Şimdi Ara

Clio Grand Tour (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
17
Favori
395.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ayrıca unutmuşum söylemeyi hayırlı olsun arabanız çok güzel bir tercih allah hatasız kazasız sürüşler versin... ben arabalara çok meraklıyım şu anda alabileceğiniz en mantıklı arabalardan birini almışsınız bunu grand tourun otohaberin fiyat kitle endeksinde yukarılarda yer almasından da anlayabiliriz ama elektronik işi araba işi de şans işidir allah şanssız eylemesin kimseyi tekrar hayırlı olsun güle güle kullanın
  • teşekkür ederim, abiniz de ben de uzun yıllar kazasız belasız, keyiflice Grand Tour'a bineriz umarım. Size de almak nasib olsun.
  • inşallah
  • Öncelikle merhabalar arkadaşlar, herkesin Ramazan ayı mubarek olsun.
    2 hazirandan beri grand tour 1.2 16V aut. kullanıcısı olarak konuyu yeni farkettim biraz geç oldu ama kusura bakmayın
    Konuyu baştan sona okudum, Grand Tour cu arkadaşlara hayırlı olsun diyerek başlıyorum.
    Herşeyden önce merak edilen 1.2 motor yeterlimi sorusuna maalesef yeterli değil die cevap veriyorum keşke dizel yada 1.4 alsaydım dediğim oluyor özellikle rampalarda :) onun dışında aracımdan memnunum yakıt konusunda tatminkar. Aracım şu an 4600 km civarında rodaj süresinin dolduğunu düşünüyorum, motorun daha açılacak bi yerinin kaldığının sanmam çünkü bayaa zorladım bugune kadar :):) resimleri eklicem yorumlarınızı bekliyorum.
  •  Clio Grand Tour

     Clio Grand Tour

     Clio Grand Tour



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AF890 -- 1 Eylül 2008; 11:43:14 >




  • hayırlı olsun arabanız güle güle kullanın
    arabanızın yakıt tüketimini merak ettim şehiriçi şehirdışı yakıtı nasıl arabanın ağır olması 1.2 motorun yetersiz kalmasına neden oluyor ama herhalde baya ekonomiktir arkadaşımın clio IIIü var 1.2 ort 4.9 yakıyormuş bu biraz daha fazla yakıyordur heralde
    allah hatasız kazasız yolculuklar versin
  • Sizin de Ramazan ayınız mubarek olsun. CLİO GRAND TOUR'unuz hayırlı olsun. Güle güle kullanın. siz de arabayı alalı bayaa olmuş. epey kilometre yapmışsınız. forumumuzda 1.2 motorlu G.T'de oldu. Yorumlarınız ve fotoğraflar için teşekkürler. Gri renk de arabaya yakışmış, dağ manzarası önündeki G.T çok güzel duruyo. 1.2 versiyon almak isteyen arkadaşlara görüşleriniz ve yorumlarınız çok faydalı olacaktır.
  • Ben de bir tane deniz manzaralı fotoğraf ekliyorum

     Clio Grand Tour
  • Uzun yolda (100-110km hızda) 5,5-6lt arası yakarken şehiriçi 7-8,5lt arası değişiyo, pek sert kullanmam ama bazen devir kesiciye kadar zorladığım oluyor :):)
    Aracın ağırlığı ruhsatta 1145kg ama belediye kantarında boş depoyla tarttırdım 1100kg çıktı nasıl iş anlamadım :)
    1.2 motor hakkında kafasında soru işareti olan arkadaşlara herzaman yardımcı olabilirim.
  • Yakıt tüketimi iyiymiş. arabam.com'da yapılan bir testte clio III HB 1.2 otomatik vites için şu sonuç çıkmış.
    sizin motordan 5 hp daha fazla imiş gücü. ağırlığı da 1064 KG imiş.

