Şimdi Ara

Çizilmiş Hard Diskten dosya kurtarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde 2.5" alt tarafı çizilmiş bir hard disk var ve içindeki belgeleri kurtarmak istiyorum. Hard disk kutusu aldım ama hiçbir türlü pc hard diski görmüyor. Verileri nasıl kurtarabilirim ?

Çizik olan kısım

• Cizik hdd nin kartinda ise bu karti ayni marka model baska bir harddiskten söküp seninkine takarak icindeki bilgileri kurtarabilir ve kullanmaya devam edebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tmrtech

Cizik hdd nin kartinda ise bu karti ayni marka model baska bir harddiskten söküp seninkine takarak icindeki bilgileri kurtarabilir ve kullanmaya devam edebilirsin

Merhaba , cevabınız için teşekkür ederim. Dün hard diskin fotosunu atamamıştım.

Şu durumda. Aynı model bir hard diskin kartını mı almam gerekiyor ? Başka bir notebook hard diskinden olmuyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: tmrtech

Cizik hdd nin kartinda ise bu karti ayni marka model baska bir harddiskten söküp seninkine takarak icindeki bilgileri kurtarabilir ve kullanmaya devam edebilirsin

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/320gb-2-5-samsung-hm32ahi-sata-notebook-hdd-arizali-268289974

şöyle bir ürün buldum. üstündeki bilgilere baktım hepsi aynı. Bad sector varmış, pert yazmışlar. Alıp denemeye değer mi ?

• Tihilu kullanıcısına yanıt
    Sadece kart değiştirmekle çalışmaz. Biosta falan gorunur ama içine giremezsin. Eski karttaki eeprom yongasını yenisine kopyalaman(veya söküp aktarman) lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdmGdk

Sadece kart değiştirmekle çalışmaz. Biosta falan gorunur ama içine giremezsin. Eski karttaki eeprom yongasını yenisine kopyalaman(veya söküp aktarman) lazım.

O işlemi nasıl yapabilirim peki ? Okuyabileceğim veya izleyebileceğim bir kaynak var mı ?
  • Tihilu kullanıcısına yanıt
    Havya lehim falan gerekir. Sizi aşacaktır, hassas lehim yapabilen birilerine danışın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Karttan olmama ihtimali de fazla arızanın..Profesyomel data kurtarma gerekebilir.
  • https://www.pitsverikurtarma.com.tr/ fb sayfalarına mesaj at sana yardımcı olurlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.