Yaw ben edana da tek kaldım clanda adını deişecektik patlamadı clan kimsede kalmadı ilginç
clan quit deee bozulur
premumyum varsa knight sitesine login olun bir yer war (tam olarak hatırlamıyom)hangi bugta kaldıysan yazıyon knight yetkilileri düzeltiyor benim arkadaşın clan bugu warsdı hiç bir clana giremiyordu pre alınca mail attı 25dk sonra clana girebilmeye başladı
quote:
Orjinalden alıntı: King0fGangster
clan quit deee bozulur
Adam bilmiyodu ordan bozulcağını söylediğin çok iyi oldu
Ya clandaki herkesi atcaksın yada name change sc le adını değişcen kendiliğinden gidio bende aynı durumdayım ama param yok name change almak için
quote:
Orjinalden alıntı: AnGeR2011
premumyum varsa knight sitesine login olun bir yer war (tam olarak hatırlamıyom)hangi bugta kaldıysan yazıyon knight yetkilileri düzeltiyor benim arkadaşın clan bugu warsdı hiç bir clana giremiyordu pre alınca mail attı 25dk sonra clana girebilmeye başladı
Aynısını ben yaptım..Premium userlar siteden login oluyor my kol bölümünden bugla ilgili msg atıosun ve 1-2 saat içinde clanı ustunden atıyorlar...Tekrar servera login olduğunda clansız olarak oyuna devam ediyorsun.. Clan bug olayında baya yardımcı oluyor customer support.. Eğer premium user değilsen oyunda gm lere pm atarak yardım isteyebilirsin..gmlerin nickleri offical forumda belirtilmiş ordan bakabilirsin..