Şimdi Ara

Çizgi Roman Okumaya başlayacağım ilk hangisiyle başlamalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu günlerde çizgi romana olan merağım arttı ve internetten çizgi roman okumak istiyorum birkaç arkadaş bir blog sitesi vermiş baktım orada çizgi romanlar bulunmakta ama hangisiyle başlasam daha sarar?

• Hangisiyle başlayacağın senin tercihin, kendi zevkine göre istediğin bir karakteri seç. Hangi karakterden okumak istediğine karar verirsen, okuma sırasında yardımcı olabilirim
  • HmmBence justice league ile başla sonra superman,superman kızıl evlat gibi serileri oku sonra batman ve flash.En son ultimate spidermanı oku

Ek serilerde çok güzeldir flash batman intikam şövalyesi felan var.Sonra tek sayılıklar var X-Men origins sabertooth wolverine iceman ve cyclops falan var.

Joker's Asylum süperdir jokerin kendi ağzından hikayesi.2 tane biri two-facei anlatıyor biride kendini.

Kısacası çok güzeldir çizgi romanları satın alıcaksan amazing spiderman ve new avengers var güzellerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moseone -- 23 Ağustos 2012; 14:06:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moseone

HmmBence justice league ile başla sonra superman,superman kızıl evlat gibi serileri oku sonra batman ve flash.En son ultimate spidermanı oku

Ek serilerde çok güzeldir flash batman intikam şövalyesi felan var.Sonra tek sayılıklar var X-Men origins sabertooth wolverine iceman ve cyclops falan var.

Joker's Asylum süperdir jokerin kendi ağzından hikayesi.2 tane biri two-facei anlatıyor biride kendini.

Kısacası çok güzeldir çizgi romanları satın alıcaksan amazing spiderman ve new avengers var güzellerdir.

Yorumlar için teşekkürler o zaman justice league ile başlayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: _war_

quote:

HmmBence justice league ile başla sonra superman,superman kızıl evlat gibi serileri oku sonra batman ve flash.En son ultimate spidermanı oku

İstersen sana arşivimi atarım boşuna indirme1 saate tamamlayacağım supermanı o zaman atarım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _war_

quote:

İstersen sana arşivimi atarım boşuna indirme1 saate tamamlayacağım supermanı o zaman atarım

Çok güzel olur bende arşiv yapıyordum iyi oldu bu.

• Conan serisi çok güzeldir ama eskidir de aynı zamanda. özellikle alfa yayınlarının çıkardığı bölümler çok güzeldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence italyan çizgi romanlarını da denemelisin zagor teksas falan
  • Sahsen internetten okumayi sevmiyorum kitabini aliyorum hem koleksiyon oluyor hemde elinde somut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OlympoSSSSS1

Sahsen internetten okumayi sevmiyorum kitabini aliyorum hem koleksiyon oluyor hemde elinde somut

katılıyorum

• internetten okuyacaksan hangi seri tamamlanmışsa ondan başla bence yarım kalmasın.
  • Uzun suredir disaridan takip ediyorum fakat son zamanlarda yayinlar cok kisitli, İstanbul icinde nerelerden bulabilirim yada satin alabilecegim bir internet sitesi varmi ? Bilgisayar uzerinden okumak biraz yoruyor ve nereye gitsem yanimda benimle gelse cizgi roman hic fena olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElwinVanDyke -- 4 Aralık 2012; 1:05:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergo93

Uzun suredir disaridan takip ediyorum fakat son zamanlarda yayinlar cok kisitli, İstanbul icinde nerelerden bulabilirim yada satin alabilecegim bir internet sitesi varmi ? Bilgisayar uzerinden okumak biraz yoruyor ve nereye gitsem yanimda benimle gelse cizgi roman hic fena olmaz.

kadıköy'de gerekli şeyler mağazası var.
  • Moseone kullanıcısına yanıt
    rica etsem arşivini benimle de paylaşabilir misin? @Moseone
  • oguzhanakin kullanıcısına yanıt
    arşivim silineli çok oldu dostum
  • Kardeş benim gibi ilginç olaylara meraklıysan süper kahramanlı birşeyler oku derim.Batı merağı varsa kovboy, eski süper kahramanlara meraklıysan kızıl maske vs. Sen belirleyici oluyorsun burada.Senin zevkin daha doğrusu
  • Takip.

• Elinde mobil arşivi olan kimse var mı ki acaba? Olsada biz de faydalanabilsek.

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.