Şimdi Ara

CİVİC İN SON HIZINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=S5rJ4Ipo4iU
    EVET BEN YAPTIM ÇEVRE YOLUNDA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riazor Blues -- 3 Mayıs 2007; 18:22:39 >

• güzel bi video emre keşke kaputu kapatsaydın
    lastiğin birini havaya kaldırıp çekmişler rüzgar direnci 0;yol direnci 0 258 km-h süper
  • Hey maşallah bu 1.8 mi ?
  • kaç beygir bu baba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetbilal

kaç beygir bu baba?

HONDA CİVİC SEDAN 1.6 125 BEYGİR
  • Civicle o süratte gitsen duramazsın, ağaç ya da duvar gibi bir şey lazım...
  • YENİ CİVİC İLE 220KM KADAR ÇIKAN ARKADAŞLAR VAR DÜZ YOLDA VİDİOLARINI GÖRMÜŞTÜM AMAN SİZ HIZ YAPMAYIN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • motor duruyo mu peki
  • 106 gti ler yolda 230 görüyo lifte aldımı kaç görür acaba? artık ibre ikinci turunu atar heralde
  • süpermiş yaw, benim civic 200 gördü en fazla

belki konu ile alakasız olcak ama çok güvendiğim en yakın arkadaşlarımdan biri yeni focus tdci sedan (trend) ile 220 görmüş . inanamadım ilk başta ama kekleyecek türden bir arkadaş değildir kendisi. dizelin devri düşük olduğu için bu hızı görmesi biraz zor gibi geliyor ama focusların vites oranları çok uzun için de olabilir diyorum. siz ne dersiniz
  • Ben 216 ya cıkmıstım ama yol cok dolydu bence 225 e falan rahat cıkarda 258 bıraz zor gıbı gelıyor o araba bence 1.8 olabılır tabii modifye edılmedıyse:)
    Buda Benimkisi
    http://www.youtube.com/watch?v=sjDe8Zp3LfU
    quote:

Orjinalden alıntı: emre000

YENİ CİVİC İLE 220KM KADAR ÇIKAN ARKADAŞLAR VAR DÜZ YOLDA VİDİOLARINI GÖRMÜŞTÜM AMAN SİZ HIZ YAPMAYIN
  • arkadaşım bunu sen mi yaptın?? niye sesler yabancı?? birde kaput niye açık ki?? çevre yolun duvar örmüşler sanırım...

• quote:

Orjinalden alıntı: LONELY UNDERGRAD

106 gti ler yolda 230 görüyo lifte aldımı kaç görür acaba? artık ibre ikinci turunu atar heralde

ibrenin 2. turunu atması için 8000d/d geçmesi lazım... bak bu 6800d/d de yapıo bunu :P ayrıca lifte değilde dyno da gibi geldi bana...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huso2000 -- 6 Mayıs 2007; 10:23:34 >
  • gazı kesmese 300 km kadar çıkardı bence...
  • arkadaşım bunu sen yaptında biz niye yabancı sesler duyuyoruz yoksa yanlışmı duyuyoruz,ayrıca orası çevre yolu değil ekspertizde yapılan bir işlem normal bir yolda onu yapamazsın çünkü sadece arabanın ön tekerleri dönüyor arkada ağırlık yok yalan söylemenin mantığı ne anlamadım bizi mi kandıracaksın?
  • arkadaslar bizde toros u hızlandırdık bizzat biz yaptık ibre dik asagı kadar geldi anca telefon kamerası 200 civarında yakaladı...devir 5000 sürat yaklasık 200 km bu arac 89 model toros ...bunun sonucunda aks körügü yarıldı
    Bu arada bu test yolda değil liftte
    ama ibrenin 0-250 e yakın bastı hızlanısı sadece 2-3 saniye
     CİVİC İN SON HIZINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __RaVe__® -- 8 Mayıs 2007; 13:04:04 >

• quote:

Orjinalden alıntı: efsanea_06

arkadaşım bunu sen yaptında biz niye yabancı sesler duyuyoruz yoksa yanlışmı duyuyoruz,ayrıca orası çevre yolu değil ekspertizde yapılan bir işlem normal bir yolda onu yapamazsın çünkü sadece arabanın ön tekerleri dönüyor arkada ağırlık yok yalan söylemenin mantığı ne anlamadım bizi mi kandıracaksın?

VAY GÜZEL KARDEŞİM BENİM BUNUN ESPİRİ OLDUNU HERKES ANLAMIŞ AMA SEN ANLIYAMAMIŞSIN OKADAR SALAK DEİLİM KABUT AÇIKKEN YANDA DUVAR VARKEN BU HIZI BEN YAPTIM DİCEK O SADECE ESPİRİ BABINDA SÖLENMİŞ BİŞEY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riazor Blues -- 8 Mayıs 2007; 20:08:52 >

• arkadaşım estağfirullah ben sana salak falan demedim espriyi anlamamış olabilirim insanlık hali ayrıca kendinize neden salak diyorsunuz o kadar salak değilim demişsiniz ne kadar salak olduğunuz beni ilgilendirmez
  • quote:

arkadaşım estağfirullah ben sana salak falan demedim espriyi anlamamış olabilirim insanlık hali ayrıca kendinize neden salak diyorsunuz o kadar salak değilim demişsiniz ne kadar salak olduğunuz beni ilgilendirmez

VARYA SEN CEM YILMAZDANDA KABİLİYETLİ ÇIKTIN NAPSAK SENİ GÜNDEME TAŞISAKMI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riazor Blues -- 8 Mayıs 2007; 22:20:30 >
  • quote:

arkadaşım estağfirullah ben sana salak falan demedim espriyi anlamamış olabilirim insanlık hali ayrıca kendinize neden salak diyorsunuz o kadar salak değilim demişsiniz ne kadar salak olduğunuz beni ilgilendirmez

BİRDE YAPILAN ESPİRİYİ ANLIYAMIYACAK KADAR SAN .NEDİYİM ARTIK SANA
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.