Şimdi Ara

[SATILIK] Epiphone Les Paul Custom Prophecy Ex - Hardcase Dahil - ( İndirimde )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İNDİRİM İLE İLGİLİ : Gitarın hardcase dahil fiyatı sınırlı süre için 1800 TL'den 1400 TL'ye çekilmiştir.

Arkadaşlar indirim Haziran 15'e kadar geçerlidir. Bu tarihten sonra tekrar ilk fiyatına dönecektir. Ayrıntı için aşağıda ''Gitarın fiyatı uygun mu ?'' sorusuna bakabilirsiniz

KESİNLİKLE OKUYUNUZ ! Gitar Hakkında Önemli Not : Arkadaşlar bu not çok önemlidir lütfen dikkate alınız. Arkadaşlar öncelikle şunu söylemem gerekli gitar ile ilgili, gitar 2013 ile birlikte üretimden kalkmış bir gitar. Ben de 2013 senesinde aldım zaten yazdığım markayı tam olarak Epiphone sitesinde bulamazsınız o yüzden. Ve lütfen bu gitarı Epiphone sitesinde bulunan ''Prophecy Les Paul Custom Plus EX'' Modeli ile karıştırmayın bu gitarın adında ''Plus'' geçmiyor ve o modelin bir önceki serisidir. Yani şuan epiphone sitesinde görebileceğiniz ''Plus'' modeli bu gitarın yerine üretilen şuanki modeldir. Zaten görünüşünden de diğer gitarın klavyesinin gülağacı olması olsun, klavyedeki inlaylerin farklı olması olsun, 2 tone 2 volume kontrolü olması olsun görebilirsiniz. Bu gitar şu anda Türkiye'de STOKTA YOKTUR. Yani bu gitarı Türkiye'den sadece bu şekilde 2. el olarak alabilirsiniz. Stoğa tekrar gelmesinin de imkanı yoktur çünkü 2013 yılında üretimi durdu. Bu konu üzerinde çok fiyat diyaloğu yaşandı bu yüzden üzerinde duruyorum. Bu gitarın şuanda Türkiye'de ( Türk Distrübitörlerde ve diğer mağazalarda Zuhal/Do-re/Pennamuzik/Ezgimuzik Gibi ) verilen Liste Fiyatı 2650 TL'dir. Ama bu sitelerden ikisinde ( Do-re ve Zuhal ) gitar indirimli fiyatta verilmiş. Ve indirim oranı %50 civarı korkunç bir oran. Arkadaşlar bu tamamen sitenin fiyat ortalamasını düşürmek için yaptığı birşeydir. Aradığınız fiyatlarda daha çok seçenek sunmak için size yapılmış birşeydir. Allah aşkına, ÜRETİMDE OLMAYAN ve STOKTA OLMAYAN bir gitara 10 TL fiyat yazılsa ne yazar ? O gitara ulaşmanızın bir imkanı yok ki Türkiye'den. Bu gitara liste fiyatından ulaşılamıyor ki indirimli fiyattan ulaşılsın hiçbir yerde STOKTA YOK. Lütfen almayı düşünecekseniz bu gitarı Türkiye liste fiyatı üzerinden değerlendiriniz. Çünkü ben alırken ortada indirim falan yoktu çünkü gitar stoklarda idi ve liste fiyatından aldım ve başka sitelerin insan çekme, seçenek sunma yöntemleri yüzünden kendimi kazıklatmak gibi birşey yapmayı düşünmüyorum. Bu notun bu kadar üzerinde durmamın sebebi ise bu konudan çok başımın ağrıması arkadaşlar. Umarım anlayışla karşılarsınız.

Ve evet şimdi gitar ile ilgili kısıma gelince:

Arkadaşlar gitar üst düzey bir gitar. Zaten ben aldığım zamanda da bu gitarı alabileceğime Gibson marka bir gitar da alabiliyordum ama denedikten sonra hemen kaptığım bir gitar. Aşağıda genel özellikleri verip soru cevap şeklinde devam edeceğim yazıma.

ÖNEMLİ !! Hardcase Hakkında : Arkadaşlar gitarla beraber 300 TL değerinde bir hardcase veriyorum. Bu hardcase'in en önemli tarafı 24 Perdeli Les Paul hardcase'i olmasıdır. Les Paullerin neredeyse %90 ından fazlası 22 Perde olduğu için bu gitar 22 Perde case'lere uymaz. Bu case zaten başka 24 perdeli bir Les Paul yanında verilen bir case idi ve ben bunu yalvar yakar bir tanıdık aracılığı ile kendi gitarım için alabildim. Hardcase'siz satmayı da düşünmüyorum çünkü elime bundan sonra geçecek gitarın Les Paul kasa olma ihtimalinin olsa bile 24 Les Paul'ler nadir olduğu için elimde kalabilir.

