Şimdi Ara

Civic 1.8 HB Uygulamalar (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
732
Cevap
34
Favori
81.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kadir abi hayırlı olsun. Konuyu henüz gördüm aracının; Allah kaza bela vermeden bindirmeyi nasip eder İnşallah.

Yine en sevdiğim kasalardan birisi bu kasa Civic'ler. Bence güzel bir tercih yapmışsınız.

Bu arada yukarıda Eibach 3.5 cm Sportline sormuşsunuz; bulduysanız şayet takın derim. Eibach'larda konfor kaybı pek yaşanmıyor ve 3.5 cm'lik düşüklükle de çok rahat bir şekilde kullanırsınız aracınızı. Benim araçta Eibach ProKit 4 cm var; sekme filan neredeyse hiç yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bucakli

Kadir abi hayırlı olsun. Konuyu henüz gördüm aracının; Allah kaza bela vermeden bindirmeyi nasip eder İnşallah.

Yine en sevdiğim kasalardan birisi bu kasa Civic'ler. Bence güzel bir tercih yapmışsınız.

Bu arada yukarıda Eibach 3.5 cm Sportline sormuşsunuz; bulduysanız şayet takın derim. Eibach'larda konfor kaybı pek yaşanmıyor ve 3.5 cm'lik düşüklükle de çok rahat bir şekilde kullanırsınız aracınızı. Benim araçta Eibach ProKit 4 cm var; sekme filan neredeyse hiç yok.

Teşekkür ederim Serhat.
    Aracı geçen yıl 25 kasımda almıştım. Zaman çabuk geçiyor. Bu zaman zarfında ufak tefek bir şeyler yaptık.
    Yay görüntü adına çok şey katıyor. Konfor açısından korkum yok. Her ne kadar alçaklık ile sıkıntı çıkarabileceğini düşünsem de fazla zorlayacak olursa orjinale dönebilirim diye düşünüyorum. Çok büyük maliyetli zor bir iş değil sonuçta. Eibach ve HR genelde tavsiye edilenler senden Eibach lehine bir oy daha geldi.
    Ancak yaydan önce sırada filtre kiti var. Türkiye'de 675 lira istedikleri filtre için nihayet E-bay'dan birini Türkiye'ye kargolamaya razı ettim. Kargo dahil Türkiye fiyatının yarısından daha aza gelecek.

• Dün itibarıyla "ekmek bıçağı" lakaplı anahtardan kurtulmuş bulunuyorum.
    2012'de bile Honda'nın vazgeçmediği anahtarı sustalı formuna çevirttik. Böyle kesinlikle daha iyi oldu.

Civic 1.8 HB Uygulamalar

Civic 1.8 HB Uygulamalar

• quote:

Orijinalden alıntı: supremum

Dün itibarıyla "ekmek bıçağı" lakaplı anahtardan kurtulmuş bulunuyorum.
    2012'de bile Honda'nın vazgeçmediği anahtarı sustalı formuna çevirttik. Böyle kesinlikle daha iyi oldu.

Civic 1.8 HB Uygulamalar

Civic 1.8 HB Uygulamalar

Hayırlı olsun abi, büyük yenilik :))

• Anahtarı ben de yaptırmayı düşünüyorum özel değilse fiyat nedir acaba ?

Bu arada aracınız her eklemeden sonra daha da güzelleşiyor Maşallah.
  • quote:

Dün itibarıyla "ekmek bıçağı" lakaplı anahtardan kurtulmuş bulunuyorum.

Civic 1.8 HB Uygulamalar

Civic 1.8 HB Uygulamalar

Hayırlı olsun anahtarınız ıslatmak lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gerçekten! eski halinden eser kalmamış...
  • istinye deki ustada mı yaptırdınız?
  • Yarın geldiğinde bi bakalım,belki benim samurai kılıcını da yaptırırız
  • Herkese teşekkür ediyorum.
    Anahtar hakkında bilgi vereyim. İstinye'deki ustada yaptırdım.http://www.otomobilanahtari.com/
    İstanbul'da değilseniz kargoyla aynı gün içinde geri yolluyorlar. Sitesinde detaylar var.
    Ben her anlamda çok memnun kaldım. Fiyat 60 lira. Araçtan ziyade daha çok muattap olduğumuz elde, cepte taşıdığımız şey anahtar. Fiyatına göre kesinlikle değer diye düşünüyorum.
    Çağrı yarın geliyorum. Görüşürüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supremum -- 22 Ekim 2012; 22:39:27 >
  • 60tl uygun fiyat...

kardeşim de anahtarına sinir oluyor. o taraflara yolu düşerse yaptırsın bari!
  • merhabalar daha öncede sordum ama!!!
    lastikleri değiştirmeyi düşünüyorum.
    Continental Sport Contact 5
    Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2
    Toyo T1R arasında kaldım.
    testlerde goodyear en iyisi deniyor.
    bir sıralama yapsak micheline göre hangisi daha serttir.
    michelin çok yumuşak geldi.20.000 de bitti sayılır.
    bide toyolar 300 lira daha ucuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07saltan

merhabalar daha öncede sordum ama!!!
    lastikleri değiştirmeyi düşünüyorum.
    Continental Sport Contact 5
    Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2
    Toyo T1R arasında kaldım.
    testlerde goodyear en iyisi deniyor.
    bir sıralama yapsak micheline göre hangisi daha serttir.
    michelin çok yumuşak geldi.20.000 de bitti sayılır.
    bide toyolar 300 lira daha ucuz.