    "Clio’nun 80 HP’lik 1.2 litrelik motorunun performansı beklentilere fazlasıyla karşılıyor. 4250 d/d de 108 Nm tork üreten motorun Quickshift şanzımanla uyum sorunu yok. Tabii en önemli sorulardan biri de yakıt tüketimi... Siz sormadan biz söyleyelim çoğu şehir içinde geçen testimiz boyunca aracımız 7 litre yakıt tüketti, bu başarılı değer de 1.2 litrelik küçük hacimli motorun yanı sıra başarılı Quickshift şanzımanın da etkisi büyük. Otomobilin performansı özellikle yüksek süratlerde düşüyor. 120 km/s ‘in üzerine çıkıldığında performans kayıpları artıyor, zaten bu otomobilden fazlasını beklemek de haksızlık olur."

    http://www.arabam.com/testDetay.aspx?id=477




  • dün uzun yola gitmeden önce lastiklerin havasını bir kontrol ettireyim dedim. lastikçiye gittim bir baktık ki 4 lastikde de 50 psi hava basılı. nisan ayında aracımı satın aldığımda, herşeyi hazır kontrol edilecek birşeyi yok, fabrika herşeyi tam bir şekilde bize gönderiyo demişti bayii, benim de tabii bu cevaptan sonra gidip lastikçide havalarını kontrol ettirmek aklıma gelmedi. 6500 KM boyunca 30 psi olması gerekirken 50 havayla yol yaptırdı yetkili servis. biraz sertliği farketmiştik ama araba yeni olduğu için amortisörler yeni yumuşayacaktır herhalde diye düşündük. hayret bişey yaa. hiç kimse görevini tam yapmıyo... acaba lastik çok sert olduğu için amortisörlere ya da rotillere ve de oradaki hareketli parçalara birşey olmuş mudur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanuçar -- 4 Eylül 2008; 14:09:18 >
  • Bu arada 610 KM yol yaptım dün, 400 km lik kısmı gündüz gittiğim için klima hep açıktı. ortalama hızım 100-110 du. yol bilgisayarına göre 610 KM de 27 LT eurodizel tüketmiş. ortalama tüketimi de 4.5 gösteriyordu. ilk aldığım zamanlara göre yakıt tüketimi biraz daha düştü.
  • deponun yarısıyla 610 km valla çok iyi menzil 1200 km nin üstü böyle yakan bir arabadan inilmez valla:))
  • Buda benim G.T.
     Clio Grand Tour


     Clio Grand Tour
  • Tekrar hayırlı olsun diyorum. çok güzel duruyor.
    quote:

    Orjinalden alıntı: skysoblue85

    arkadaşlar bende 2 ay önce , grand tour 1.4 dyn. deluxe ve teknoloji paketli versiyonunu satın aldım 2 ay boyunca 2700 km yaptım ve çok memnunum arabadan. 1.4 motor yeterli bir performans sunuyor , daha önce 1.6 modus bva vardı büyük bir kaza yaptığım için perte çıkarıldı bende grand tour u satın aldım , ilk başta 1.4 motorun ,1.6 modusun motorundan sonra verimsiz olacağını düşünmüştüm grand tour u satın alırken ama hiç düşündüğüm gibi çıkmadı hatta daha atak bir yapıya sahip, ben çok memnunum performansından. Babamda 1.6 megan station priv. versiyonu var diyebilirim ki grand tourun ses yalıtımı megane dan daha iyi . sormak istediğiniz sorular varsa ben yardımcı olurum arkadaşlar.




  • hayırlı olsun sen bize katıldın demekki...gerçekten çok güzel duruyor bu araçlar.
  • arabaların güzel durduğu kesin ama arkadaş da ayrı güzel çekiyor fotoları ilk fotolarda camlarda film varmış gibi görünüyordu herhalde film yok
    hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
  • hayırlı olsun kazasız sürüşler
  • Arkadaşlar bu clio grand Tour arabalar çok hoşuma gitmeye başladıHem estetik hemde tam aile için çok kullanışlı,alan arkadaşların arabaları hayırlı olsun,pek bilinmeyen bir araba olduğu için bizi daha çok aydınlatırlarsa memnun oluruz.
  • Teşekkür ederim. merak edilen konularda yardımcı olmaya çalışırız.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.