Şimdi Ara

Civcivimi eğittim. CİVCİVİM KARA HAYATA GÖZLERİNİ YUMDU (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
116
Cevap
8
Favori
4.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: darklord111

quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

Civcivin ev ortamında yaşamını sürdürebilmesi çok nadirdir, fazla yaşamaz büyük ihtimalle.
    Bence boşuna alıp da hayvanları telef etmeyin, bağlanırsanız bir de üzülürsünüz.

Şu ana kadar aldığım hiçbir civciv ölmedi. Beslemesini bakmasını bileceksiniz. Hindi yavrusu aldım şimdi onları büyütüyorum eşşek kadar oldular

Bende martı beslemiştim.Arkadaşımın anneside atmaca besliyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Çhooq dadlu hayvanlaR bhenim khüçükKeN VharDı keDi KabTı

biri bunuda eğitip öldürsün lütfen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abysus

kara şahin düştü demek ha

Civcivimi eğittim. CİVCİVİM KARA HAYATA GÖZLERİNİ YUMDU
  • Geçmiş olsun da uyarmıştık, civciv alıp da evde beslemeye çalışmayın. Çabuk ölüyorlar evde, pazarda boyayıp satanlara da ayrı bir uyuzum.
  • Arkadaşlar, civcivimi eğittim adı altında burada kullanılan videonun sahibi benim. videoyu çekende, youtuba atanda benim. Ancak görülüyorki sözüm ona üyenin birisi resmen milletle daga geçmiş ve yalan söylemiştir! Bilgilerinize..
    Not: Bu civciv çilli koskocaman bi tavuk oldu ve annesi ile büyüdü. Şimdi ise bu gördüğünüz civciv yenile yavru sahibi oldu. onun da videosunu youtuba attım, bilgilerinize!.
  • http://www.youtube.com/watch?v=iZRERBGH5Nw

Yukarıdaki link, bu civcivin anne olmuş halidir! Ölmedi ve yaşıyor. Zaten annesi ile büyüdü!..
  • acaba neden öldü? dur bakalım.. ısınmak için sürü halinde yaşaması veya annesinin yanında doğada yaşaması gereken hayvan apartman dairesinde tek başına neden öldü...

çok ilginç lan ? aklım almadı yani neden ölür ki bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat.0006

http://www.youtube.com/watch?v=iZRERBGH5Nw

Yukarıdaki link, bu civcivin anne olmuş halidir! Ölmedi ve yaşıyor. Zaten annesi ile büyüdü!..

Videoda yavrusunu eziyor çıkarken.
  • o değilde civciv satışına yasak gelsin, cidden yazık %90ı öluyor doğrudan onun bunun elinde, bi de bunların boyayıp satılanı var ki of of.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KapatBilgisayarı

TIKLA
    ikinci video
    Maalesef öldü o kadar üzgünüm ki can çekişirken şırıngayla su verdim biraz ayağa kalkar gibi oldu ama en sonunda ayaklarını gerdi kasılıp kaldı öyle allahım neden yarabbim neden

Başın sağolsun panpa duyduk çok üzüldük

• Kusunla oynarsin artik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cezeri

Kusunla oynarsin artik.

Kuşuda ölür bence oynamasın
  • Arkadaşlar Müjde! Civcivimi gerçekten Eğittim. İşte size ispatı, işte videosu!

http://www.youtube.com/watch?v=4fMliBD8yB8
  • başın sağ olsun
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.