Şimdi Ara

Civcivimi eğittim. CİVCİVİM KARA HAYATA GÖZLERİNİ YUMDU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
8
Favori
4.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok iyi yav
  • Gece gece güldürdün
  • Videoları izledikten sonra durduk yere kulağıma civciv sesi geliyor .

Macaw alacağım ben. Kararlıyım valla.
  • Halı güzelmiş
  • Yaşıyor mu hala bu civciv ölmedi mi daha ?
  • Bu civciv kesin Türk.
  • Süpermiş
  • mesajım bulunsun videoyu izliyemedim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fünfzehn

Gidip civciv mi alsam ne

Bizim burda perşembe günleri satılıyor en fazla 2-3 liradır ufacık hepsi ördek filanda var, ama kızdığım mevzu her perşembe gel-git yaparken onların yarısı ölüyordur zaten çerez satar gibi sıkış tepiş ufacık kartonda satılıyorlar alsam ölebilir büyük ihtimal ama daha önce yaptığım yorumdaki gibi daha önce alıp baya büyütmüştüm bende kararsızım sonuç olarak
  • ahahaha iyimiş
  • Zenci civciv.
  • dairede mi besliyorsunuz birde neyin içine koyuyorsunuz
  • Maalesef öldü o kadar üzgünüm ki can çekişirken şırıngayla su verdim biraz ayağa kalkar gibi oldu ama en sonunda ayaklarını gerdi kasılıp kaldı öyle allahım neden yarabbim neden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

Civcivin ev ortamında yaşamını sürdürebilmesi çok nadirdir, fazla yaşamaz büyük ihtimalle.
    Bence boşuna alıp da hayvanları telef etmeyin, bağlanırsanız bir de üzülürsünüz.

Şu ana kadar aldığım hiçbir civciv ölmedi. Beslemesini bakmasını bileceksiniz. Hindi yavrusu aldım şimdi onları büyütüyorum eşşek kadar oldular
  • quote:

Orijinalden alıntı: KapatBilgisayarı

Maalesef öldü o kadar üzgünüm ki can çekişirken şırıngayla su verdim biraz ayağa kalkar gibi oldu ama en sonunda ayaklarını gerdi kasılıp kaldı öyle allahım neden yarabbim neden

Üzülme normal bişey, çok çok iyi bakman lazım ona ben neler yapmıştım ne zorluklarla büyüttüydüm şimdi alacaktım ama vazgeçtim ölür çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: KapatBilgisayarı

Maalesef öldü o kadar üzgünüm ki can çekişirken şırıngayla su verdim biraz ayağa kalkar gibi oldu ama en sonunda ayaklarını gerdi kasılıp kaldı öyle allahım neden yarabbim neden

elfatiha dinimiz amin.

• Birader evcil hayvan kaybetmenin ne derece üzücü olduğunu biliyorum, başın sağolsun çok sevimliymiş gerçekten.
  • teşekkür ederim iyi ki videosunu çekmişim çok özleyeceğim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.