Genel Özellikler:

-Maun Gövde
    -Maun Set-Neck Sap ve Saten boyalıdır ( yani cilalı değildir ağaç gibi kayar gider eliniz. )
    -Yoğun Figürlü Akçağaç Ön Kapak
    -Abanoz Klavye
    -Tune-O-Matic Köprü
    -Grover Akort Burguları
    -EMG 81/85 Manyetik Koordinasyonu
    -1 Volume 1 Ton ve 3 Yollu Switch ayarları
    -Sapta sadece Custom Prophecy modellerde bulunan Jilet inlayleri ( Bir alt modeli olan ve karıştırmamanız için not düştüğüm Plus modelinde yoktur. )

Arkadaşlar gitardan biraz da kendim bahsedip soru cevap kısmına geçeyim. Gitar Les Paullerin klasik maun gövde-sap kombinasyonuna sahip. Klavyesi ise abanoz. Biraz sert tonlar için uygun olduğunu diyebilirim bu yüzden. Ve custom bir model olduğundan SpeedTapper neck dedikleri diğer modellerden daha ince daha rahat bir sapa sahip. Sustain arıyorsanız zaten sap-gövde maun ve aktif EMG manyetikler ile sustainden bol birşey bulamıyorsunuz. Çalımı çok rahat ve tonları çok dolu ve hacimli. 3-4 Gitar değişip en sonunda vazgeçemediğim tek gitarımdı. Bu arada 1-2 soru geldi gitar Kore üretimi. Neden vazgeçtiğim ve benzeri sorular için de soru-cevap kısmına geçiyorum.

Gitarı Neden Satıyorum ? : Amerika yolculuğum dolayısıyla gitarı satıyorum Amerika'da gitarların fiyatlarını hepimiz biliyoruz o yüzden burdan Amerikan üretimi bir gitar almak için satıyorum.

Gitarın Fiyatı Uygun Mu ? : Genel bakacak olursak gitarın Türkiye Liste Fiyatı 2650 TL ve hardcase fiyatı ise 300 TL. 2950 TL lik bir ekipman için verdiğim 2. El fiyatının yeterince uygun olduğunu düşünüyorum. Özellikle şuan indirimde iken aşırı uygun olduğunu düşünüyorum. Gitarı ilk satılığa çıkardığımda 1800 TL ile çıkarmıştım ve fiyatı değiştirmeyi pek düşünmüyordum ama Amerika'da acil para ihtiyacımdan dolayı fiyatı aşağıya çektim. Eğer Amerika'dan döneceğim zaman hala satmamış olursam gitarın fiyatını tekrar 1800 TL'ye yükselteceğim.

Gitar ne zaman satın alındı ve ne kadar süre kullanıldı ? : Gitar 2013'ün başlarında satın aldındı ayı tam olarak hatırlamıyorum Ocak ya da Şubat civarında. Ve bu süre içinde kullanımda oldu sadece.

Gitarın ikinci el olmasından kaynaklı bir hasarı bulunuyor mu ? : Dış görünüşte hayır diyebilirim. Gitarın dışarıdan görünmeyen bir kısmında küçük bir çizik bulunmakta onun da fotoğrafı için sahibinden.com'a bakabilirsiniz. Bir de gitarın en son pilini değiştirirken üzerine yanlışlıkla pili düşürmemden dolayı oluşan küçük bir hasar var gövde üzerinde. Hasar bir kırmızı mercimek parçasından daha küçük ve derinliği bir kırmızı mercimek parçasının %10 u kadar bile değildir. Tamamen belirsiz. Hatta fotoğraflarını çekmeye çalıştım koymak için ama fotoğraflarda yakın çekimlerde bile belli olmuyor o kadar küçük bir hasar. Gitar aslında hasar yok denilebilecek kadar temiz durumda. Yani sadece işte burda küçük bişey varmış falan denmesin diye sonradan burada belirtiyorum. Aynı zamanda gitarı almadan görmek-denemek isteyen arkadaşlar olursa da gelip de bakabilirler. Ben özellikle 2. bahsettiğim şeyi bulabileceklerini bile sanmıyorum.

Fotoğraflar Hakkında : Buradaki fotoğraflar da sahibinden.com daki fotoğraflar da tamamen tarafımdan çekilmiştir.

Takas Hakkında : Kesinlikle düşünmüyorum bulunduğum konumda nakit paraya ihtiyacım var.

Gitarla ilgili bir de aşağıda sahibinden.com ilan linki var orada da genel birsürü bilgiye ulaşabilirsiniz. Açıklamada burada yazılanların aynısını yazdım burayı yenilemem ile beraber. Ama bahsedilen küçük çiziğin fotoğrafına ve 2 ayrı fotoğrafa daha ulaşabilirsiniz. Ayrıca bana sahibinden.com dan da ulaşabilirsiniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzik-muzik-aletleri-epiphone-les-paul-custom-prophecy-ex-300tl-degerinde-case-dahil-154119166/detay/

Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenkavukcu -- 23 Mayıs 2014; 4:49:38 >

• Günceldir
    Hocam ilanınızı iki aydır takip ediyorum en son kredi çekip alacam yahu aklı başında adam gerçekten kaçırmaz böyle bi gitarı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.