Şimdi Ara

civic & focus??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar dün arkadaşlarla kahvemizi içtik usul usul evimize gidioduk kii;
    bir tane siyah civic sedan bi eski kasa araba önümüzdeki kırmızı ışıklarda yanıma gelip

o-ruhsatına kapışalım mı?
    ben-ne dedin anlmadım?
    o-ruhsatına diorum istediğin gibi kısa uzun mesafe farketmez ?

açıkçası acayip şaşırdım böle saçma sapan iki gündür denk geliyor arabada ne modifiye ne bi şey fabrika çıkışı nasılsa o

ben-istiosan bursaya kadar kapışalım hee sen 15lt yakarsın ben 5 lt (gülümseyerek ve hafif dalga geçerek)
    o-(ciddi ciddi)olur depoyu full leyim hemen dedi

ben zaten böle saçma bi şey yapacağımdan değilde zaten arabada bi erkek bi bayan arkadaşımda var kimsenn canına aman Allah korusun bi şey gelmesinden korkarımda ya bu adam cidden alırmı ne biliyim tabi biraz şöfördede olay biterde alta arabları yazıorum ve yorumlarınızı bekliorum;

benim aracam 1.6 TDCİ 109 bg hb focus
    adamın aracı bi eski kasa focus sedan otomatik mi bilmiorum ama

yorumlarınızı bekliorum ama içimden ah şurda 170 lik juli yada 160 lık tsi golf olsan bn sana sorarım demek geldi içimden ve aracıma gerçekten güvenemedim 1 ve 2 vitesler gerçekten çok hantal

• böyle tiplerle muhatap bile olmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: somet 16

böyle tiplerle muhatap bile olmayın

şarhoştu belli ama sinir oldum bu ikinci kez başıma geliyo uslu uslu gidiorum sıkıntısı ne acaba
  • İşte bunun gibi angutlar yüzünden marka ve modellerin de adı çıkıyor.
  • adamin araci dizelse senin onde olman lazim eger benzinliyse yolda duzse hic ugrasma , virajlar yokus filan vs coksa sen daha avantajlisin ama tabiki hic tanimadigin biriyle boyle bir konuda ben riske girmezdim
  • İlk kalkışta tork yüksekliğinden dolayı siz önde başlarsınızda hızını aldıktan sonra civic geçer tecrübeyle sabit
  • quote:

Orijinalden alıntı: *President*

İşte bunun gibi angutlar yüzünden marka ve modellerin de adı çıkıyor.

aynen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    corolla | megane
    19 yıl önce açıldı
    A3-civic-308
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer Yiğit

İlk kalkışta tork yüksekliğinden dolayı siz önde başlarsınızda hızını aldıktan sonra civic geçer tecrübeyle sabit

açıkçası bn aracımın 1 ve 2 viteslerine güvenmiyorum ama bu olay 3 viteste kopar gibime geliyor iddalaşmıyorum ama civic aman aman bi araba değil açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zvezda

adamin araci dizelse senin onde olman lazim eger benzinliyse yolda duzse hic ugrasma , virajlar yokus filan vs coksa sen daha avantajlisin ama tabiki hic tanimadigin biriyle boyle bir konuda ben riske girmezdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26_____

quote:

İlk kalkışta tork yüksekliğinden dolayı siz önde başlarsınızda hızını aldıktan sonra civic geçer tecrübeyle sabit

açıkçası bn aracımın 1 ve 2 viteslerine güvenmiyorum ama bu olay 3 viteste kopar gibime geliyor iddalaşmıyorum ama civic aman aman bi araba değil açıkçası

Sen sen ol, özellikle Honda başta olmak üzere Japonlara bulaşma ;) benden tavsiye.
  • İlk kalkışta her türlü alırsınız ama vites yükseldikçe Civic yakalar ve geçer.En iyisi kısa mesafe yapın daha şanskı olursunuzu.
  • focus 1.6 dizel ve torku Civicten çok yüksek... 1 ve 2. viteslerde neden güvenmiyorsunuz? kalkışlarda çok iyi..ama düzlükte civic uzar ufak arayla
  • Bence Ilk kalkis dahil duz yolda civic alir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 26_____

quote:

Sen sen ol, özellikle Honda başta olmak üzere Japonlara bulaşma ;) benden tavsiye.

valla açıkçası kapışma derdim yoktu bn meraktan sordum ama dediğim gibi şöle gulietta yada golf tsi olsaydı o zman işin rengi değişirdi

• Hele Civic otomatiksa sanşınız biraz daha artar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toz-koparan

focus 1.6 dizel ve torku Civicten çok yüksek... 1 ve 2. viteslerde neden güvenmiyorsunuz? kalkışlarda çok iyi..ama düzlükte civic uzar ufak arayla

açıkçası 1 ve 2 vitesler bana güçsüz gelio focusun 3 vites iyi gibi geldi ve arkadaşlarımda aynısını söylüüorr
  • O civic de şaka yapacak bir şeyler olmasa, gelipte ruhsatına var mısın demez adam

Örneğin benim arkadaşımda EK kasa otomatik vites 1.4 İS var. Aracın dışı fabrikadan çıktığı gibi, normal görünümlü bir Civic camlarında film bile yok o derece orjinal. Arkasında 1.4 İS yazıyor. Ama motorda supercharger uygulaması var ve araç basınca göre 250 hp ye kadar çıkabiliyor

Bu yüzden Honda dan uzak durun dedim, çok kolay modifiye edilebilen ve anormal güçler alınabilen bir marka, hangisinin nasıl şaka yapacağı hiç belli olmaz.
  • bugun her iki aracida iyice test edip gorme vaktim oldu caponun acik ara farkla onde oldugunu gordum en ustteki mesajima aldirma o herifle karsilasmamaya bak
  • quote:

O civic de şaka yapacak bir şeyler olmasa, gelipte ruhsatına var mısın demez adam

Örneğin benim arkadaşımda EK kasa otomatik vites 1.4 İS var. Aracın dışı fabrikadan çıktığı gibi, normal görünümlü bir Civic camlarında film bile yok o derece orjinal. Arkasında 1.4 İS yazıyor. Ama motorda supercharger uygulaması var ve araç basınca göre 250 hp ye kadar çıkabiliyor

Bu yüzden Honda dan uzak durun dedim, çok kolay modifiye edilebilen ve anormal güçler alınabilen bir marka, hangisinin nasıl şaka yapacağı hiç belli olmaz.

250 hp deli bişeymiş aracı merak ettim nasıl becermiş o işi(ciddi soruyorum)

• quote:

Orijinalden alıntı: Zvezda

bugun her iki aracida iyice test edip gorme vaktim oldu caponun acik ara farkla onde oldugunu gordum en ustteki mesajima aldirma o herifle karsilasmamaya bak

civic sürmedim ama şu aracı merak ediyorum mallık mı ettim yoksa bu focus u almakta derdim yarış değilde işte
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.