Şimdi Ara

Clash of clans botu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
2
Favori
2.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bildiginiz gibi herkes gibi müptelası olduk bu oyunun. Ben gördümki bu oyunun botu varmış. Bi sormak istedim bilen arkadaşlara. Program çalışıyor mu?

LİNK :https://cocbot.net/#features

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 15

• O attigin site hakkinda bilgim yok ama boostbot u 1 yila yakin zamandir kullaniyorum. Oyuna sadece bina basmak icin giriyorum onun haricinde herşeyi bot yapıyor her gün depo fullenmiş oluyor. Herolar sürekli inşaatta

• Açmayın bağıran karı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte size çalışan bot:http://forum.donanimhaber.com/m_114764181/tm.htm
    Ben denedim çalışıtor!!!
  • 15 gunde bi update etmen lazim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • işe yarıyo mu la harbi kendi kendine oynasın falan duvar yapsın hatta ben olmasam bile her haltı yapsın öyle olur mu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    clash of clans kupa kasmak!!
    10 yıl önce açıldı
    Clash Of Clans Gizli Simgeler
    10 yıl önce açıldı
    Clash of clans
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• Arkadaşlar aşağıdaki resme benzeyen botların orjinal adresi mybot.run dır.

1. Zeybek Bot, COC Ultra Bot, FuLLBoT, CoCBot.Net, ClashClans(CC)Bot, ClashofClansBot.Net isimli botlar, ÇALINTIDIR, kodları ve emekleri kendilerinin değildir.
    2. Botu programlayan, emek harcayıp üreten kişiler MyBot.run sitesinin ve botunun sahipleri ve kullanıcılarıdır.
    3. MyBot, bizden çalıp size satmaya çalışan emek hırsızı şerefsizlerin aksine, tamamen ücretsiz ve kaynak kodu açık olarak yayınlanmaktadır.
    4. MyBot'un Türkçe dil desteği vardır.
    5. MyBot'ta olmayıp, diğer botlarda olan ekstra hiç bir özellik yoktur. Çünkü zaten sizin kullandığınız botlar MyBot'tan tamamen kopyalanmıştır.
    6. MyBot, uluslararası bir kod geliştirici ekibi tarafından yapılmaktadır. Bu geliştirme ekibinde bir Türk de vardır. (@kaganus)
    7. MyBot programını dünya çapında kullanan 220.000'den fazla kullanıcı vardır.

Eğer erişemiyorsanız aşağıdakileri yapın.

[AŞIRI KOLAY] Yöntem 1 : BAT dosyası ile
    Aşağıdaki linkten Hosts Temizleyici.bat dosyasını indirerek yönetici olarak çalıştırırsanız hosts dosyanızdaki her şey silinir bu sayede siteye tekrar erişebilirsiniz.Bat Dosyası

[KOLAY] Yöntem 2 : Manuel temizleme
    Bilgisayarınıza tıklayarak "C:\Windows\System32\drivers\etc" konumuna gidin ve hosts adlı dosyayı masaüstünüze taşıyın.
    Masaüstünüzde sağ tıklayarak not defteri gibi bir düzenleyici ile açıp içerisindeki her şeyi silin, kaydedin ve tekrar eski konumuna taşıyın.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Clash of clans botu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SarraS -- 27 Şubat 2016; 10:21:43 >

• Benim bir arkadaş kullanıyordu bot programı. Hangisini kullandığını bilmiyorum. 2-3 hafta botu kullandı aktif olarak daha sonra oyuna hiç girmemeye başladı. Köyü terk edilmiş köyler gibi duruyor hala. Ban yedinmi diye sorduğumuzda hayır diyor ama o seviyedeki bir köy durduk yerde bırakılmaz diye tahmin ediyorum. Satsa çok rahat 300-400 lira edecek bir köydü çünkü.
  • Redible kullanıcısına yanıt
    Bende deniyim bakıyım 41 level hesabım vardı 2-3 aydır girmiyorum.

