Şimdi Ara

CİVİC HB 2008 Görüşleriniz. Alternatif marka/model olarak ne düşünmeli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba ciddi şekilde bir Civic HB almayı düşünüyorum. Aslında manuel bir model düşünüyorum ama bulması gerçekten zor görünüyor. İlanda ki aracın fiyatı hakkında görüşleriniz nelerdir? golf tsi, mazda 3 ve alfa 147 de olası alternatif modeller olarak düşünüyorum. bu konularda ki fikirleriniz nelerdir acaba?

http://www.sahibinden.com/honda_civic_hb-44WQQaXQQ12378404WQQpXQQdisplayitem

• eski bir alfa 147 sahibi olarak alfayı tavsiye etmiyorum mazda 3 de alınıcak bi araba degil hondaya gelince bence muhtesem bir araba bagaj cok büyük iç ve dıs dizaynı süper aracda istenilen tüm özellikler var motor 1.8 çekis problemi olmaz tek kusuru otomatik olanlarda sorunlar varmıs eger düz vitesini bulursanız alın derim ama bu i sfith denilen sanjımansa kesinlikle almayın.
  • Evet Düz vites olarak alıncaksa hiç durmayın.Performans ve tüketim olarak mükemmel denilebilir.
  • Gerek donanım gerek motor olarak çok güzel araç yakıtda sedan civiclerden az yakıyormuş.
  • şimdiden hayırlı olsun.
    benim fikrim,alınca tabandaki o metal görünümlü paspasları söktürmeniz.
  • sıfır 1,4 alsana
  • civic hb 1.8 al derim ama eğer olmazsa mazda3 al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.8HB manuel olcaksa direk al derim. Tabi pek konfora önem vermiyosan.

Otm. olcaksa yine al derim ama sonra pişman olabilirsin. Yani vites geçişleri biraz yavaş. Öne dogru yığılma oluyo. Fakat gayet ekonomik bir şanzıman.

Yakıt sarfiyatı üzmez sizi.

Yol tutuş, iç mekan, dış görünüm ve motor olarak çok güzel bir araba
  • Doğru seçim. Pişman olacağınızı sanmıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaya5789

1.8HB manuel olcaksa direk al derim. Tabi pek konfora önem vermiyosan.

Otm. olcaksa yine al derim ama sonra pişman olabilirsin. Yani vites geçişleri biraz yavaş. Öne dogru yığılma oluyo. Fakat gayet ekonomik bir şanzıman.

Yakıt sarfiyatı üzmez sizi.

Yol tutuş, iç mekan, dış görünüm ve motor olarak çok güzel bir araba

Konforunda neyi varki ??
  • Kaya; şanzıman güncellenerek iyi sonuçlara imza atıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeandan -- 30 Mart 2009; 21:40:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rice-R

Kaya; şanzıman güncellenerek iyi sonuçlara imza atıyor

Arakdaş yaptırdı geçen hafta. Biraz fark etti dedi bana ama henüz yazılım değişikliğinden sonra binemedim onun arabasına.

Bu arada bir arkadaş "konforun nesi var ki" diye sormuş. Arkadaşımın arabası TypeS, tam olarak bilmiyorum diğer 1.8 ile aynı süspansiyona mı sahip ama eğer öyleyse baya sert amortisörleri var. Dolayısıyla da her çukuru içerde hissediyosunuz.

Bu sayede de 10 numara yol tutuşu var tabi. Şahsen arabada konfor yerine yol tutuşu tercih ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemy22tr

eski bir alfa 147 sahibi olarak alfayı tavsiye etmiyorum mazda 3 de alınıcak bi araba degil hondaya gelince bence muhtesem bir araba bagaj cok büyük iç ve dıs dizaynı süper aracda istenilen tüm özellikler var motor 1.8 çekis problemi olmaz tek kusuru otomatik olanlarda sorunlar varmıs eger düz vitesini bulursanız alın derim ama bu i sfith denilen sanjımansa kesinlikle almayın.

civic bagaj küçüklüğüyle eleştrilmiyormuydu?
    ben mi yanlış hatırlıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaya5789

Arakdaş yaptırdı geçen hafta. Biraz fark etti dedi bana ama henüz yazılım değişikliğinden sonra binemedim onun arabasına.

Bu arada bir arkadaş "konforun nesi var ki" diye sormuş. Arkadaşımın arabası TypeS, tam olarak bilmiyorum diğer 1.8 ile aynı süspansiyona mı sahip ama eğer öyleyse baya sert amortisörleri var. Dolayısıyla da her çukuru içerde hissediyosunuz.

Bu sayede de 10 numara yol tutuşu var tabi. Şahsen arabada konfor yerine yol tutuşu tercih ederim.

Tercih bilinçli mi, yoksa kerhen mi?

40 yanakla konfor nereye kadar?

• Kerhen

edit: Yok ya virajlara sert girmeyi seviyorum huyum kurusun :) Polo gibi bi arabayla da girilmiyo virajlara öyle sert mesela. Konfor da bir yere kadar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 31 Mart 2009; 0:42:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.