Şimdi Ara

ClickAndbuy Sorun..Anlayan Bakabilirmi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ClickandBuy hesabınızın kontrolü sırasında satıcısının faturasının iki uyarıya rağmen henüz ödenmemiş olduğunu tespit ettik.

satıcısının 7,08 € fatura tutarını kredi kartınızdan çekmeyi denedik. veya Tahsilat, kartınızı veren banka tarafından reddedildi.

7,08 € tutarını yedi gün içinde

BIC: CITIDEFF
    IBAN: DE77 5021 0900 0211 7000 09
    Citibank Frankfurt

hesabına havale etmenizi son defa rica ediyoruz.

Önemli: Havaleniz sırasında "Konu" veya "Kullanım amacı" bölümüne aşağıdaki numarayı giriniz:

DP-103460041-146956

Belirlenen süre içinde işlemi gerçekleştirmezseniz alacağı dışarıdan bir tahsilat şirketine ileteceğiz.

Kredi kartı bilgilerinizi değiştirdiyseniz yeni bilgilerinizi +90 212 4142797 numaralı telefondan veya "ClickandBuy" e-posta adresini kullanarak bize bildiriniz. Kredi kartı bilgileriniziwww.clickandbuy.com adresindeki servis alanınızdan da değiştirebilirsiniz.

Saygılarımızla

lynn.maja
    FIRSTGATE AG
    Im Mediapark 5
    50670 Köln

Faks: +49 (0)221 - 260 11 89
    İnternet:www.clickandbuy.com
    E-posta: service@tr.clickandbuy.com

Nereye, Kimin adina , Hangi hesab numarasina havele yapicagimi soylermisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yelloha -- 1 Temmuz 2007; 12:39:22 >

• Telefonu ara (212 ile başlayan bi tane de olması lazım biyerlerde) Mesajı da editle ne olur ne olmaz garip garip numaralar var
  • bankaya gidip bi form doldurup buraya yollayacaksin. banka farketmez ben iş bankasından yollamiştim. sonra verdikleri dekontu fax veya tarayiciyla onlara ileticeksin. ama en ufak hatanda cok ugrastiriyorlar. ayiptir söylemesi biraz çirkef bi şirket
  • Click&Buy InternATIonal AG
    Citibank Frankfurt

Yukardaki yazılanı bir kağıda yaz AKBANK a git 60-70 ytl havale ücreti tutar, yukardaki adrese havale yapıcan, ve c&b deki 9 haneli müşteri numaranıda ekle
  • Bana gelen yazi bu. Kimin adina . nereye . hangi hesab numarasina havele yapicagimi soylermisiniz
  • http://forum.donanimhaber.com/m_11301048/tm.htm
    En iyi yardımı yukarda verdiğim konudan alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cenk -- 1 Temmuz 2007; 12:40:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cenk

http://forum.donanimhaber.com/m_11301048/tm.htm

Ve karşınızda Caddy avatarıylaaaa Ceeeeenkkk!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: yelloha

Bana gelen yazi bu. Kimin adina . nereye . hangi hesab numarasina havele yapicagimi soylermisiniz

Click&Buy InternATIonal AG
    Citibank Frankfurt

BURAYA HAVALE YAPICAN HAVALE AÇIKLAMASINADA MÜŞTERİ NUMARANI EKLE SONRA İSTANBULA TLF AÇ 02124142797 İLK SALI CHAR AÇILIR
  • 70-80 ytl fazlaa deyilmi benim borcum ..7.09 Euro ben 10 euro yollicam .Havele ücreti kac para tutar
  • bide acildigi zaman itemsler duruo demi
  • ???
  • 70-80 ytl fazlaa deyilmi benim borcum ..7.09 Euro ben 10 euro yollicam .Havele ücreti kac para tutar
    .Acildigi zaman itemslerde duruyo mu üstünde? Up Up.Arkadaşlar upluyorum kusura bakmayin şu sorunun cevabini alsam konuyu silin.
  • upupupupup
  • quote:

Orjinalden alıntı: emperoryigit

quote:

Orjinalden alıntı: Cenk

http://forum.donanimhaber.com/m_11301048/tm.htm

Ve karşınızda Caddy avatarıylaaaa Ceeeeenkkk!!

Değiştirdiydim o avatarı..
    Ama bak gene hatırlattın
    Gene koyayım camı yalayan kediyi

.Acildigi zaman itemslerde duruyo mu üstünde? Up Up.Arkadaşlar upluyorum kusura bakmayin şu sorunun cevabini alsam konuyu silin.
    ...upuppu
  • Galiba sen premium almışın. Kart sahibi de ben böle bi ödeme yapmadım die itiraz etmiş.
    K2 parayı alamayınca da sana uyarı mesajı atmış. Eğer adamların parasını ödemezsen charın banlanacak.
    Senin yerinde olsan hemen öderimm
    .Acildigi zaman itemslerde duruyo mu üstünde? Up Up.Arkadaşlar upluyorum kusura bakmayin şu sorunun cevabini alsam konuyu silin.Hala bu soruya cevap alamadim
  • 0-80 ytl fazlaa deyilmi benim borcum ..7.09 Euro ben 10 euro yollicam .Havele ücreti kac para tutar
    .Acildigi zaman itemslerde duruyo mu üstünde? Up Up.Arkadaşlar upluyorum kusura bakmayin şu sorunun cevabini alsam konuyu silin.Hala bu soruya cevap alamadim
  • aRkadaşım Senin PRemium için 7.09 $ aLcakLaR. Ayritten Forum FeLan DoLDurcan. Sana 100 YTL'ye PatLıyo senin anlayacan. EĞERR charın SAĞLAMSA HEMEN AÇTIR. CLİCK BUY'A TLFN ET ONLAR SANA YARDIMCI OLUR. HANGİ BANKAYA YATIRCANA FELAN. AMA YUT,RTDIŞINA HAWALE EDECEĞİN İÇİN 100 YTL TUTAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: blooddragon

aRkadaşım Senin PRemium için 7.09 $ aLcakLaR. Ayritten Forum FeLan DoLDurcan. Sana 100 YTL'ye PatLıyo senin anlayacan. EĞERR charın SAĞLAMSA HEMEN AÇTIR. CLİCK BUY'A TLFN ET ONLAR SANA YARDIMCI OLUR. HANGİ BANKAYA YATIRCANA FELAN. AMA YUT,RTDIŞINA HAWALE EDECEĞİN İÇİN 100 YTL TUTAR

nasil ayriyetten forum dolduracam...Havele yapmak istiyorum dicem bankaya konu veya aciklama kismana clickandbuy müşteri numarami yazicam bukadar.100ytl tutmaz gibime gelio.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.