Şimdi Ara

'CLEMENTINE' ÇİZGİ FİLMİ HATIRLAYAN VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ölü ozan -- 20 Kasım 2005, 11:20:31 >

• evet o çizgi filmi hatırlıyom onun müziğine hastaydım acep o müziği bulabilirmiyim?
  • bi bulabilsek... paylaşalı burada her şeyi
  • ya çok korkunçtu o kafasında ateş yanan biri vardıı böyle

benimle paylaşmayın istemiyoooomm
  • Harbiden korku çizgi filmiydi, görevlendirdiği adamlar biey başaramayınca onları solucan haline getirir cehenneme atardı..
  • offf yaff.. şimdi düşünüyorumda, o filmin üzerimde kötü etkileri olmuş. adını bile hatırlamak istemezdim.. ama her bölümünü de kaçırmazdım.. bu ne yaman çelişki.. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu..

quote:

Ekşiden alıntıdır:

hiii.... kucucuk cocuklara oyle sey seyrettirilir mi yaa. . korka korka ama buyuk bir istekle seyrederdim cumartesi sabahlari cizgifilm kusaginda .. kesinlikle normal diil o adamlar 5 yasindaki cocuklari seytan cehennem temasiyla tanistiranlar..
    atesten adam vardi, balonuyla gezi yapan clementine vardi, yol arkadasi kafasinda pervaneli sapka olan bir tip vardi, ne olduu belli diildi onun. bir de sanirim usak vardi clementine nereye gitse yemek saatinde onun yanina gelen... elindeki yarim kure seklinde celik kapakli bir tabagi hemen acardi her yemek saatinde. icten tebrik ederim trt yi bizim kusagi yetistirmede cok etkili bir silah kullandigi icin. simdi arkadaslar arasinda bir iki olay oldu mu hemen kokunu clementine de ariyorum.

• alsana clemntine ile ilgili herşey birde hatırlamaz olurmuyuz bende emuleden indirmeye başladım 14.bölümünü indirdim isterseniz buraya koyarım ama elinde clemnetine bölümleri olanlar buraya koysunlar.
    http://www.anime.gen.tr/diger_clementine.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben onun müziğini kasede kaydeder dinlerdim.
  • 25 yaşından küçükler pek hatırlamaz
  • bir çok çocuğun arızalı olmasına neden olan psikopat fransız yapımı, hastasıydım süper bir çizgifilmdi
    p2p lerde bulabilirsiniz.
  • Ben de çok severdim.

Müziği var bende upload ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pprodigyy

Ben de çok severdim.

Müziği var bende upload ediyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: borvi

evet o çizgi filmi hatırlıyom onun müziğine hastaydım acep o müziği bulabilirmiyim?

Onun müziği yanılmıyorsam Fransız milli marşıydı
  • way be, kaçırmışız. sıkı bişeymiş, konuyu fln okudumda.
  • bir nesli psikopat yapan dehşet bir çizgi filmdi.

cehennem korkusu , suç ve ceza gibi karmaşık konularda ruhumda izler bırakmıştır.
  • Maymot isimli bir seytan vardi...

Akil isi degil gercekten cok korkunctu... Cocuktuk saftik televizyona kilitlenir izlerdik...
  • evet hatırlıyorum. izlerdim. kız, şeytana benzeyen heriften kaçardı ve acırdım, kız kaçarken ben de onun için üzülürdüm o şeytan kılıklı heriften de nefret ederdim

şimdi düşünüyorum da çocuklara sevgi dolu çizgi filmler izletilmesi gerekirken böyle şeytanlı meytanlı filmler izletmenin ve psikolojileriyle oynamanın manası neydi acaba
  • Millet ekşi sözlükte 11 sayfa yazmışlar,
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.