Şimdi Ara

CL PLAY OFF TURU İLK KARŞILAŞMA | Fenerbahçe v Arsenal | 20-21.08.2013 | SMART SPOR (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.546
Cevap
3
Favori
33.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vay be ne hale geldik! Galatasaraylılar, Fenerbahçelileri teselli ediyor. Konya maçından sonra yazmıştım zaten sistem oturmadan,yönetim değişmeden maçları fazla takip etmeyeceğim diye. Çok azcık izledim dayanamadım gene 15-20 dk kadar baktım ama ortada yine oyun yok. Sahada mücadele edip yenilsek neyse gene mücadele ettiler helal olsun derim ama, sahada gördüğüm kadarıyla rezillik hakimdi. Yönetim Ersun Yanal'ı kovsa desem Yönetim'de kötü. Ersun Yanal futbolcuları gönderse Ersun Hocanın'da garip bir taktik anlayışı var. Futbolcular zaten bir garip anlamadım gitti. Geriye tek bir şey kalıyor artık taraftar 2-3 gole veya 3-4 galibiyete bakmayacak ve yönetimin gitmesinde ısrarcı olacak. Ancak böyle yerine oturabilir bazı şeyler bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeraltofRivia

quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

barca formasını ne iğrenç olmuş ya. çok aramışlar mı o formayı

Lafı ağzımdan aldın.

CL PLAY OFF TURU İLK KARŞILAŞMA | Fenerbahçe v Arsenal | 20-21.08.2013 | SMART SPOR
  • Türkiye'nin Kara yazısı Dünyaya şike ile tanıdmadığınız yetmedi şimdide farklı mağlubiyet hemde saraçoğlunda Kendiniz bi şeyler yapamıyorsunuz bari GS ye darbe vurmayın,vurdurmayın Terim'i teknik direktörlüğe çağırmışlar Mustafa denizli,Şenol güneş,Yılmaz Vural boş dururken ne diye terim bi kere amaç belli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Androalphus

quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

Maçın özeti :

CL PLAY OFF TURU İLK KARŞILAŞMA | Fenerbahçe v Arsenal | 20-21.08.2013 | SMART SPOR

• Hakikaten rezil olduk. Başka bir şey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviduvar

quote:

Orijinalden alıntı: eco61

quote:

quote:

quote:

quote:

Fenerbahçe seri başı olamayacağını ve çok güçlü takımlarla karşılaşacağını bildiği halde Cas'ın yargılamasını hızlandırmak ve turnuvaya katılmak istemesi yanlış bir stratejiydi.Cas'dan ceza çıkarsa bu seneyide sayarsak üç yıl avrupa kupalarına katılamayacak.

uefa avrupa kupası sayılmıyor sanırım.

Maalesef onada gidemiyorsunuz.Cas onarsa Uefa sizi men edecek ve bu seneyi bir seneye saymayacak.

Ne alakası var o zaman bu sene hangi sebepten men ediyor? İyi biz önceki turu geçtik zaten uefaya gidecez. Cas uefanın cezasını onayacak. Sonra uefa da sen bu sene gelme cezan seneye başlayacak mı diyecek?

28 Ağustos'u bekleyelim istersen.Olacak olanı hep birlikte görürüz.Ama dediğim gibi olacak.Kesin bilgi.

Uefa dediğin kurumun bizim eleştirdiğimiz TFF den hiç bir farkı yok. Cezayı ver takımlar casa gidince uzlaşmaya git. Bu nasıl bir mantıktır. Fenerbahçe'nin yağtığı tamamen hukuksal bir şey. Yapılmış illegal bir şey yok. Sırf Casa başvurdun diye ceza mı artırılır.
    Olası bir tazminat durumuyla karşı karşıya kalmamak için uefa çakalıık yaptı ama elinde patlayabilir bu iş. Bizim beceriksiz yönetimimizin bu hızlı yargılamayı kabul etmesi ayrıca tartışılır. Kabul etmek tamamen saçmalık. Şimdi diyelim ki Cas onadı. Salzburg ne olacak.
    o zaman Arsenalin rakibi olmak onların hakkı değil mi? Gitsinler hakkını arasınlar. Ama bizim saflar gibi uefanın attığı yeme takılmasınlar direk.

