Şimdi Ara

CLA 180 CDİ ya da Ml350 cdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sıfır cla 180 cdi almayı düşünüyoruz fakat motordaki opsiyonlar açıkcası biraz korkutuyor 1.5 dci motor var evet ama bu motorun performansı nasıldır ? test yapmadık daha kullanan arkadaşlar performansı değerlendirebilir mi?
    bir de alternatif olarak 2007-2008 2.el temiz bir ml350 cdi düsünüyoruz ml kasası eski olsada çok oturaklı geliyor bana hem performans hem dayanıklılık olarak..

• Sıfır CLA alın, kafanız rahat olsun.
  • Çok değişik bir karşılaştırma olur ikisi arasında. Biri çok yakar birisi az yakan bir araç birisi suv ken diğeri otomobil ihtiyacınız nedir ona göre yorum yapsak daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Çok değişik bir karşılaştırma olur ikisi arasında. Biri çok yakar birisi az yakan bir araç birisi suv ken diğeri otomobil ihtiyacınız nedir ona göre yorum yapsak daha iyi olur.

şehir içi kullanım daha çok olacak..
    yakıt değerleri olarak cla 5 litreye yakın yakıyormuş doğrumu hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.5DCİ için istenen fiyat 126.000TL.

Az yakıyor mu? Yakıyor.

Mercedes mi? Mercedes

Kaliteli mi?Kaliteli.

126.000TL eder mi? Etmez bence. Ama şu ortam fiyatlar böyle.

Ona alternatif 2.el BMW 320D (F30 yani yeni kasa) düşünülebilir.Yakıt olarak üzmeyeceğini tahmin ediyorum.

2.el Audi A5 bakabilirsiniz 2.0TFSİ ama yakıtı üzer sizi şehiriçinde.

2.el Audi A4 olabilir belki ama kasa değiştirecek sıfırını bayiden alabilirsiniz belki.

Audi A6 2.0TDİ da olabilir bir seçenek olarak.

Volvo S60 bir seçenek olabilir sizin için.

Bir de VW CC olabilir.

• Şehir içi ise kullanımı daha kolay olucağından cla yı düşünün
  • Değerli yorumlarınız için teşekkürler .
    Audi baz arabasi pahali geliyor ve sıkıyor hocam bir süre sonra.
    Bmw düsünmüyorum volvo s60 ta aklımızda hep.
    Cla etmez ama piyasa öyle olunca.. Kampanya cıkarsa bi kısmı pesin + taksit ile alabiliriz inşallah.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CLA ya verilen paraya cidden acıyorum. Çok konuşuldu ama yine söyliim. C sınıfı ortalamalarından bile dar ve reno motorlu hatta dacia duster motorlu bir araç. Eski de olsa ML alın, arada uçurum değil kanyonlar var o kadar yani.
  • Bu iki araba arasında nasıl kalabiliyorsunuz enteresan gerçekten...Yıldızları dışında hiçbir alakaları yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

CLA ya verilen paraya cidden acıyorum. Çok konuşuldu ama yine söyliim. C sınıfı ortalamalarından bile dar ve reno motorlu hatta dacia duster motorlu bir araç. Eski de olsa ML alın, arada uçurum değil kanyonlar var o kadar yani.

dci ye çamur atmaktan bıkmadınız mı hala kendini kanıtlamış bir ünite dci,evet içi çok dar clanın orası doğru
  • mtv yi de hesaba katin, dusuk hacim arabaya binmek her turlu avantajli

• CLA çok seksi çok yakışıklı araba tamam kabul hala daha tasarımına bayılıyorum ama şu dizeline verilen paraya bende acıyorum arkadaşlar yapmayın etmeyin cidden çok pahalı. 1 saat önce dükkanın önüne geldi bir tane farlarda xenon yok o haliyle kötü gözüküyor arkaya bi baktım CLA 180 CDI. Sonra fiyatına baktım 135 bin TL. İkinci el az kullanılmış F30 320d bulabilirsiniz. Hatta geçenlerde forumdan Tacsız Kral Aragon adlı arkadaş 126 bin tlye Audi A4 2.0 TDI aldı. Sıfır şart ise Volvo S60'ta bakabilirsiniz. CLA gayet güzel ama dizel otomatik kazığı ile fiyatı cidden çok fazla. Nede olsa C Segmenti araç ve arka koltuğa oturan kişinin boyu 180'den fazla ise kafası tavana değiyor sonuç olarak 150bin edecek bir araç değil. A3 Sedan'da bakabilirsiniz iyi indirim yapıyorlar CLA'dan 20bin tl ucuza güzel bir donanımlı araç almanız mümkün. ML ile arasında kalmanız ise garip geldi bana CLA 5.5 6 litre yakacaksa ML 2 katı yakacaktır ayrıca yıllık vergiside cabası.

Bu araçları inceleyin alttaki gayet güzel.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bmw-3.20d-comfort-technology-sunroof-deri-xenon-geri-gorus-172968220/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bmw-320-d-luxury-sunroof-deri-xenon-geri-gorus-startstop-172726858/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abstraction -- 25 Ağustos 2014; 13:09:05 >

• StereoLove kullanıcısına yanıt
    Atla deveyi karşılaştırmışsınız hocam. CLA'nın vergisi bakımı falan az maliyetli olur.
    ML de ise bir lastik değiştireyim deseniz bile dünya para. Vergisi kaskosu da aynı şekilde. ML çok fazla yakar. O ağırlık için normal olsa da CLA'nın benzinlisi gibi yakar.

Onun dışında her şeyi ile ML. ML'in rakipleri X5, Range Rover gibi araçlardır.
  • Abstraction kullanıcısına yanıt
    yorumlarınız için çok teşekkür ederim. CLA ile eniştem test yapmış baya olumsuz yorumları var.. ML 320 cdi 12-13 lt yakıyormuş ondan vazgeçtik zaten..
    volvonun donanımlı s60'ı da mantıklı bir seçenek olacak galiba.. 150 bin lira bütçemiz yok maalesef en fazla 120-125 civarı. CLA da baz paket geliyor galiba bu fiyata..
  • StereoLove kullanıcısına yanıt
    CLA küçük bir araç. Bir üst sengment alın bence. A4, S60 BMW 3 gibi.

Forumda da konusu vardı 125.000 TL. ye 2.0 TDI Audi A4 almışlardı.
  • CLA'nın arka farlarına bitiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.