Şimdi Ara

Civic LPG Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2009 Civic için lpg sistemlerini araştırıyorum.

Bulduklarım.

Prins technomax 2800
    BRC comfort 2800
    lovato obd'siz 2600
    zavoli obd'siz 3300 taksitli

-Prins technomax için omvl enjektörleri için iyi şeyler duymadım netten, yeni enjektörlere geçmişler gidip gördüm hiçbir yerinde omvl yazmıyordu 'INJ RAIL 4C TECHNOMAX, made in Italy Class2-2A' yazan takım vardı eleman 2,3 veya 2,4 dedi gecikme süresine

-BRC Comfort için de enjektörler BRC değil diye duydum internetten gidip gördüğüm de ki emin değilim mavi valtek enjektör var dı. bir lovato bayisi ucuz atikerle aynı dedi herhalde gold tan bahsediyordu

-Zavolli 3100 nakit obd'siz, 10 sene sorunsuz binersin dedi yeşil üzerinde jet gibi birşeyler yazan enjektörlerden takılacak

OBD'ye gerek olmadığını söyledi. Herkes kendi yaptığını/sattığını övüyor

OBD'yi için arıza lambasını kandırmak gibi anladım. Açıkcası ecu dan gelen bilgilere göre işlem yapıyor sanıyordum. Hala bir fikrim yok gerçi.

Şimdi OBD'siz kaliteli kit mi? zavolli / lovato
    OBD'li kırpılmış kit mi?

Yardımlarınız bekliyorum.

• Oncelik ile obdsiz taktirmayin.Anlik olarak karisimda yapilan hatalari tolore etmekte sistem.Degisken egzantrigi programinda iceren bir kit olmasi gerekir.Gold,grandtan baslayarak iyi bir firmada yol ayarida elzem olarak sorunsuz kullanabilrisiniz.

Obd gerekmez diyenlerin isyerinden ivedilik ile ayrilin.

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi froster2006 -- 8 Aralık 2019; 17:31:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler ben de obd işe yarıyor diye düşünüyordum, fakat amac ecu yu kandırmak sadece ışık söndürmek olduğunu söyledi, şimdi herkes kendini övüyor misal AFR yapıyor musunuz diyorum; gerek yok diyor. yapan da
    olmazsa olmaz diyor.
    bu paraya obd li kitlerin yetenekleri kısıtlı , araç 125 bg, 5000 devirde yakıt yetiştiremez ise o kit hiç bir anlamı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: froster2006

Oncelik ile obdsiz taktirmayin.Anlik olarak karisimda yapilan hatalari tolore etmekte sistem.Degisken egzantrigi programinda iceren bir kit olmasi gerekir.Gold,grandtan baslayarak iyi bir firmada yol ayarida elzem olarak sorunsuz kullanabilrisiniz.

Obd gerekmez diyenlerin isyerinden ivedilik ile ayrilin.

Kolay gelsin.
    Bana prins technomax ı takan firma 5 yıl garanti veririm en az 7 yılda sorunsuzluk garantisi veririm dedi. Sıralama olarak yaparsam Prins Technomax, BRC comford ve Atiker gold - grand diye kağıda şema felan çizdi hepsini az çok anlatmaya çalıştı. Tabi ben kafamda prins olarak gittiğim için pahalı olmasına rağmen prinsi seçtim. 1200 kmlerdeyim ve performans düşüşü olmadan kullanıyorum şükür. 1 ayda 1200 km de hesabıma göre 191 tl benzinden kârım var siz düşünün..

Bu arada omvl gibi bişey görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedavalik -- 8 Aralık 2019; 16:18:3 >

• İnternette gezinirken omvl olduğun duymuştum zavoli dükkanında omvl yazılı bir takım (4'lü)enjektör gösterdi.

bir lovato bayii de prins enjektörleri yeniledi dedi muhtemelen şu gördüğüm INJ RAIL 4C TECHNOMAX, made in Italy Class2-2A olan takılkıyor artık.

hiç teknik bilgi de bulunmuyor biraz konuya ruslar hakim sanırsam.

bana zavoli de ki adam en az 10 sorunsuz ayarsız binersin dedi ama afr de gereksiz dedi.
  • hocam öncelikle obd siz kit leş kitdir bana göre.muhakkak taktıracağınız sistemde obd olsun.hocam hiç 200-300 tl hesabı yapmayın.benim tavsiyem ise lovato obd 2 akıllı kit olur 3200 tl civarı fiyatı var.iyi bir usta bulursanız atiker grand da gayet işinizi görür.istanbul daysanız yer de tavsiye bulunabilirim.
  • teşekkürler de, mesele paradan kaçmak değil obdsiz kit daha pahalı, obd nin hiç bir numarası yok sadece yükselen trende cevap verebilmek firmaların ortaya attığı toplama ürün olması olayında kararsızım sadece ışık söndürmeye yaradığını söylüyorlar. Ama koydukları enjektör ecu nasıl net birşey bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kowalskiC.

teşekkürler de, mesele paradan kaçmak değil obdsiz kit daha pahalı, obd nin hiç bir numarası yok sadece yükselen trende cevap verebilmek firmaların ortaya attığı toplama ürün olması olayında kararsızım sadece ışık söndürmeye yaradığını söylüyorlar. Ama koydukları enjektör ecu nasıl net birşey bulamadım
    öyle değil işte dostum.onlar kendi ürünlerini satmak için obd gereksiz diye yorumlar yapıyorlar.obd arbanın beynine bağlanıp % 25 oranında düzeltmeler yapıyor ve bu hiçte yabana atılacak bir oran değil.
  • zaten lovato obd 2 tavsiye etmemin sebebi de tamamen orjinal. kutusu yanında açıldığında görürsün .saf kan italyan herşeyiyle.
  • Bu mantıkla adam obd kesin olmazsa olmaz diyip en kötü ürünler takıyor. Diyor ki 5000 liralık sistemle aynı yazılımı kullanıyor .

Şimdi celeron ama win10 kurulu i7 ile aynı yazılım var bunda demesi gibi birşey.

Lovato obd 2'ye genelde 3500-3800 gibi fiyat çekiyorlar .

Amacım ikna olmak değil teknik bilgi alabilmek firmaların yapabileceği satış ve reklam politikasına yenik düşmemek.

Tabi ki şurda haklısın daha öncede belirtmiştim; herkes kendi sistemini övüyor. Misal AFR gereksiz dediği zaman ben de şüpheye düşüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.