Şimdi Ara

¶¶¶ clickandbuy ve yasanan problemler çözümler ¶¶¶

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
707
Cevap
0
Favori
64.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • click buy ile ilgili büyük birkaç sorunu belirtiyim

1. clıck buy lımıtınız örnek 30 euro ama siz 1 ay ıcınde 40 euro luk alısverıs yaparsanız bır dahakı ayın 21 ınde sızden para kesılır ----- para kesıldıgınde paranız yoksa yada kartınız kapatıldı yada baºka bır problem varsa 1 hafta zaman tanınır ve para ödenmezse charınız banlanır...

2. bır baskasının kartından premıum aldığınızda charınızı o kişiye hedıye etmıs olursunuz cunkı 1 fax cekıp bılgılerı verıp charınızı sızden alabılır o yüzden bılmedıgınız kısılere id gibi bilgileri vermeyın...

3. clıck buyda yasadıgınız sorunları aşabılmenız ıcın sorun yasanan hesap ve kredı kartının sıze aıt olması gereklı ...

4. clıck buy 10 euro alındakı alımlarda cekım yapmaz yanı ocak ayında bronze aldınız subat ayında aldınız ıkısı toplanır ve cekılır o yuzden hesaplarınızı ve aldıklarınızı bır kenara not alın ...

5. alısverısınızı yaptınız clıck and buydan su uyarı gelmelıdır:

---------ClickandBuy satinalma islemi teyit edildi -------
    Sayın ...

Aºağıdaki satınalma islemini ClickandBuy aracılığıyla gerçeklestirdiniz:

Satıcı: K2 Network, Inc
    Tarih: 25.12.2006 23:56:46
    Seçilen teklif: Gold Premium
    Masraf: USD 24,95

aksi takdirde 1 ay sonra kesılcektır ve kesım zamanında kartınızda yeterli limit olmasına dıkkat edın ...

BAN YADA bır sorun yasamamak için yapmanız gerekenler...

1.garantı bankasından sanal kart açtırıp clıck and buy a uye olup cep telefonu ıle uyelıgınızı aktıf edebılırsınız ve kendınıze aıt 1 clıck and buy accountunuz olur ... sanal kartı clıck buy a tanıtırken ıcerısınde 25 ytl olmasına dıkkat edın bu parayı sızden kartı doğrulamak için kesıyorlar ve 7 gun içinde yenıden kartınıza para yatıyor ...
    2. kredı kartının son kullanım suresıne 2 ay kalmıssa kesınlıkle kullanmayın cunkı 1 ay sonra cekım yapılabılıyor ...
    ban yememek ve account problemlerı yasamamak ıcın bunları kesınlıkle uygulamanız gereklı ...

lımıt yetersızlıgı ve baska bır nedenle clıck buydan maıl geldıgı anda +90 212 4142797 nolu telefondan clıck buy a ulasabılırsınız KESINLIKLE SIZDEN KNIGHT ACCOUNT SIFRE PASS gıbı bır sey ıstenmez...

KESN KODLARI VE CAFELER ICINDE LINK VERIYORUM KESN HAKKINDA BILGI ALABILIRSINIZ

http://forum.donanimhaber.com/blog_tm.asp?m=9688173&cat=234&mem=41069

RESIMLERLE CLICKAND BUY UYELIK ...

http://img412.imageshack.us/img412/645/1yo4.jpg

https://store.donanimhaber.com/b3/17/92/b31792378bd1558453f3806734ab7928.jpg

http://img401.imageshack.us/img401/3057/3eg4.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuRaT -- 25 Ocak 2007; 1:02:35 >

• kafamda oluşan soru işaretlerine çozum getirmişşin emeğe saygı
  • her türlü problemi buraya yazabılırsınız clıck buy a üye olmak dahıl hepsını cevaplayalım madem oyuna zaman verılıyor 12 ytl cok fazlada degıl en azından hacklenme yada ıtemlerın calınmasını engellemekte bıraz daha etkılı olur tabı karar sızın alıp almamak ...

