Şimdi Ara

Clash of Clans Soru-Cevap (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.956
Cevap
55
Favori
176.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: linksiz

Neden buyucu degilde okcu basiyorsunuz arkadaşlar daha iyi degilmi ?

Okçu daha az yer kaplıyor ondan okçu basıyoruz
  • Artik yuksek olana saldirinca cok ganimet alqmiyorsun. Sadecece saldirdigin koy sev. Senden dusuk ise senin alacağın ganimet düşüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: koikoi

Windowsphone 'da oynayabilirmiyiz ?

Ne yazık ki windowsphone desteği yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EuroAsia E kullanıcısına yanıt
    Teşekkür. @EuroAsia
  • quote:

Orijinalden alıntı: linksiz

Neden buyucu degilde okcu basiyorsunuz arkadaşlar daha iyi degilmi ?

Büyücü : 4 birim / 8 dakika
    Okçu : 1 birim / 25 saniye (1dk 40saniye)

Seri olarak saldıracağın vakitlerde askerlerin hızlı çıkması önemli bundan dolayı kullanıyorum.

Büyücüm 170,4 okçu 88 vuruyor.Saldırı hızlarında da okçu daha önde olduğundan dolayı bu 88 değilde 120-130lara tekabül ediyor.
    Bir işte gece uyuyacağım vakit 8 ejder 1 pekka geri kalanı büyücü bastığımda kullanıyorum büyücüyü.Kısacası acelem olmadığı zamanlar.. :)
  • 1.) Savaşcı Geliştirme'de cok pahalı oluyor.Sizce ilk olarak hangi savaşcıyı gelştireyim ? Bu gece 12 olurum sanırım.Daha doğrusu geliştirmeye hangi savaşcıdan başlayım ? Suan 10 lvl'im.
    2.) Madenleri seviye kaca kadar yükselteyim ? Depoları seviye kaca kadar yükselteyim ?
    3.) Hızlı gelşme rehberi var mı ?
  • TH7 TH8 gibi terimler ne demek oluyor kısaca kısaltılmış terimler hakkında bilgi verir misin Teşekkürler
  • 120 kapasiteli kampim var.okcum 3,goblinim 3,barbarim 3,buyucum 1 ve geri kalanlar 2 seviye.sizce hangi birimden kacar tane uretmeliyim sayi olarak belirtirmisiniz.amacim kupa degil ganimet

• quote:

Orijinalden alıntı: Gothe

TH7 TH8 gibi terimler ne demek oluyor kısaca kısaltılmış terimler hakkında bilgi verir misin Teşekkürler

Town hall yani köy binası th7 köy binası 7. Seviye gibi

• onur9848 O kullanıcısına yanıt
    Bildiğin 900 kupa sınırlı iyi bir Türk klanı var mı
  • PHI kullanıcısına yanıt
    şuan indiriyorum acaba iyi mi merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gothe

Bildiğin 900 kupa sınırlı iyi bir Türk klanı var mı

Oyunu 1 haftadır oynuyom klanları pek bilmiyorum

• Anladım sağol yinede

• Ilk okcu ve barbardan basla eger devin maliyeti fazla geliyorsa ama bana sorarsan ben barbarı uzun bir süre kullanmadım belli bir seviyeden sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: MustafaPasam

120 kapasiteli kampim var.okcum 3,goblinim 3,barbarim 3,buyucum 1 ve geri kalanlar 2 seviye.sizce hangi birimden kacar tane uretmeliyim sayi olarak belirtirmisiniz.amacim kupa degil ganimet

50 goblin gerisini de dev olarak ayarlayıp ganimet kasabilirsin. Büyü olarakta şifa tavsiye ederim. Birde devin seviyesini yükseltmeye öncelik ver bence. O seviyelerde ben öyle kasıyordum ganimeti ve hiç ganimet sıkıntısı çekmedim, depo dolup taşıyordu hatta.
  • Slm ben bayağı bi kastım ama tablette sorun çıktı tableti değiştircez gitmez dimi okadar emek : (
  • quote:

Orijinalden alıntı: warmann2

Slm ben bayağı bi kastım ama tablette sorun çıktı tableti değiştircez gitmez dimi okadar emek : (

Google+ hesabına bağladıysan gitmez bağlamadıysan geçmiş olsun

• tabletten oynuyorum oyunu. google hesabıma bağlı maili değiştirebiliyor muyuz? satmak falan istersek riske atmayalım kendimizi.
  • Android telefonda oynuyorum oyunu.Tabletede indirip aynı koyu hem telefonda hem tabette oynamak istiyorum.Ne yapmaliyim?

• Ya arkadaşlar millet 2 haftada guzel seviyelere gelmiş biz sürekli online olduğumuz halde 1 haftada 18 e zor geldim.Nasıl hızlı gelişebilirim ?

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.