• Beyler bu botlar illa blue stackle mi calısıyor
    Bende bluestack kurulmuyo ekran kartının drivverı yok win7 ye

• telefonunda root olup bot isteyen pm atsın 1 saatte ganimetin dibine vurdum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xennon -- 27 Şubat 2016; 13:06:10 >
  • SarraS kullanıcısına yanıt
    hostu temızledım ancak üye olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Rainmaker

Benim bir arkadaş kullanıyordu bot programı. Hangisini kullandığını bilmiyorum. 2-3 hafta botu kullandı aktif olarak daha sonra oyuna hiç girmemeye başladı. Köyü terk edilmiş köyler gibi duruyor hala. Ban yedinmi diye sorduğumuzda hayır diyor ama o seviyedeki bir köy durduk yerde bırakılmaz diye tahmin ediyorum. Satsa çok rahat 300-400 lira edecek bir köydü çünkü.

Benimde hesap 1 yıldan fazladır bottaydı. Sunucunun süresi bitti köy th10 fulle yakın şimdi oynama isteğim kalmadı. Savaşmayı bile unutmuşum bende bıraktım.
  • RedJøhn kullanıcısına yanıt
    Üye olmuyor derken? Foruma üye olamıyorsan , o konuda bir bilgim yok. Ben 4 aydır kullanıyorum. Bir sıkıntı yaşamadım.
  • Hay day'de de botlar var. Supercell bot kullananları tespit edip banlıyor.

• Valla 7-8 aydır kullanıyorum ban yiyenler kendini ele verenlerdir normalde anlaşılıp ban yenmesi çok zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master-Z

Valla 7-8 aydır kullanıyorum ban yiyenler kendini ele verenlerdir normalde anlaşılıp ban yenmesi çok zor

Hangi botu kullaniyorsun? Link atarmisin pmden veya burdan.

• quote:

Orijinalden alıntı: SarraS

Arkadaşlar aşağıdaki resme benzeyen botların orjinal adresi mybot.run dır.

1. Zeybek Bot, COC Ultra Bot, FuLLBoT, CoCBot.Net, ClashClans(CC)Bot, ClashofClansBot.Net isimli botlar, ÇALINTIDIR, kodları ve emekleri kendilerinin değildir.
    2. Botu programlayan, emek harcayıp üreten kişiler MyBot.run sitesinin ve botunun sahipleri ve kullanıcılarıdır.
    3. MyBot, bizden çalıp size satmaya çalışan emek hırsızı şerefsizlerin aksine, tamamen ücretsiz ve kaynak kodu açık olarak yayınlanmaktadır.
    4. MyBot'un Türkçe dil desteği vardır.
    5. MyBot'ta olmayıp, diğer botlarda olan ekstra hiç bir özellik yoktur. Çünkü zaten sizin kullandığınız botlar MyBot'tan tamamen kopyalanmıştır.
    6. MyBot, uluslararası bir kod geliştirici ekibi tarafından yapılmaktadır. Bu geliştirme ekibinde bir Türk de vardır. (@kaganus)
    7. MyBot programını dünya çapında kullanan 220.000'den fazla kullanıcı vardır.

Eğer erişemiyorsanız aşağıdakileri yapın.

[AŞIRI KOLAY] Yöntem 1 : BAT dosyası ile
    Aşağıdaki linkten Hosts Temizleyici.bat dosyasını indirerek yönetici olarak çalıştırırsanız hosts dosyanızdaki her şey silinir bu sayede siteye tekrar erişebilirsiniz.Bat Dosyası

[KOLAY] Yöntem 2 : Manuel temizleme
    Bilgisayarınıza tıklayarak "C:\Windows\System32\drivers\etc" konumuna gidin ve hosts adlı dosyayı masaüstünüze taşıyın.
    Masaüstünüzde sağ tıklayarak not defteri gibi bir düzenleyici ile açıp içerisindeki her şeyi silin, kaydedin ve tekrar eski konumuna taşıyın.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Clash of clans botu

ben bota başlata tıklıyorum sonra bot kendiliğinden duruyor hiç bir saldırı falan yapmaksızın. ne yapmam lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imam25 -- 6 Mart 2016; 15:33:18 >

• imam25 kullanıcısına yanıt
    Hata filan yok mu ? Bot açık kaynak olduğu için kodlamadan biraz anlayan herkes geliştirme yapabiliyor. MOD olarak paylaşılıyor. Aldığın hatayı foruma yazarsan arkadaşlar yardımcı olacaktır.
    Ben aşağıdaki linkteki botu kullanıyorum.
    MyBot-5.2.1-AwesomeGamer-MOD v4.1 isimli botu indir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.