Şimdi Ara

Clean-Ballz Deterjansız Çamaşır Yıkama Topu TEMİZLİK TESTİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
45.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son günlerde televizyonda ve sanal mağazalarda bi hayli satılan ürün "Clean Ballz Deterjansız Çamaşır Yıkama Topu" aldım bir tane ve ilk kullanım için bi deneme yaptım.

Kullandığım bir beyaz atleti feda ettim ve önce üstüne 3ü1arada Neskafe döktüm, daha sonra da etrafına şehriye çorbasının suyunu döktüm... 2-3 saat kuruması için bekledim...

Sonra 60 derecede pamuklu seçerek çamaşır makinesine attım!

Sonuç beni de şaşırttı :) Kahve tamamen çıkmış ama yağ lekesi vardı biraz. O kadar da olur. ÇÜnkü 60 derecede atmıştım hem, hem de normal deterjanlar bile çıkarmayabiliyor o kadar. 90 dereceye atsam çıkardı diye düşünüyorum...

Buraya yazma sebebim de olur da almak isteyen falan varsa, veya güvenmeyen, artık alacağına eminim :)

Ben 12.90TL den indirdik.com dan almıştım, +3.5 TL Kargo ile... Şu an orda yok ama şu sitede satışı devam ediyor aynı fiyattan.
    http://www.hergunyeniurun.com/deterjansiz-camasir-yikama-topu-1000-kullanimlik-urun100.html

NOT: Kesinlikle reklam yapmak için açmadım konuyu. Sadece siz değerli DH üyelerinin de bilgisi olsun diye istediğim için açıyorum konuyu...

ÜRÜN BU:

quote:

Clean Ballz Deterjansız Çamaşır Yıkama Topu
    1000 Kullanımlık

Clean Ballz Temizlik Topu deterjan veya yumuşatıcı olmadan, giysi yıkama sağlayan devrimci bir üründür.

Aylık bütçenizden tasarruf sağlar.

Kullanımı çok basittir. Çamaşır yıkama esnasında çamaşırların arasına yerleştirip makineye atılması yeterli.
    Deterjan olmadan yıkamak için bilimsel bir tasarımdır. Seramik toplar içeren ve dörtlü mıknatıslar ile devam eden özel bir efekt.

Kızıl ötesi ışınlar ile mükemmel bir yıkama sağlayan su Washing Ballz, mıknatıslar tarafından üretilen enerjiyi güçlü dalgalar halinde yayar.

Aynı zamanda iyonlar yayar ve kiri uzaklaştırmak çalışma yöntemlerinden biridir.

Su ve moleküllerin gerginlik ve yüzey aktivitesi artar.

Normal yağ, şarap, kan vb zor lekeleri ile çok kirli giysiler için, deterjan veya yumuşatıcı olmadan yıkayabilir.

Biz normalde kullanılan deterjandan % 20'sini kullanmanızı öneririz.

Deterjan ve kimyasal bileşenlere alerjisi olan kişiler için tavsiye: hiçbir kimyasal kalıntı, cilt problemleri, alerjik etki sağlamaz.

Makinelerinize her anlamda katkı sağlar. Kireçlenmesini önler tıkanma yapmaz

Washing Ballz yıkama topları faydalarından bazıları:

- % 100 çevre dostu
    - Ek zararlı kimyasal etkisi yoktur.
    - Giysi üzerinde iz bırakmayın
    - Önleyici alerjik reaksiyonlar
    - Önleyici bakteri
    - Renkli giysiler ve beyazları birbirine karıştırmaz
    - Nazik ve diğer özel kumaşlar için
    - Daha düşük ısılarda çamaşır yıkayanlar için
    - Bir çamaşır topu 1000 yıkama ömürlüdür.

BUNLAR DA ÇEKTİĞİM FOTOĞRAFLAR:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MGES38 -- 5 Mayıs 2011; 16:30:59 >

• kimse yorum yapmamış; başka deneyen yok mu toplardan?
  • BAHSETMİŞ OLDUĞUNUZ ÜRÜN BUGÜN ELİME GEÇTİ. BENDE ÖNCELİKLE İNANMAYARAK ALDIM AÇIKCASI ANCAK EVDE YAPACAĞIM TESTEN SONRA İLERİKİ GÜNLERDE DÜŞÜNCELERİMİ PAYLAŞACAĞIM. PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER.
  • Bu ürüne ben de başta inanmamıştım. Denedikten sonra haklı olduğumu gördüm. İyi ki inanmamışım.

Saygılar, sevgiler.
    Ariel Türkiye Sorumlusu
  • hiç bişey koymadan yıkasan aynı sonucu alırdın.
  • ARKADAŞLAR MERHABA BU ÜRÜNÜ KULLANIYORUM ANCAK EŞİM ÇOK DA MEMNUN KALMADI İLK YIKAMALARDA ÇOK İYİYDİ. ANCAK 30 YIKAMAYI GEÇTİKTEN SONRA AYNI TEMİZLİĞİ GÖREMEDİM AÇIKCASI
  • Ben kullandım bi işe yaradığı yok. Milleti kandırma. Aynısını ben 1 TL ye satıyorum alan varsa PM atsın. Nasıl olsa işe yaramıyor

Ayrıca o nasıl fotodur öyle izler hala duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cingozzz -- 23 Temmuz 2011; 9:06:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    köpük ile yıkama tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  Clean-Ballz Deterjansız Çamaşır Yıkama Topu TEMİZLİK TESTİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karn-ı bahar -- 24 Temmuz 2011; 9:08:24 >
  • firma ne kadar veriyo bunun için sana???
  • quote:

Orijinalden alıntı: kl_emre_1905

firma ne kadar veriyo bunun için sana???

• Kahve lekesi ıslak mendille bile çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar

Okumak istemeyenler için özet beyler.

• neskafe yi camsil veya ıslak mendil ile çıkıyor.

çorba lekesi olduğu gibi duruyor. sabunlu sıcak suyun içinde beklet yarım saat çıkart resimdeki gibi çıkar.

Milleti kandırmak için kurdukları cümlelere bakın

quote:

Kullanımı çok basittir. Çamaşır yıkama esnasında çamaşırların arasına yerleştirip makineye atılması yeterli.
    Deterjan olmadan yıkamak için bilimsel bir tasarımdır. Seramik toplar içeren ve dörtlü mıknatıslar ile devam eden özel bir efekt.

Kızıl ötesi ışınlar ile mükemmel bir yıkama sağlayan su Washing Ballz, mıknatıslar tarafından üretilen enerjiyi güçlü dalgalar halinde yayar.

Aynı zamanda iyonlar yayar ve kiri uzaklaştırmak çalışma yöntemlerinden biridir.

Su ve moleküllerin gerginlik ve yüzey aktivitesi artar.

bi söz vardır hani

at yalanı inananı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEŞELİMEŞEODUNU -- 23 Temmuz 2011; 19:13:14 >

• Bu iş zor tutar
  • quote:

Orijinalden alıntı: I can

hiç bişey koymadan yıkasan aynı sonucu alırdın.

+1
  • ZUAHAHHA CLEAN BALLZ LA YIKANDIKTAN SONRA :DDDDD HİÇ BİŞEYLE YIKAMASANDA ÖYLE ÇIKAR :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • denge bilekliği gibi buda hap yap para kap :D

bi şöyle bişey bulup voleyi vuramadım ya ona yanıyom hep
  •  Clean-Ballz Deterjansız Çamaşır Yıkama Topu TEMİZLİK TESTİ
  • Takip
  • Konuyu acan kisi , deney bu sekilde olmaz, o gomlegin aynisindan bir tane daha olacakti, ikisini de ayni sekilde kirletecektin sonra bir gomlegi cleanballz adli urunu kullanarak digerini kullanmayarak iki defa yikayacaktin sonra burda iki sonucu karsilastiracaktin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.