Şimdi Ara

CL PLAY OFF TURU İLK KARŞILAŞMA | Fenerbahçe v Arsenal | 20-21.08.2013 | SMART SPOR (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.546
Cevap
3
Favori
33.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  CL PLAY OFF TURU İLK KARŞILAŞMA | Fenerbahçe v Arsenal | 20-21.08.2013 | SMART SPOR

Ne yapmış Volkan böyle.
  • quote:

4 stoper 3 defansif orta saha 3 santrafor ile oynuyoruz. süper taktik. gol atacak adamı ileri koymuşsun da kim gol attıracak ? taktik şu: brunoalves topu şişirir, webo topu indirir, biri şut çeker.

taktik hakaten bi garip..boyle yurumez yanı..ama eldeki kadroya bakınca pekte bi secenek yok..stochu yollamıssın krasıcı yok ettiler zaten.olsalar bıle alternatıflerı yok zaten..alper fln tam oynamıyor.ofansıf ortasaha gibi bi adam yok.beklere bakıosn stoper kadlec le stoper bekir oynuyor..3 tane forvet ilerde beleş top bekliyor..ınanın hıcbır oyuncunun sucu yok sahadaki..kadro dizilişi bastan asagı sacmalık..eldeki adamlara bakıncada bıtek beklere cozum var..gg ve hasan ali..onun dısnda bu sene fener defansıf ortasahaların ve defansların şişirmeleriyle 3 forvetleriyle gol arayacak gibi duruyor..mıllet 2 haftada cozer feneri...ersun yanal da mı sorun var dersenız belki evet ama asıl sorun yonetımde..daha hoca belli olmadan kafalarına gore transferler yaptılar..belkı hoca bastan belli olsaydı yada degısmeseydı daha nokta transferlerle daha ıyı bı fener gorebilirdik..yas ortalaması da almıs basını gıtmıs oda ayrı bı konu..mac sonlarını getırmıyor adamlar..

ama yınede ben fenere avrupa ligini daha uygun goruyorum sam ligine gore..hayırlısı artık gecmıs olsun..avrupa liginde cok takımla olalım bu sene..gs de gelirse aramıza hele daha ıyı olur..onlarında sam liginde gidebilcekleri yer bellii..fazla ucmaya gerek yok..4 büyükler avrupa liginde olsak en azından ulke puanı yukselir..sonraki yıllarda kadrolar duzeldıkce takımlar ııce oturdukca belli seviyeye cıktıkca sampiyonlar ligini konusmaya baslarız...

rakip sonucta arsenladi beyler..hıc kendınızı uzmeyın.ıngılız takımı sonucta..yıllardır kupa alamasada kalıtesı belli..fenerden cok üstün..bosverın...tek uzulmenız gereken gs nın ekstra para alacak olması olsun..

• Ya sabir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALLAH CEZANIZI VERSİN BÖYLE OYUN OLMAZ OLSUN SANKİ GALİP GİBİ OYNUYORLAR FENERBAHÇENİN 2. MAÇI ÇOK FARKLI OLACAK ARSENAL EMİN OLUN ORADA GOLE BOGAR YAZIKLAR OLSUN YÖNETİM İSTİFA
  • ----------------K Mert Günok---------------

SaB G.Gönül--STP Alves--STP Egemen--SoB H.Ali

----------------DOS M.Topal----------------

--------OS Holmen-----------OS Alper-------

--SaAÇ Kuyt--------------------SoAÇ Sow----

---------------SF Emenike------------------

Yedekler

Voldan
    Serdar
    M.Topuz
    Salih
    Emre
    Recep
    Webo

--------------------------------
    Daha Gs maçında yazdım bunu.
    Emreyi geri almaları hata. Yollamayacaktın madem. Ha yolladıklarını geri alıyorsan tükürdüğünü yalıyorsan bir an önce ALEX'i al da takıma bir tane ADAM gelsin.
    Kadlec'i çok aramışlar, belli. Şu takımda Bekir, Selçuk, Meireles in yeri olmamalı. Yobo ile Cristian Avrupa arenasında değilsen direk gönderilmeli.
    Ben bir FEnerbahçeli olarak söylüyorum TFF FEneri korumaktan vazgeçsin. Yabancı kuralı saçma sapan birşey zaten 6+0+4 ne ya. Bunu düşünen beyinsize sormadılar mı hiç +0 ne demek. Parasını ver ama oynatma :D Enayiliğin sayısal versiyonu..
    Arsenal zaten eleyecekti bizi de saracoglunda bari yenilmese iyiydi ama bu Aziz olduğu sürece Fener'İn işi rast gitmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: engin2yilmaz

CL PLAY OFF TURU İLK KARŞILAŞMA | Fenerbahçe v Arsenal | 20-21.08.2013 | SMART SPOR

Ne yapmış Volkan böyle.

