Şimdi Ara

cleverbot(akıllı yapay zeka)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
5
Favori
11.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.cleverbot.com/

burada konuşuyor:

http://www.existor.com/

iki bot karşılıklı:

bu videodakiler hangi bot bilmiyorum, ben bulamadım.

• Vay be
  • bunların karşısına alttaki şahsiyeti koyacan... bak o zaman ne koyu muhabbet dönüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: rurqeten

bunların karşısına alttaki şahsiyeti koyacan... bak o zaman ne koyu muhabbet dönüyor

beyin bedava yazıyorum konuyu değiştiriyor.

• Karşınıza sürekli farklı insanlar çıkarıyor sanırım. Akıllı bot falan değil bu. Önce soruyorum 16 yaşındayım diyor. Sonra insan mısın dediğimde evet diyor. Türkçe konuşunca bazen Türkçe cevap veriyor. Dilleri algılayıp o an kim Türkçe konuşuyorsa onunla mı konuşturuyor napıyorsa.

Gerçektende dediğim gibi oluyor. Biri az önce müzik seviyor musun dedi evet dedim benimle evlenir misin dedi kız mısın dedim evet dedi. Facebook hesabın var mı dedim yok dedi yalancı dedikten sonra başka birine attı beni asıl sen yalancısın 9 yaşında olduğuna inanmıyorum dedi.

Baya ingilizce konuşuyorum bende maşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnonimAdam -- 23 Eylül 2011; 1:50:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AnonimAdam

Karşınıza sürekli farklı insanlar çıkarıyor sanırım. Akıllı bot falan değil bu. Önce soruyorum 16 yaşındayım diyor. Sonra insan mısın dediğimde evet diyor. Türkçe konuşunca bazen Türkçe cevap veriyor. Dilleri algılayıp o an kim Türkçe konuşuyorsa onunla mı konuşturuyor napıyorsa.

Gerçektende dediğim gibi oluyor. Biri az önce müzik seviyor musun dedi evet dedim benimle evlenir misin dedi kız mısın dedim evet dedi. Facebook hesabın var mı dedim yok dedi yalancı dedikten sonra başka birine attı beni asıl sen yalancısın 9 yaşında olduğuna inanmıyorum dedi.

Aynen öyle..

Naber? Dedim

Naber çip* dedi

• Muhabbet bayağı koyu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yapay zeka hakkında
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • botun beyni karışıyor arada. iş den güçten bahsederken sevgili olduk. Çok ani oldu.
  • Bazen bot çıkıyor ama çoğu insan hatta ben kendimi bot gibi tanıtıp iyi dalga geçiyorum

Bot çıkanlarda bunu yapıyo olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnonimAdam

Karşınıza sürekli farklı insanlar çıkarıyor sanırım. Akıllı bot falan değil bu. Önce soruyorum 16 yaşındayım diyor. Sonra insan mısın dediğimde evet diyor. Türkçe konuşunca bazen Türkçe cevap veriyor. Dilleri algılayıp o an kim Türkçe konuşuyorsa onunla mı konuşturuyor napıyorsa.

yok bot ama %59 insanmış şuanda. hafıza kısmı pek gelişmemiş. birde iki bot karşılıklı konuştukları videodaki botlar nereden acaba? kendilerinin geliştirdiği botlar olabilir.

• pek ilgilenen yok galiba
  • Çüş Emo'ların kısaltmasını bile öğrenmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

Çüş Emo'ların kısaltmasını bile öğrenmiş.

emobot

bende türkçe olarak ne yapıyorsun diye sordum, uzaya gidiyrum yazdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 24 Eylül 2011; 15:38:13 >

• 2 dakika oldu hala düşünüyor diyor ya sistem gitti yada birisi bana bayaaa sövüyor
  •  cleverbot(akıllı yapay zeka)

Intelciymiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fukox -- 13 Kasım 2011; 16:55:26 >

•  cleverbot(akıllı yapay zeka)

• quote:

Orijinalden alıntı: Marquen

• Verilmişti dün.
  • eskilerden bi farkını göremedim, yazdıklarıma kaçamak yada alakasız cevaplar verdi.
  • Araya insan atiyorlar.Türkçe bişi dedim " I don't like soda" dedi. " Bende sevmem zaten " dedim Türkçe. Manyak yazdı
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.