Şimdi Ara

Clio 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
91
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2012 model Clio 4 icon paket aracımda sırasıyla fren arızası, ESP arızası ve yokuş kalkış desteği arızası yanıyor ve bir süre sonra kendiliğinden sönüyor. Araç hareket ederken de yaktığı oluyor. Birçok yere sordum, servise de sordum aküden dediler ama akü ölçümleri gayet sağlıklı çıktı. Yine de aküyü değiştirdim ama yine aynı sorunları veriyor. Başına gelen var mı? Varsa nasıl hallettiniz sorunu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Cihaza bağlanıp bakılması gerekiyor bir çok sebepten yapabilir. Herhangi bir tekerin abs sensöründe sorun olabilir, en basiti herhangi bir lastiğinizin ebatı diğerlerinden bir boy küçük yada büyükse ondan dahi yapabilir. Ben bu sorunu proace araçta yaşamıştım sorun lastik ebatından çıkmıştı. Megane aracımda bunlara benzer sorunlar yaşadım oda işi bilen bir elektrikçi sayesinde çözüldü. Sorun beyin soketinin pinlerinden biri gevşekmiş temassızlık yaptıkça saçma sapan arızalar verip bir süre sonra düzeliyordu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A12BA569 -- 1 Ekim 2025; 8:24:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 1.6 RXT?
    20 yıl önce açıldı
    Megane 4
    3 ay önce açıldı
    Clio 4 1.2 vs İ20 1.2 mpi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.