Fb arsenale elendiğinde uefa avrupa liginde gruplara kalacak eğer cas men ederse ( 2 yıl ceza verirse) bu sene ve seneye olmayacak 3 yıl ceza verilmeyecek bu sene niye sayılmasın mantıklı konuşun avrupa ligi UEFA organizasyonu değil mi

• herkes üstüne alınmasın ama biz arsenalin sahasında kupa kaldırınca "köy takımı" ilan edenler vardı. aynı kitle bugün dünya devi ilan etmiş arsenali
  • quote:

Orijinalden alıntı: VendettA

Özetini nerden izleyebiliriz?

Hocam NTVSPOR' Video Galeriye koymuş fakat açılmıyor
  • Barça maçında Neymar ve Messi oynamıyo mu beyler? Hiç adını duymadım.
  • David'im Villa'm gitmiş yeni gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rngms

kanal D de barça-atletico madrid maçı başlıyor,hatırlatma

Konudaki en iyi yorumdu. Eyvallah.

Arda iyiydi.

Neymar da girse iyi olacak bari onu da izleyelim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Premier Lig farkı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o değilde içimin yağları eridi santosu 8 :0 la geçen

daha sonra ligte ilk maçını 7 : 0 bitiren barcelona arda lı atleticoya 1:0 mağlup kanal d canlı 2.yarı başladı
  • "top yandan ağlarda !"

ilker yasin git artık yaaa
  • Aykut Kocaman'a küfür edenler istifa diyenlere çok iyi bir cevap oldu.
  • Emre gelmiş kaç yaşına 45 dakika oynuyor bir daha oynayamıyor.
    Meyreleş desen bizim Casper Baroni'den farkı yok yürüyüp duruyor, bi halta yaradığı yok.Meireles'i taşlasalar yeridir. Emre de aynı şekilde. Hadi Emre yorgun diyelim, Meireles zaten cezalıydı maç yapmadı.
    Bekir desen odunun kazmanın dengesizin teki aldığı parayı hak etmeyen Alex'e atar yapan namussuzun teki.
    Kuyt desen insan bir tane mi isabetli pas atmaz, koş koş nereye kadar bu zamana kadar savundum ama yeter artık.

Buradakilerin hepsini hemen göndereceksin. Ben peşine 4 tane adamı takıp koşturan Alper Potuk'u istiyorum orta sahada, aldığı topu geri yollayan saçma sapan yerlere atan yeteneği olmayan adı olan Meyreles'i istemiyorum takımda.

Koy orta sahaya Alper'i Topal'ı Salih'i ya da ne bileyim Holmen'i bunlardan 2 kat daha faydalı olur. Belki 4 maç 5 maç kaybederiz ama böyle zevksiz bir oyun izlemeyiz. Lanet olsun böyle yönetime de, oyunculara da, teknik direktörede. İyi ki maç sırasında burada değildim sinirim geçince girdim yoksa yüksek ihtimal banlanacak şeyler yazardım buraya.

Az önce Atletico Madrid-Barça maçını izliyordum, futbol; la liga, premier lig, bundesliga ama spor toto süper lig değil. Biz başka bir şey oynuyoruz, futbol değil. bu ülkede futbol oynanmıyor

Meyreles, Bekir, , Selçuk gibi adamların bu takımda olmaması lazım artık

Emre de adam gibi form tutacaksa tutsun 45 dakika var bir daha yok, 30. dakika da dil dışarda geziyor

• Arkadaşlar geniş özet veya özet var mı?(HD kalitesinde olanlardan. Youtube'dakiler sadece golleri gösteriyor)Ntvspordakinde görüntü çok dandik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erensensoy55

Aykut Kocaman'a küfür edenler istifa diyenlere çok iyi bir cevap oldu.

aynen öyle mumla arar olduk adamı
  • Ersun Bey'deki rahatlığa bak.

Lanet olsun böyle oyuna.
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.