Şimdi Ara

Clean Lead Vocal tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar öncelikle 6 senedir metal dinliyorum çoğu çeşidini dinledim (black hariç) ama çok uzun zamandır Myles Kennedy gibi bir vokal arıyorum ama yokkkk !! O adamın sesi beni bitiriyo tabikide Axl rose un Corey taylor un Matt Shadows un yeri ayrı ama ilk başta Alter Bridge in 2010 da çıkardığı AB III albümünü dinledim sonra blackbird albümünü dinledim şu sıralar da Myles Kennedy nin Slash le MAX session daki şarkılarını dinliyorum adam mükemmel ötesi ama insan ister istemez başka seslerde duymak istiyo (yanlış anlaşılmasın Myles'tan sıkılmadım hala günde en az 20 kez dinliyorum ama dediğim gibi ) Onun için Myles gibi iyi bir Clean Lead Vocal önerebilirmisiniz

• Bruce Dickinson Rob Halford ve Ronnie James Dio dünyanın gelmis geçmiş en iyi üç vokali.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: welmour

Bruce Dickinson Rob Halford ve Ronnie James Dio dünyanın gelmis geçmiş en iyi üç vokali.

Onlar vokal değil onlar İLAH ama böyle yeni yetmelerden güzel vokal manasında açmıştım bu konuyu

Orijinalden alıntı: TheDarkBrotherhood

quote:

Bruce Dickinson Rob Halford ve Ronnie James Dio dünyanın gelmis geçmiş en iyi üç vokali.

Onlar vokal değil onlar İLAH ama böyle yeni yetmelerden güzel vokal manasında açmıştım bu konuyu

O zaman Michale Poulsen i önerebilirim sana Volbeat in vokalidir çok karakteristik bir ses tonu var ve bence çok güzel vokal tekniği çok üst seviyede olmasa da. 9 nisan da yeni albümleri çıktı hatta. Ondan sonra ben tarzını sevmiyorum ama sevenlere öneririm Bruce babanın oğlu Austin Dickinson ve grubu Rise To Remain var gitaristleri hayvan tabir edebileceğimiz cinsten bir gitarist. şimdilik aklıma gelenler bu kadar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheDarkBrotherhood

quote:

O zaman Michale Poulsen i önerebilirim sana Volbeat in vokalidir çok karakteristik bir ses tonu var ve bence çok güzel vokal tekniği çok üst seviyede olmasa da. 9 nisan da yeni albümleri çıktı hatta. Ondan sonra ben tarzını sevmiyorum ama sevenlere öneririm Bruce babanın oğlu Austin Dickinson ve grubu Rise To Remain var gitaristleri hayvan tabir edebileceğimiz cinsten bir gitarist. şimdilik aklıma gelenler bu kadar.

Micheal Poulsen gayet iyi özellikle Heaven nor Hell şarkısı çok hoşuma gitti hafif bi Dave Grolh havası var ama Rise to Remain biraz toy geldi ya bu arada gitarist olarak Andy James e bakmanı tavsiye ederim adam solo takılıyo jam sessionlarıyla bayaa ünlü war march ,Bullet in the head ,Time and Time again gibi jamlarine taparım ama Volbeat gerçekten de hoş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.