında değişim yapıyorlar...

    yetkili servis beni kazıklamaya çalıştı. 600 liraya periyodik bakım yaptılar. 175 tl'ye ön balataları değiştirdiler. bazen sağa sinyal vermiyordu onu söyledim kendilerine. sinyal kolunu söküp yerine tekrar yerleştirseler düzelecek bir şey. ama hiç ne var ne yok bakmadan parça değişikliği teklif ettiler. 400-500 lira masraf çıkardılar. silecekler yıpranmıştı benim söylememe gerek kalmadan değiştirmelerini beklerdim onu bile yapmamışlar. aç gözlü bir servise denk geldim herhalde. bir daha yetkili servise gitmeyi düşünmüyorum.




  • Bu aralar gt 2011 extreme lpg otomatik bakıyorum.

    Exreme özellikleri nedir.

    Kronik sorunları var mı tavsiye edermisiniz.

    Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UPS kullanıcısına yanıt
    GT otomatik modellerin hepsi benzinli 1.6 litre motorlu olanlar diye biliyorum. (yanlış ise düzeltin lütfen)

    Belirtilen tipte bir aracım var, 7. yılı tamamlamak üzere, LPG hiç taktırmadım. benzin ile kullanıyorum. hiç bir kronik sorunu ile karşılaşmadım. pahalı da olsa bütün periyodik bakımları renault servisinde yapıldı.
  • selam arkadaşlar
    sedan araçlarda biraz sıkışıyoruz bu araba hem reno hemdestajın olması cezbetti

    istanbulda 150,000 resmi km'si extrem paket ( ama donanım detayı bilmiyorum başına gidince anlayacağız)
    30.000 TL son fiyat dedi satıcısı motor dizel beygir 85 görünüyor sizce mevcut koşullarda fiyat iyimi ve arabayı önerir misiniz ?
  • kemal31 kullanıcısına yanıt
    Hocam Clio Grandtour güzel araba kesinlikle öneririm. Fakat baktığınız arabanın km orjinal olma ihtimali düşük sorgulamayı ve detaylı expertiz yaptırmayı unutmayın.Extreme paket boş donanımın bir üstü oluyor ama oda boş sayılır.Gövde rengi kapı kolları vs. var sadece fark olarak.En düşük Dynamic paket bakmanızı öneririm.Night&day veya Executive paket bulursanız kaçırmayın.
  • boss___ B kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam

    tramer km bilgilerini çek ederim
    reno bayisinden kayıtlara bakarım
    expert den analiz sonuçlarına bakarım
  • 115.000 km'de 2012 model Grand Tour Night and Day aracım var. Motor 1.6 Benzinli Otomatik. Genel olarak araçtan memnunum. LPG hiç taktırmadım, benzin ile kullanıyorum fakat şirketim ödüyor.

    Araç 7 yaşına geldiği için, ÖTV indirimi varken döviz kurları düşükken aracı değiştireyim diyorum.

    Yine Clio Sport tourer düşünüyorum. Grand tour satıp Sport tourer alan var mı? tecrübelerini paylaşabilir mi? siz ne dersiniz?
  • 2011 model 20. Yıl paketli aracımın sol aynası kırıldı. KATLANIR ayna bakıyorum yardımcı olabilecek var mı. Malum servis 1800 tl fiyat verdi .çıkma bakıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim dostlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Arkadaslar 2012 1.5 grandtour extrem aracim 76 binde bakim zamani yaklasiyor yazisi cikti tam bakim km si nedir ve bu bakimda neler degistirmem gerekiyo yag ve yag filtresii hava ve polen filtresi aklima takilan mazot filtreside degismesi gerekiyomu acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.