Bildirim
albea .13 multijet mi? clio 1.5 dcı mi?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Albela -
Bence de albea -
Clio. Hem yakıtta hem ikinci elde çok iyi.
Yeni kuş serisi diyebiliriz. -
albea 1.3 olduğu için ben albea alalım dedim ama kendisi için fark etmiyor sanırım yakıt durumları nedir bu araçların? -
hem tip bakımından hem motor bakımından albea derim -
Clilo yakıt cimrisidir. Onu çok iyi biliyorum.
Ama hangi motoru alcak. 65 mi 80 mi? -
albea 1.3
70 beygir 180 tork
azami hız 160
0-100 14,5 sn
ş.içi 6.0
ş.dışı 3.9
Karışık 4.7
cli o 1.5 65 ya 80 lik
65 beygir 160 tork diğer model 80 beygir185 tork
azami hız 160 - 185
0-100 15 sn- 12.2 sn
Şehiriçi 6,3 5,7
Şehirdışı 4,3 3,9
Karışık 5 4,6
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuci -- 23 Mart 2008; 21:15:19 > -
satma açısından sanırım clio daha çabuk satılır reno olduğu için dimi? çünkü 2-3 ay sonra geri satacak. -
Clio yeni kuş serisidir diyebiliriz. Pazara götürdüğünüzde satabilirsiniz belki. -
tabiki albea..
vergi avantajı bagaj+iç hacim olarak sümbülden iyi.
teknik verilerine de bakarsak anlaşılıyor zaten. -
şıkların dışında bir alternatif söyleyeceğim o yüzden şimdiden özür dilerim. madem bir iki ayda satmayı planlıyor noterdi trafikti falan uğraşmasın yaşadığı şehre göre minibüstü otobüstü, sıkışırsa taksi falandı idare etsin. bu arada parası da cebinde kalmış olur faize dolara falan yatırsın -
bu iki aracı otohaber karşılaştırmıştı galiba albea 1. olmuştu.Aslında ikisi de aynı araba bence.Albea nın vergi avantajı var.ben olsam albeayı seçerdim heralde. -
cllio derim satacaksa eger binecekse albea yeni tiplerden alsın clionun avantajı 2.el 290 binde bile satılıyor:) -
quote:
Orjinalden alıntı: doganyilmaz1
şıkların dışında bir alternatif söyleyeceğim o yüzden şimdiden özür dilerim. madem bir iki ayda satmayı planlıyor noterdi trafikti falan uğraşmasın yaşadığı şehre göre minibüstü otobüstü, sıkışırsa taksi falandı idare etsin. bu arada parası da cebinde kalmış olur faize dolara falan yatırsın
otobüs taksi falan yok işte iş yeri 25 km uzaklıkta şehrin 1 ucundan 1 ucu anlayacağınız arabasız olmayacak bu iş arkadaşlar sanırım 3 aylık 1 araba için clio daha avantajlı olacak eniştem doktor eşide doktor iş yerleri ters ayrıca o yüzden 2 araba şart yorumlarınız için tşk ederim sanırım cilio bakacam ona duruma göre inş buluruz. -
eğer çabuk zamanda satılıcaksa
imkan varsa kiralama düşündünüzmü -
quote:
Orjinalden alıntı: yuci
eğer çabuk zamanda satılıcaksa
imkan varsa kiralama düşündünüzmü
düşünmedikte kira yaş iş değilmi yahu korkarak araç kullanıyorsun bi kaza yaparsan yandın. -
Arkadaşım babamda 1.3 albea var. Bende de Clio var tam adamına sordun tercih için :D 2 arabayıda bizden iyi bilemez heralde kimse. Sana şunu söyleyim hangisinin daha iyi oldugunu sen söle. Ben uzun yola giderken arabamı babama veriyorum onun 1.3 albeasını alıyorum :) yakıt olarak albea daha az yakıyor hemde bagaj olarak çok iyi. Ayrıca ben vergide ilk taksitte 210 verirken babam 120ytl verdi. Bende satıp albeamı alsam diye düşünüyorum. Albea ayrıca 2. elde de çok iyi hemen satarsın satacam de en fazla 1 hafta da elinden çıkar. Yinede Araba işi biraz zevk işi en doğru seçimi siz yaparsınız -
bence düşük km temiz hangisi bulunursa o alınmalıdır,
zaten çabuk zamanda tekrar satılacak diyorsun, vergi kısmı elinizde çok kalmayacağını düşünürsek pekde mühim olmaz önemli olan yakıt ve 2.el olarak duruyor -
quote:
Orjinalden alıntı: KoRHaN50
Arkadaşım babamda 1.3 albea var. Bende de Clio var tam adamına sordun tercih için :D 2 arabayıda bizden iyi bilemez heralde kimse. Sana şunu söyleyim hangisinin daha iyi oldugunu sen söle. Ben uzun yola giderken arabamı babama veriyorum onun 1.3 albeasını alıyorum :) yakıt olarak albea daha az yakıyor hemde bagaj olarak çok iyi. Ayrıca ben vergide ilk taksitte 210 verirken babam 120ytl verdi. Bende satıp albeamı alsam diye düşünüyorum. Albea ayrıca 2. elde de çok iyi hemen satarsın satacam de en fazla 1 hafta da elinden çıkar. Yinede Araba işi biraz zevk işi en doğru seçimi siz yaparsınız
saol arkadaşım bende albea dedim ama sanki clio daha çabuk satılır gibi geliyor bizim önceden 2001 marea vardı 2006da sattık arabayı zor sattık yani fiyatını düşürdük yoksa pek satılmıyordu fiat arabalara insanlar başka gözle baktığı için durum böyle oluyor ama albea dizel olduğu için satılır gibime geliyor
Benzer içerikler
- tramersiz ne demek
- toyota auris 1.33 comfort
- 1.5 milyona araba tavsiyesi 2024
- renault trafic 1.6 dci kullanıcı yorumları
- fiat bravo 1.6 multijet
- en az yakan arabalar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X