Şimdi Ara

Civic Yerine Ne Alınabilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 2009 model honda civic elegance otomatik tüplü aracımız var. Arabadan genel anlamda memnunuz. Tüp olduğu için yakıtı uygun, otomatik olduğu için şehir içinde rahat, uzun vites oranıyla uzun yolda az yakıyor.
    Ama bu aralar arabada bir uğursuzluk var. 2 ay içinde otobanda ölü büyük bir köpeğe çarptım , bir kere apartman boşluğuna düştü arka teker, radara girdim, lastik yarıldı , o günde park halinde biri vurdu çamurluğu yamulttu tamponu çizdi.
    Şimdiye kadar hiçbir masraf olmamasına rağmen bu aralar baya masraf yaptım. 1 ayda 1000 liradan fazla harcadım ama yinede soğudum işte.
    Şuan 38 bin'e satabilirim aracı. Üstüne fazla koyamam. En fazla 45 bin liraya çıkabilirim. Otomatik olması zorunlu değil ama olursa da iyi olur. Tüp uyumu olmalı yada dizel olmalı. Civic gibi sorunsuz, karizmatik, güçlü, çok yakmayan ne alabilirim.

• 1.4 T Astra J.
  • Makyajli kasa civic olabilir. Ama onlarinda piyasa uctu gitti. Lancer olabilir. Veya focus 2.5 olabilir derim ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder46

1.4 T Astra J.

Astra benimde aklımı çelmiyor değil. hatta 1.6 cosmo vardı aklımda ama tüpe uyumlu mudur onu bilmiyorum
  • Civic HB 1.8 140bg

civic ten sonra civic yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan G.

quote:

Orijinalden alıntı: onder46

1.4 T Astra J.

Astra benimde aklımı çelmiyor değil. hatta 1.6 cosmo vardı aklımda ama tüpe uyumlu mudur onu bilmiyorum

Astra 1.4 de 1.6 da LPG ile uyumludur.
  • Corolla alınabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Toyotaya bakılabilir
  • Lancer olur
  • quote:

Ama bu aralar arabada bir uğursuzluk var. 2 ay içinde otobanda ölü büyük bir köpeğe çarptım , bir kere apartman boşluğuna düştü arka teker, radara girdim, lastik yarıldı , o günde park halinde biri vurdu çamurluğu yamulttu tamponu çizdi.
    Şimdiye kadar hiçbir masraf olmamasına rağmen bu aralar baya masraf yaptım. 1 ayda 1000 liradan fazla harcadım ama yinede soğudum işte.

Bunlar her an başa gelebilecek işler. Arabanızdan memnunsanız değiştirmeyi gerektirecek şeyler değil. Allah beterinden korusun. Sadaka niyetine, bir fakirin ihtiyacını giderin, mesela karnını doyurun vs. ve devam edin.

quote:

Civic gibi sorunsuz, karizmatik, güçlü, çok yakmayan ne alabilirim.

Ama "yok, ille değiştireceğim" diyorsanız, kriterlerinizi karşılayacak olan araba Accord

• Bence satma 45'e çıksan bile daha iyi bir araba bulamayabilirsin.
  • '08 - '10 mondeo 1.6. veya passat derim
  • civic sınıfının en güçsüz otomobillerinden zaten. C sınıfı turbo destekli her motora bakın diyeceğim ama tüp ile kullanacağım diyorsunuz. Dizel iyidir.
    Honda'nın dizeli yok mu? Çok ayıp
  • Pink Floyd kullanıcısına yanıt
    Özelden yazdım hocam.
  • 45 bine clio4 dCi 75 HP, dizel, metalik renk , 0 km alabilirsiniz. 3,2 lt şehir dışı yakıt tüketimine sahip.
  • Gokhan G. kullanıcısına yanıt
    Avensis 1,6
  • 2008 civic kullanıyordum satıp 48 bine astra j 1.4 t aldım şimdi R görünümlü bir golf 6 almak var aklımda 22 yasındayım yasıma uygun araclar diye bunları tercih ettim sizde bakabilirsiniz
  • Focus mondeo Astra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amadeus_M

2008 civic kullanıyordum satıp 48 bine astra j 1.4 t aldım şimdi R görünümlü bir golf 6 almak var aklımda 22 yasındayım yasıma uygun araclar diye bunları tercih ettim sizde bakabilirsiniz

Beni en iyi siz anlarsınız o zaman. Astra alırsam tüplü ve otomatik tercih etmeyi düşünüyorum. İki aracı kıyaslama şansınız var mı acaba?
  • Gokhan G. kullanıcısına yanıt
    Honda accord tüplü veya 407 dizel bakın derim. 407 yi kötüleyenler olur 407 değil genel olarak peugeotu kötüleyenler olur yok şöyle böyle falan hepside kulakdan duyma şeylerle konuşurlar aldırış etmeyin alırsan asla pişman olmayaçağınız ve satarkende sürüşünü ve konforunu ararsın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.