Kafasini tutmus :))))

• quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

En çok pası Volkan yaptı

Güldürdün
  • quote:

Orijinalden alıntı: J c K

----------------K Mert Günok---------------

SaB G.Gönül--STP Alves--STP Egemen--SoB H.Ali

----------------DOS M.Topal----------------

--------OS Holmen-----------OS Alper-------

--SaAÇ Kuyt--------------------SoAÇ Sow----

---------------SF Emenike------------------

Yedekler

Voldan
    Serdar
    M.Topuz
    Salih
    Emre
    Recep
    Webo

--------------------------------
    Daha Gs maçında yazdım bunu.
    Emreyi geri almaları hata. Yollamayacaktın madem. Ha yolladıklarını geri alıyorsan tükürdüğünü yalıyorsan bir an önce ALEX'i al da takıma bir tane ADAM gelsin.
    Kadlec'i çok aramışlar, belli. Şu takımda Bekir, Selçuk, Meireles in yeri olmamalı. Yobo ile Cristian Avrupa arenasında değilsen direk gönderilmeli.
    Ben bir FEnerbahçeli olarak söylüyorum TFF FEneri korumaktan vazgeçsin. Yabancı kuralı saçma sapan birşey zaten 6+0+4 ne ya. Bunu düşünen beyinsize sormadılar mı hiç +0 ne demek. Parasını ver ama oynatma :D Enayiliğin sayısal versiyonu..
    Arsenal zaten eleyecekti bizi de saracoglunda bari yenilmese iyiydi ama bu Aziz olduğu sürece Fener'İn işi rast gitmez.

Sol açığa sow sağ açığa kuyt gelirse fener daha çok mac kaybeder. 4 3 3 oynamamalı fener. Hele kuyt takımda olmamali

• Madem kanatlarımızda adam yok gol de yiyoruz bişey yaptığımız da yok sahada. Kale Volkan Defans Gökhan döndüğünde Egemen Bruno Hasan önlerinde kanatsız Caner( küfürler yağdırdığım Christian da olur) Alper Holmen(Krasic e bile razıyım) forvete de Sow Emenike. En azından belki 3 4 atak yapıp şut mut çekeriz. Yenilirsek de yenilelim anasını satayım şu boktan ne olduğu belli olmayan futbolu gördükten sonra. Bir de sahada R yok diye tehdit et bunları. Bu ne lan koca Fenerbahçe diyoruz zor şut çekiyorlar koca 90 dakikada. Bir de profesyonel futbol kulübü he bu. Adamlar 2 şer 3 er 4 er milyon alan adamlar. Kafayı sıyırttılar bana yeminle.

• Önlerinde den sonra Mehmet Topal ı yazmamışım kafa gidik.

• quote:

Orijinalden alıntı: GeraltofRivia

quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

barca formasını ne iğrenç olmuş ya. çok aramışlar mı o formayı

Lafı ağzımdan aldın.

Spikerin dediğine göre katalaların rengiymiş ve ispanyol değilmişlerde katalanlarmış.

• Galatasaray fener farkı ortada .....

fener ilk başlarda iyi defans yaptı .... ama bir defans ne kadar dayanabilir ki?
    topu neredeyse arsenal tarafında bile göremedik ..

açıkçası üzüldüm .... Türk takımı olduğu için ...

demek ki fb, real madrid gibi takıma oynasa 10 tane rahat yer
  • Arsenali yeniyoruz kupa alıyoruz, Feneri yeniyoruz kupa alıyoruz. Arsenal Feneri yeniyo para alıyoruz. işler bizim açımızdan tamda böyle..

lakin ben Fenerin iyi savunması ve güçlü hücum hattı ile galip geleceğini düşünüyordum... gerçekten 0-3 nasıl oldu anlamış değilim. tamam Arsenal iyi takım makina gibi işliyorlar ama ne bileyim yani bi şekilde burada yenilmelerini bekliyordum...
  • Maçın özeti neden yok
  •  CL PLAY OFF TURU İLK KARŞILAŞMA | Fenerbahçe v Arsenal | 20-21.08.2013 | SMART SPOR
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Juhziz-

Galatasaray fener farkı ortada .....

fener ilk başlarda iyi defans yaptı .... ama bir defans ne kadar dayanabilir ki?

Dostum senin mantına göre bakarsak sizde real yendiniz ama 10 kişi Fenerbahçeye 10 tane atmanız gerekiyordu ama 10 kişi Fenerbahçeye zor gol attınız

• quote:

Orijinalden alıntı: flatron58

quote:

Dostum senin mantına göre bakarsak sizde real yendiniz ama 10 kişi Fenerbahçeye 10 tane atmanız gerekiyordu ama 10 kişi Fenerbahçeye zor gol attınız

10 kişi olduktan sora herkes defansa yaklaştı o boşluğu kapatmaya çalıştılar böule olunca dahada zorlaşıyor gol atmak ama oyunu elinde tuttu gs . 1 0 dan sonra geriye yaslanmasak atak fılan yapamıcaktınız

• quote:

Orijinalden alıntı: flatron58

quote:

aslında atardık ama kaleciniz o gün inanılmaz derecede iyi bir performans sergiledi )
    yoksa o gollerin arkaları gelirdi ...

ayriyeten gs o gün çok farklı oynadı

• quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

Bu Arsenalde forvet yok. Gol mol atamazlar.

:D
  • Seni görmeyince insan üzülüyor, bi ses ver noldu ne bitti nen var ?

CL PLAY OFF TURU İLK KARŞILAŞMA | Fenerbahçe v Arsenal | 20-21.08.2013 | SMART SPOR
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.