Şimdi Ara

CIVILIZATIONS V MOD PAYLAŞIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Oyuna renk katmak adına buradan detaylı paylaşımlar yapalım ve civilization hayranlarına bir katkımız olsun. İlk paylaşım benden gelsin;
    Modumuz oyuna yeni bir medeniyet olarak Türkiye'yi ekliyor. Atatürk liderliğinde eşsiz bir mod yapmış adamlar. Bizim Türklerden böyle bir iş çıkmadı helal olsun diyorum.
    modun özellikleri:
    - Kemalist generaller adı altında Türk generaller isimlendirilmiş, Yaşar BÜYÜKANIT, Hilmi ÖZKÖK gibi. Ve bu birimler altın çağ başlatabiliyor.
    - Kuvayi Milliye adındaki birimimiz great war infantrynin yerine gelmiş ve öldürdüğü birim başına kültür puanı kazandırıyor.
    - Ayrıca Türkiye'nin özelliği olarak ünlü kişilikler %25 daha hızlı elde ediliyor ve üniversite gibi binalar 2 kat daha hızlı inşa ediliyor.
    - İstiklal Marşı, savaşa girdiğimizde Gençlik Marşı gibi müzikler eklenmiş vs vs
    Oldukça iddialı bir mod. Kurulumu oldukça basit.
    Buradan ->http://forums.civfanatics.com/downloads.php?do=file&id=21768&act=down dosyamızı indiriyoruz ve belgeler>mygames>Sid Meiers Civilization V>MODS klasörünün içine atıyoruz. Ardından oyunu açıp modlar kısmına geliyoruz ve eklediğimiz modun yanına tik koyup next (yada sonraki) diyoruz. tek oyunculu>bölüm ayarlarından Türkiye'yi seçiyoruz ve oyuna başlıyoruz. Harita ayarlarında scrambled nationals modu yüklüyse eğer Türkiye haritasını seçin ve iyi eğlenceler.
    Konuya katılım olursa renkleneceğine inanıyorum oyunun. iyi forumlar.

CIVILIZATIONS V MOD PAYLAŞIM CIVILIZATIONS V MOD PAYLAŞIM CIVILIZATIONS V MOD PAYLAŞIM CIVILIZATIONS V MOD PAYLAŞIM CIVILIZATIONS V MOD PAYLAŞIM CIVILIZATIONS V MOD PAYLAŞIM CIVILIZATIONS V MOD PAYLAŞIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meshood -- 1 Temmuz 2015; 3:49:02 >

• Bu modu oylesine kurmustum onuncu yil marsinda bir cocugun anirarak siir okumasindan sonra hemen sildim oyunun atmosferinin icine eden bir mod onermem lider olarak Hitler modu guzel mesela. Superpower ve communitas packleri oneririm oyuna baya yenilik getiren ekler ikisi ayni anda olmuyor tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dangerwrestling

Bu modu oylesine kurmustum onuncu yil marsinda bir cocugun anirarak siir okumasindan sonra hemen sildim oyunun atmosferinin icine eden bir mod onermem lider olarak Hitler modu guzel mesela. Superpower ve communitas packleri oneririm oyuna baya yenilik getiren ekler ikisi ayni anda olmuyor tabi

ben sevdim ancak bu super power modu aktif edemiyorum. bu mod başkalarından bağımsızdır diyor :s
  • Hitler modunun linkini atabilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aideen

Hitler modunun linkini atabilecek var mı?

http://forums.civfanatics.com/downloads.php?do=file&id=15672&act=down

• quote:

Orijinalden alıntı: meshood

quote:

Bu modu oylesine kurmustum onuncu yil marsinda bir cocugun anirarak siir okumasindan sonra hemen sildim oyunun atmosferinin icine eden bir mod onermem lider olarak Hitler modu guzel mesela. Superpower ve communitas packleri oneririm oyuna baya yenilik getiren ekler ikisi ayni anda olmuyor tabi

ben sevdim ancak bu super power modu aktif edemiyorum. bu mod başkalarından bağımsızdır diyor :s

1 oyunun guncel olmiyabilir.
    2 modlardan biri ile cakisiyor olabilir
    3 sanirim turkce yama kullaniyorsun buyuk ihtimal ondandir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dangerwrestling -- 2 Temmuz 2015; 10:56:10 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: meshood

quote:

1 oyunun guncel olmiyabilir.
    2 modlardan biri ile cakisiyor olabilir
    3 sanirim turkce yama kullaniyorsun buyuk ihtimal ondandir

sorunu buldum aslında tam tersi. son güncellemeyi desteklemiyormuş. bir alt sürüm olması gerekiyormuş (:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.