Civcivin ev ortamında yaşamını sürdürebilmesi çok nadirdir, fazla yaşamaz büyük ihtimalle. Bence boşuna alıp da hayvanları telef etmeyin, bağlanırsanız bir de üzülürsünüz.
Şu ana kadar aldığım hiçbir civciv ölmedi. Beslemesini bakmasını bileceksiniz. Hindi yavrusu aldım şimdi onları büyütüyorum eşşek kadar oldular
Çhooq dadlu hayvanlaR bhenim khüçükKeN VharDı keDi KabTı
biri bunuda eğitip öldürsün lütfen..
quote:
Orijinalden alıntı: Abysus
kara şahin düştü demek ha
Geçmiş olsun da uyarmıştık, civciv alıp da evde beslemeye çalışmayın. Çabuk ölüyorlar evde, pazarda boyayıp satanlara da ayrı bir uyuzum.
Arkadaşlar, civcivimi eğittim adı altında burada kullanılan videonun sahibi benim. videoyu çekende, youtuba atanda benim. Ancak görülüyorki sözüm ona üyenin birisi resmen milletle daga geçmiş ve yalan söylemiştir! Bilgilerinize.. Not: Bu civciv çilli koskocaman bi tavuk oldu ve annesi ile büyüdü. Şimdi ise bu gördüğünüz civciv yenile yavru sahibi oldu. onun da videosunu youtuba attım, bilgilerinize!.
Yukarıdaki link, bu civcivin anne olmuş halidir! Ölmedi ve yaşıyor. Zaten annesi ile büyüdü!..
acaba neden öldü? dur bakalım.. ısınmak için sürü halinde yaşaması veya annesinin yanında doğada yaşaması gereken hayvan apartman dairesinde tek başına neden öldü...
çok ilginç lan ? aklım almadı yani neden ölür ki bu
Yukarıdaki link, bu civcivin anne olmuş halidir! Ölmedi ve yaşıyor. Zaten annesi ile büyüdü!..
Videoda yavrusunu eziyor çıkarken.
o değilde civciv satışına yasak gelsin, cidden yazık %90ı öluyor doğrudan onun bunun elinde, bi de bunların boyayıp satılanı var ki of of.
quote:
Orijinalden alıntı: KapatBilgisayarı
TIKLA ikinci video Maalesef öldü o kadar üzgünüm ki can çekişirken şırıngayla su verdim biraz ayağa kalkar gibi oldu ama en sonunda ayaklarını gerdi kasılıp kaldı öyle allahım neden yarabbim neden
Başın sağolsun panpa duyduk çok üzüldük
Kusunla oynarsin artik.
quote:
Orijinalden alıntı: El Cezeri
Kusunla oynarsin artik.
Kuşuda ölür bence oynamasın
Arkadaşlar Müjde! Civcivimi gerçekten Eğittim. İşte size ispatı, işte videosu!