Bildirim
Class lpg aydinli 2.55 tl ist. Tuzla

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Opetten şaşmayın arabanızı mafetmeyin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyat güzel ama milangaz mi?
Konum paylaşabilir misiniz? -
Alakasi yok. Po hepsinden iyi. Ucuz neresi ise ordan alin
Classquote:
Orijinalden alıntı: sadbul
Konum paylaşabilir misiniz?
Mescit, Demokrasi Cd. No:33, 34956 Tuzla/İstanbul
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
en son yalova class'tan aldığım lpg arıza lambası yakmıştı. -
bursa class tan alırdım, 230km de biterdi 30lt falan, en ucuz da orası idi, başka bir yerde petrol ofisinden almaya başladım, 30km daha uzun gidiyorum aynı depo aynı araba... bana pek güven vermiyor. -
Geçen sene lpgli aracım varken genelde buradan alırdım. Diğer yerlerden aldığım depolar ile arasında menzil olarak bir fark hissetmedim.
Bir senedir de dizel (Euro 4 Toyota Auris) aracıma 20 depodan fazla mazot aldım buradan. Bir şikayetim yok. -
Sürekli Opetten LPG alıyordum, geçtiğimiz gün evime yakın Lukoil'den aldım.
İyi ki almışım diyorum, fiyat olarak da aynı..
Bir yakıt arabayı bu kadar mı farkettirir. İnanın çok şaşkınım. Araba sanki benzinde gibi performans alıyorum. -
Lpgde hilede çok olur kalite farkıda 2.55 e alırsın az km gidersin 3.50 ye alırsın daha fazla km gidersin lpgde oynama çok olur bi burdan bide kesin olarak güvendiğiniz yerden fulleyip öyle denemek lazım ama performansda çok fark etdirir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X