Bildirim
clio 3 hb dci extreme 85 hp
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
2-3 hafta kadar, 12' modeli vardı, kaza yaptığımızdan dolayı 3 araba olsa da lazım olduğu için. daha 24 bin km'deydi, baz donanım araçtı. 15'' çelik alaşımlı jant vardır ne hikmetse. kiralık araç olmadan önce takılmıştır muhtemelen. imzamdaki symbol'e göre bayağı sessiz, direksiyonu falan çok rahat bir araçtı. gidişi, kalkışı da 80 hp'lik megane'den daha iyiydi. ne kadar yaktığını hatırlamıyorum, dikkat etmedim. _____________________________
-
1.5 dCi motor çok az yakıyor diye biliyorum. Araç oldukça güzel bir araç. Bence idare eder.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bende 80HP olanı var ve araçtan çok memnunum. Çok az yakıyor ve 147.000km'de olmasına rağmen henüz problem çıkarmıyor. Yakıt değerlerini şöyle özetleyeyim: Ankara'da sıkışık trafik ve kısa mesafe olmasına rağmen ortalama 5.5lt; uzun yolda ise, hız limitleri dahilinde 4.2-4.5lt yakar. Bir defasında clio ne kadar az yakabilir diye deneme yapmıştım ve tek depo ile 1450km (3.8lt/100km) yapmıştım
.
Performans olarak da sehir içinde oldukça yeterli. Hatta ilk 3 viteste diğer arabam olan Bravo 1.6 105 Multijet'ten kesinlikle daha keyifli. Ancak uzun yolda ise, hem 6. vitesin olmaması, hem de yalıtımın yetersizliği sebebiyle 100+ hızlarda konforsuz oluyor.
Soruların olursa yardımcı olmaya çalışırım._____________________________ 2015 Citroen C4 1.2 Puretech 1302013 500L 1.6 MultiJetII 1052014 Peugeot 308 HDI 922011 Bravo 1.6 MultiJet 105 -
Bende grand tour olanı var. 2012 model. Kullanımı keyifli ve sessiz bir araçtır. Yakıtı makuldür. Şu anda 45000km de ve bazı tıkırtılar hariç bana sorun yaşatmadı. _____________________________ -
Benim yeğende şirket aracı olarak vardı punto ile değiştirdiler yakıt olarak çok fark etti diyor......
Punto 6.5 -7 litre yakıyor nasıl bir dizelse.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Yanlayamayan Bmw............. -
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2011-clio-hb-dci-extreme-85-hp-150412906/detay
Bu aracin eseri nedir? Satmaya kalksam satilir mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: erkmenson
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2011-clio-hb-dci-extreme-85-hp-150412906/detay
ederini bilmemde daha güçlüsü var... 105 hp 6 ileri ... -
quote:
Orijinalden alıntı: erkmenson
2. el fiyatları çok değişken oluyor ve ben de açıkçası pek anlamam bu işlerden. O yüzden boş konuşup, yanlış yönlendirmek istemem...
Ben sadece kendi Clio'mu aldığım fiyatı yazayım: 2012 yazında, 116.000km'de iken aldım, tamamen boyasız. 21.500 ödedim ve hemen bakıma soktum, 1.300 gibi de bakım tuttu.
Ekleme: Yazmadan edemeyeğim: 28-29'a çıkma ihtimali varsa Bravo öneririm. İmzamdaki Bravo'yu yeni aldım ve Clio ile tabii ki karşılaştırılmaz, arada çok büyük fark var. 0.5/1 lt kadar fazla yakar ama buna fazlasıyla değer. Ben alırken şu arkadaşla da görüşmüştüm; arabası oldukça düzgün. 28'li bir rakama bırakacak gibi hissetmiştim:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-acil-satilik-kazasiz-dizel-bravo-1.6-multijet-dynamic-150738571/detay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RONIN -- 22 Ocak 2014; 7:44:10 >_____________________________ 2015 Citroen C4 1.2 Puretech 1302013 500L 1.6 MultiJetII 1052014 Peugeot 308 HDI 922011 Bravo 1.6 MultiJet 105
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt