Şimdi Ara

Claymore Altyazı İsteği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Divxplanettekiler senkronize değil bendekilerin türleri mkv tüm bölümler var ama altyazıları olmadığında izleyemiyorm biri upload edebilrmi? elinde varsa

• Senkronze altyazı bulmak öyle çok kolay birşey değildir.Hang programı kullandığına bağlı.Bs Player kullanıyorsan çok zordur izlenmez zaten program da kötüdür.Sen GOM Player yükle bence en iyisi o.Orada çok rahat bi şekilde senkronize edersin altyazıları.Hatta bazen program kendi ayarlıyor senkronizeyi seni yapmana bile gerek kalmıyor.İndir yapamazsan sor bradan yine cevap veririz.
  • bs player kullanıyordum şuan denicem gom playeri
    bu aradaki imzandaki elfen lied lucy değilmi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Angls

bs player kullanıyordum şuan denicem gom playeri
    bu aradaki imzandaki elfen lied lucy değilmi ?

time adjuster programı ile elindeki video ya senkronlayabilirsin çok kolay oluyor
  • quote:

Divxplanettekiler senkronize değil bendekilerin türleri mkv tüm bölümler var ama altyazıları olmadığında izleyemiyorm biri upload edebilrmi? elinde varsa

bende ordan indirdim ve altyazılar uyuyor
  • sen gom player ı indir en iyisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shinigami_L

sen gom player ı indir en iyisi

onlan ne alakası var ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • izledinmi hepsini sen =)
  • quote:

izledinmi hepsini sen =)

şuanda 16. bölümdeyim
  • upload edersen bi çok sewinirm =) rica ediyorum tabiki =)bendekiler mkv. bs player pro ile seyrediorm fps 23.976 =) bunlarla ilgili birşey olabilrmi sen yinede kendindekileri upload edersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angls -- 18 Mayıs 2008; 21:35:52 >
  • Ben daha önce BS Player da izleyim dedim Death Note acccayip bi kayma vardı alt yazıda GOM Player'ı bi yükledim hiç gerek bile kalmadı ayara falan direk ayarlı bi şekilde oluyo.Bozuk olsa bile ayarlamak acayip kolay zaten.
  • sngingami l doğru diyorsndurda benim pcm
    p4 3.2
    1.6 gb ram
    256 nvidia ekran kartı ama [ overlockta var pcde , fanlar falan ]
    görüntü gom playerda bir garip oldu yavaşladı falan birde ben bunları dvd de seyrediorm
    onun için senkronizeyi yapamam =)
  • Dvd de seyrediyosan senkronize yi yapıpı bi convert programında içine sokman lazım altyazıyı videonun
  • yada direk doğru altyazıları bulabilrm . o convert programlarında altyazıyı gömmeyi denedm çok güzel ama çok uzun sürüor elimde naruto var bunuda mı öyle yapıcam mesela diyorm yani
  • bak ne yür olarak indirdiysen ona göre altyazısını indiricen

bak mesela altta S^M var
     Claymore Altyazı İsteği

sende S^M olanı indirecen

Claymore Altyazı İsteği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pagan_chris -- 18 Mayıs 2008; 22:37:16 >

• anladım teşekkür ederim smleri indiryorm tek tek =)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.