ocak ayı kesn kodu = 4 hanelı guvenlık kodu gibi
    kodları yazınca sana güvenlık ıcın 4 hanelı kod vercek onları kesınlıkle sakla ...
  • Öncelikle iyi bayramlar ... Ben yaklasık 2 ay önce clickandbuy yardımıyla premium almıstım. Premiumu aldıktan bir kac gun sora kartı iptal etmem gerekti ve clickandbuy parayı çekemedi. Ben charın banlanıcagını tahmin etmistim ama 2 aydır bir sey olmadı ve aralıklı olarak mail atıyorlar. Son mailde bir tahsilat firması ile calıstıklarını belirttiler ve 11.01 tarihine kdr havale etmem gerektigini söylediler. Ama ben parayı yine ödeyemeyecegim . Bunun sonucunda ne gibi olaylar olabilr veya basıma bir sey gelir mi ? yardımcı olursanız sevinirim ...
  • 11 . 01 den sonra ban yemen normal olcak sanırım cunkı premıumu kullanmıssın ve cok bıle beklemısler senı sanırım acc kapatılır ödemeye calıssan bı yol bulup en azından emeklerın gıtmez ban yedıkten sonra sana tahmını olarak 120 usd cıvarı bır ucrete patlar bunuda unutma ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuRaT -- 31 Aralık 2006; 10:42:00 >

Orjinalden alıntı: rock32

Bir de mailde tahsilat firmasından bahsediyordu. Ödemezsem beni bulabilirler mi acaba ? Faiz binme durumu olabilr mi ?

tabıkı hayır neden senı arasınlar ki charın banlanır kapanır gider yanı senden para ıstemezler yada adresını aramazlar korkma o yönden ama charına yazık lvl yuksekse banlatma ...

Orjinalden alıntı: cancan13

ya ben bişi sorcam abim cafemizde premium alıyordu müşterilere belli bir süre aldık ondan sonra fatura geldi fiyat 2 katı geldi halbükü biz okadar premium almadık

30 euro lımıtı gecmıstır bır dahakı ay eklenmıstır o yuzden sorun olmustur kesınlıkle fıyat cok gelme yada 2 katı gelme gıbı durum olmaz...

Orjinalden alıntı: l

quote:

Orjinalden alıntı: rock32

Bir de mailde tahsilat firmasından bahsediyordu. Ödemezsem beni bulabilirler mi acaba ? Faiz binme durumu olabilr mi ?

tabıkı hayır neden senı arasınlar ki charın banlanır kapanır gider yanı senden para ıstemezler yada adresını aramazlar korkma o yönden ama charına yazık lvl yuksekse banlatma ...

l yardımlarından dolayı cok tesekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:DreaM:.

Kredi Kartı Numara sı So 4 Rakamı Yazaılıo Dimi. Yazaılıosa Başka Kişinin Son 4 Rakamı Aynı İse Ne Olcak

1 kartın son 4 hanesı sadece ıse yaramaz CLICK BUY ıd ıle bırlıkte ıse yarıyor ayrıca tam anlamadım sorunu kesn kodu ıcın dıyorsan 4 hane guvenlık kodu kısıye özel verılıyor kesn kodunu gırdıgınızde ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snopy89 -- 31 Aralık 2006; 15:48:54 >
  • Bronze Pre aldım 3 gün sonra kredi kartını iptal ettim 3 tane mail geldi uyarı ihtarı falan verdiler.Sonra havale numarası verdiler 7 gününüz var dediler 2 gün kaldı 2 güne kadar havale yapmazsam char banlanacak galiba ama bankalar kapalı ve havale yapılmıyor click&buy ı aradığım zaman da iş saatleri dışında arıyorsunuz diyor ne bayramdan sonra havale göndersem banı kaldırırlarmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApAtHe89 -- 31 Aralık 2006; 18:56:12 >
    ama tanimadigi bir cafeden almis
    gitmis preyi almis
    2 hafta once
    chara girmeyi denedigmizde
    invalid pasword diyordu
    cafe ile irtibata gectik
    ve en sonunda
    kredi kartinin son 4 rakamini verip
    chari eline aldiklarini ogrendik
    bu konu hakkinda yapabilcek herhangi bir sey var mi?

Abazalık içten gelen bi merak unsurudur, sapıklık ise tam tersidir.

BigDeath in Ares Ardream
    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
  • quote:

Orjinalden alıntı: l

4. clıck buy 10 euro alındakı alımlarda cekım yapmaz yanı ocak ayında bronze aldınız subat ayında aldınız ıkısı toplanır ve cekılır o yuzden hesaplarınızı ve aldıklarınızı bır kenara not alın ...

ben bronze alacam şimdi
    banka çekikm yapmayacak mı...
    önümüzdeki aylarda premium almayacam sadece bir kereliğine alıyorum...
  • Emeğe saygı
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.