Şimdi Ara

Clan bugda kaldı yarDmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar clanı bi arkadaşa devretmiştim.oda bana geri devretti ama clanda ben asist olarak gözüküorm.king of knightda felan başkan olarak ama oynda asist olarak gözüküorm. Ticket nasıl atılr bilmiorm. charın ismi IIIwolfeston222III Clanın ismi ldissmissedl.yardımcı olursanız sevinirim

• ++++++++++++++
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentDevil

Arkadaşlar clanı bi arkadaşa devretmiştim.oda bana geri devretti ama clanda ben asist olarak gözüküorm.king of knightda felan başkan olarak ama oynda asist olarak gözüküorm. Ticket nasıl atılr bilmiorm. charın ismi IIIwolfeston222III Clanın ismi ldissmissedl.yardımcı olursanız sevinirim

Clanı Sana Devredememiştir , Kok ta 2-3 güne bir güncellendiğinden orda hala ondan leader gözüküyorsundur.
  • evet kok saniyesinde güncellenmiyor
  • ee ne yapıcam şimdi bi akıl verin
  • Senin nickinni altında yesil cizgi varsa clana adam alıp atabiliyosan orda asist yazmız leader yazmıs ne farkeder (ama bu fonskiyonlar calısmıyosa arkadasın sana devretmemis clanı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Validat3

Senin nickinni altında yesil cizgi varsa clana adam alıp atabiliyosan orda asist yazmız leader yazmıs ne farkeder (ama bu fonskiyonlar calısmıyosa arkadasın sana devretmemis clanı)

yeşil çizgi yok clana adam alıorm ama atamıyorum.şuan bi asistin yapabildiklerini yapıorm sadece.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clan simgesi isteğim
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: SilentDevil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.