Şimdi Ara

cks 90 mı brainwavz m2 mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bölge seçeneği Avrupa görünüyo bende..Ondan mı kaynaklanıyor?..Hemen değiştirip deniyorum inş dediğin gibidir..Akşam akşam beni mutlu edersin valla..Birazdan geri dönerim
  • Pardon Hocam hangisini seçeyim..USa mı?
  • Beceremedim..Nasıl yapacağımı da tarif edebilirseniz makbule geçecek
  • firmware kurulumu yaparken sadece 2.53 dosyalarını atıyorum..usb den bağlantıyı kesiyorum kendisi kurulumu yapıyor..özel bir seçenek işaretlemedim ..sadece radyo dinlerken europe/China seçeneği var..ama onu da değişince seste önemli bir değişme olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiranyagarbha -- 28 Aralık 2011; 21:54:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihalptekin

creative zen in s9 dan daha yüksek verebileceği tek ihtimal senin s9 unun firmware kurulumundan sonra bölge seçeneğini avrupa yapmış olmandır ya da artık ilk kim çatıysa... yoksa dünya üzerinde zen in sesi daha yüskek diyecek bir insan daha görmedim :)

huuu orda mısınız
  • msn değil ki dostum her dakika forumda bekleyeyim görüp cevap yazayım :)
    S9 u bilgisayarla aç, param.cfg adlı dosyayı sil, tekrar aç, açınca önce dil soracak sonra bölge, europe değil de other sanırım seçmen gereken şey, europe u seçme yeter :)
  • http://anythingbutipod.com/forum/showthread.php?t=37821

burda tartışılmış..denileni yaptım ama dil seçeneği diye bir ekran gelmedi...param dosyasını silmek gerekiyormuş..sildim tekrar açtım cihazı ama değişen birşey yoktu..Şu anda ses 40 a kadar yükselebiliyor ancak 30 dan sonra seste değişme olmuyor..Bu Avrupa kısıtlamasından kaynaklanıyor sanırım ama nasıl değiştireceğimi bilmiyorum..

neyce becerebilirsem sizi de bilgilendiririm..
  • oleeeeeeeeeeeeeeeeyyyy
    başardım..amma beceriksizim yaaa :)
    ses süper şuanda tşkrler yardımın için..sana borçlandım
  • ufak bir sorun çıktı
    3 cü seçenekte radyo için seçenek sunuyor..Europe/China seçeneğini işaretledim..şimdi menü altyazılar Çince oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiranyagarbha -- 28 Aralık 2011; 23:06:43 >
  • borç tarifesi:

yardım: çay/kahve
    iyi yardım: kahvaltı
    çok iyi yardım: 1 1/2 İskender

• Hocam iskenderi 2 yapalım şu Çinceye dönüşen menüyü de düzeltelim
  • Sistem çöktü..şuanda hiçbirşey çalıştırmıyor..opsssssssss napıcam şimdi..ne müzik ne video hiçbişey görmüyor...param dosyasını nerden bulcam tekrar
  • Cihazın anasını belledim..pc ye takınca sildiğim dosya geri geldi ancak menüde Çince yazıalr görünüyo müzik açtığımda..bir süre sonra da hiçbirşey aççmaz oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasar11732

quote:

Orijinalden alıntı: godelureau

http://mp4nation.net/catalog/brainwavz-m2-iem-earphones-p-390.html?zenid=51532a3db3e1bd449eed159359211a2c

59.50 $ a satılıyor burdan..Daha iyi bi önerisi olan var mı..

türkie'ye gönderdiklerini sanmıyorum; üstelik güvenilir bir site gibi de durmuyor.

Brainwavz marka kulaklık alan arkadaşlar genellikle o siteyi tercih ediyorlar ki bende sipariş verdim.Kısacası güvenilir bir sitedir.Şuan siparişini verdiğim ürünün istanbulda torbada gözüküyor.Bakalım kaçgünde ulaşıcak bizim memlekete.

• Europe ayarlarına geri döndüm..Sorun çözüldü gibi..Gün içinde problem çıkarsa bilgilendiririm..Yeni bir başlık açmam lazım sanırım bu konuda..Kulaklıktan nereye geldik..
  • Tekrar başlık açmanıza gerek yok. "Gereksiz mesajları silin.
    Sadece ikisi arasında kaldıysan, m2.
  • Teşekkrler..Genel kanaat m2 den yana..forumu epey karıştırdım..daha üst fiyata Phonak Audeo PFE 122 var ama fiyatı epey yüksek m2 ye göre..Benim gibi bi acemiye göre de fazla lüks olur sanırım

m2 ile başlayayım..
  • valla işin aslı korece çince karakterler görmeden s9 u son ses kullanan yüzlerce insan vardır Türkiye'de, tekrar bi firmware güncellemesi yapıp param.cfg silme işlemini baştan yapmak ve değişik kombinasoynları denemek lazım. Sonra da güzel bi başlık iy igider..
  • Birazdan denemelere başlıyorum..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.