Lastikler konusunda bilgili değilim. Önceki aracımda Turanza ER300 vardı. Çok memnundum. Bu aracımı aldığımda da HP Primacy vardı üzerinde.
    Hala aynı lastiklerle kullanıyorum. Güvenlik zaafiyeti hissetmedim. Yakın zamanda lastik değişimide düşünmüyorum.
    20000'de biten Michelin modeli hangisi?
  • önceki aracımda energy saver vardı 20.000 km demeden bariz çatlaklar oluştu.
    bulundugum bolgedekı yollara dayanmıyor yani.
  • Energy Saver tarzı ekonomik sürüş bazlı hazırlanan lastiklerde bir takım zaafiyetler okumuştum bende. Bu yüzden tercih edebileceğim lastikler olmaktan çıkıyorlar.
    Nokian hakkında hep övücü yazılar okudum. Fiyatlarıda üst serilerden Michelin, Bridstone gibi markalardan aşağı değil.
    Dediğim gibi birazcık ön yargı ve güven durumu söz konusu bende. Macera aramak yerine gidip memnun olduğum, emin olduğum bildiğim lastiği alırım. Bu noktada Michelin Hp Primacy ve Turanza derim...
  • baslıgınızı yeni gördüm ve cok begendim. araca yaptıgınız uygulamalar harika görünüyor bundan sonra sürekli konunun takipcisi olucam size kazasız belasız sürüsler dilerim
  • Kadir bey kafamda bir kaç proje daha var demişsiniz sotede bekliyoruz
  • Çok tatlı bir araç bu yahu
    Aslında bende bundan almak istiyorum ama 1.8 beni korkutuyor.i-shiftin az yaktığını biliyorum ama hem satışı hemde vergisi ürkütüyor.Yoksa Jazzdan önce buna bakıyordum gittim Jazz aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

Çok tatlı bir araç bu yahu
    Aslında bende bundan almak istiyorum ama 1.8 beni korkutuyor.i-shiftin az yaktığını biliyorum ama hem satışı hemde vergisi ürkütüyor.Yoksa Jazzdan önce buna bakıyordum gittim Jazz aldım

Teşekkür ediyorum. Bazen sahibinden.com'da başka araçların ilanlarına baksam da ertesi gün yanına yanına gidince hadi be diyorum.
    Tüketim gerçekten ölçülü. 11000 km oldu trip A 8.0 litre gösteriyor.
    Vergi için bu yıl 1060 lira ödedim. 1.6 olsaydı 576 lira ödeyecektim. 1 yıl için aradaki farka değer bence. Günlük 1 TL gibi bişey yapıyor.
    Artı olarak bu yıl vergi bir alt dilime düşüyor. %7.3 zammı da katarsak 2013 vergileri 334+334 lira olacak.

Jazz baktım. Hatta eşimde çok beğendi. 2011 kasımda sıfır km, beyaz, joy donanım, otomatik, cam tavan Jazz için 39 küsür lira fiyatta almıştım. 1.8 I-VTEC ve HB aşkı ağır bastı.

Baki bey projelerden haberiniz olur zaten. Burdan önce haberiniz oluyor genelde.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

Çok tatlı bir araç bu yahu

Teşekkür ediyorum. Bazen sahibinden.com'da başka araçların ilanlarına baksam da ertesi gün yanına yanına gidince hadi be diyorum.
    Tüketim gerçekten ölçülü. 11000 km oldu trip A 8.0 litre gösteriyor.
    Vergi için bu yıl 1060 lira ödedim. 1.6 olsaydı 576 lira ödeyecektim. 1 yıl için aradaki farka değer bence. Günlük 1 TL gibi bişey yapıyor.
    Artı olarak bu yıl vergi bir alt dilime düşüyor. %7.3 zammı da katarsak 2013 vergileri 334+334 lira olacak.

Jazz baktım. Hatta eşimde çok beğendi. 2011 kasımda sıfır km, beyaz, joy donanım, otomatik, cam tavan Jazz için 39 küsür lira fiyatta almıştım. 1.8 I-VTEC ve HB aşkı ağır bastı.

Baki bey projelerden haberiniz olur zaten. Burdan önce haberiniz oluyor genelde.

Bugün öğrendimki bunların Jazz motorlu 1.4leride varmış.Ben Jazzın motorundan,tüketiminden,performansından çok memnunum.Lakin ilanlara baktım 1.8lerden aşşağı yukarı 3-4 bin lira daha pahalı 1.4 olanlar.İlerde bende 1.4ünden almayı düşünüyorum şu an için durum müsait değil

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.