Şimdi Ara

cıvıc yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • maksimum 18 19 en fazla 20 milyar bütcem war honda cıvıc almak istiorum.bu bütceyle 2004 2005 modelleri mi tavsiye edersiniz yoksa diğer eski kasalardan mı.hızı seven biriyim modifiye yapmayıda düşünüorum.arkadaşımda 97 model 1.6 corolla war.onun performansını tatmin edici.bunu cıvıc te bulabilirmiyim.cıvıc in hangi modeli daha performans werio görüşlerinizi almak istedim.şmdiden teşkkürler

• alabildiğin kadar yenisini al fakat 20 milyara pek iyi temizini alamassın temizini almak istiyorsan es7 2002 model kullanıyorum gayette memnunum.ama modifiye yapacağım diyorsan çelik jant felan arama kapak olsada olur nede olsa sen modifiye yapcaksın
  • performans olarak nasıldır abi memnunmusun
  • divan
    okadar emin olma
    civic 2002 vtec performans olarak gerçekten çok çok iyi,yere araba yapışıyor zaten kaliteli bir araba.önerim metalik gri al.zaten sen al modifiyeni yap fransızlar sana takılmaya başlar ama merak etme stock motoru bile hepsine plakanı ezberletir.araba zaten hafif az yakıoyr.
  • 20bin TL'ye 2004-2005 temiz araç bulmanız çok zor.Fakat o civarlara 2002 2003 model ES(full) temiz az km de araçlar bulabilirsiniz.Performans olarak çok iyi olsun yeni 40-45bin tl lik arabaları bile geçeyim diyorsanız 97-99VTİ modellerine bakabilirsiniz ama temizini bulmak zor ve km leri fazla.

Eğer 2002-2006 arası bir Civic alırsanız yapacağınız ilk modifiyelerden birkaçı 3.5 ya da 5 cm lik spor yay, kule gergisi ve filtre kiti olsun.Arabanın yer tutuşu cidden çok iyileşiyor filtre de egzoz sorunu yaşamadan o güzel motor sesinin verdiği güzelliği artırıyor
  • 1.6 Sedan araçtan ne performans beklenebilir ki?Vti olayına bişey diyemem.Fakat, 110 beygirlik bi araçtan performans beklememelisin.
  • peki bu araçların orjinal maksimum hızzları nedir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Albea Debriyaj Yardım!!!
    16 yıl önce açıldı
    Kuga & SPORTAGE yardım.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir arkadaş için araç arıyordum.kriterler 1,6 olması ve "rampalarda bile düz yolda gibi gitmesi"ydi. Bir arkadaş 160+ hp lik civicleri önerdi.
    mesela,
    http://www.araba.com/2202506.html
  • yaw arkadşım arabayı bir kere alıyorsun almışken yeni bir şey al.bak son hız konusunda kimse bence bir şey demesin.çükü trafik kurallarına uylım uymayanları uyaralım.kimse yaptığı hızı burada anlatmasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.