Şimdi Ara

City için uzaktan kumandalı merkezi kilit?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Citymize uzaktan kumandalı kilit sistemi taktırmak istiyorum.. Öyle alarma vs. gerek yok kapıları açsın kapatsın yeter.. camları falanda açıp kapatsa hoş olur aslında (:
    Ama dediğim gibi önemli olan kapılar.. Alarm istemiyorum
    Ankarada montajını yapan tanıdığınız iyi bir yer var mı? Fiyat durumları nedir?

• 80 model mi citiniz? Zaten olması lazım değil mi? Arkadaşımda ilk çıkan modelden var, jant kapaklı üstelik, full de değil ama orijinal uzaktan kumandası mevcut. Eski kasa civiclerinkinin aynısı şeklen...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ABABA2307
    80 model mi citiniz? Zaten olması lazım değil mi? Arkadaşımda ilk çıkan modelden var, jant kapaklı üstelik, full de değil ama orijinal uzaktan kumandası mevcut. Eski kasa civiclerinkinin aynısı şeklen...

2007 model citimiz. Yok işte. Bende şaşırdım ama yok.
  • Hayret!!! Anahtarla kapı kilidinden açıp kapatıyorsunuz demek???

Aldığın bayinin başına ekşi bence. Olur mu öyle saçma şey? Unutmuşlardır kesin vermeyi. Arabayı teslim aldığınız günü hatırla bakalım. Belki evde çocuklar söküp saklamışlardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: murtilaf

quote:

80 model mi citiniz? Zaten olması lazım değil mi? Arkadaşımda ilk çıkan modelden var, jant kapaklı üstelik, full de değil ama orijinal uzaktan kumandası mevcut. Eski kasa civiclerinkinin aynısı şeklen...

2007 model citimiz. Yok işte. Bende şaşırdım ama yok.

Bendede 2007 city vardı, ama anahtarlar kumandalıydı, bence o makenizma sizdede vardır, artık bayinin kaşkalozluğunamı geldi ne olduysa sana kumandasız anahtar vermiştir, ... o model city lerde kumandasız anahtar olan model oduğunu hiç sanmıyorum(2.el aldıysan olay farklı olabilir )
  • hocam malesef bayinin bir oyununa gekmişsin bence....

baz modelinde uzaktan kumandalı merkezi kilit var...

ayrıca ben efeden almıştım arabayı ve orada taktırdığım alarm camlarıda kapatıyordu otomatik olarak...

yalnız camlar öyle kapanınca tek dokunuşta sürücü camının kapanması iptal oluyordu...

saygılarımla....
  • aracı ikinci el mi aldınız?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alarm Merkezi kilit bağlantısı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aarenaa arkadaş size bir şey soracam bende 2003 model crv var ve sonradan orjinal olarak efede alarm takılmış dediğin gibi camı tek dokunuşta indiriyor ama tek donuşta kaldırmıyor ayrıca cam kaldırma modulüde var
  • Arkadaşlar araç 0. civicle beraber aldık.. Zaten bugünde gidip taktıracağım sanayide biryerde.. Napalım...
  • Sanayi mi? İnşallah becerirler. Ama bayinin başına ekşimemekte kararlısın demek
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadoz5775

aarenaa arkadaş size bir şey soracam bende 2003 model crv var ve sonradan orjinal olarak efede alarm takılmış dediğin gibi camı tek dokunuşta indiriyor ama tek donuşta kaldırmıyor ayrıca cam kaldırma modulüde var

hocam yanlış anlaşılma olmuş galiba...

öncelikle taktırdığım alarm sayesinde 4 camda açık olsa ve arabayı kumanda ile kilitlesem(hiç anahtarla denemedim) 4 camda sırasıyla kapanıyor...

benim alarmın özelliği böyle...

ayrıca citylerde sürücü camı tek dokunuşta iniyor ve kalkıyordu ama alarm yüzünden bu iptal oldu...

bende camların kilitlenmeden sonra kapanmasını tek dokunuşta cam kapatmaya tercih ettim öyle kaldı.

sizin sorununuz büyük ihtimalle elektrik bağlantılarından veya camın içine giren tozdan falan olurlar...

zannederim ki servise gittiğiniz zaman ücret almadan 5 dkkada hallederler....(buna benzer sorun olmuştu 5dkkada halletiler)

saygılarımla....

• Murticim bak bu saatte aklıma ne geldi:

Arabayı aldığın bayi, çok hatırı olan bir müşteriye senin citinin kumandasını söküp ona sattığının yedek anahtarına takarak bu kişiye 2 tane kumandalı anahtar vermiştir. Tabi senin arabadan söktüğü kumandayı taktığı arabanın immobilizerine göre kodlayarak. Onu alan adam da bence hala yedek anahtarı kullanmadığı için, senin kumanda cillop gibi duruyordur adamın evinde. Sen bence git bayiye ve "mahkemeye vercem ulen sizi" diye koz maça yap bakalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABABA2307 -- 31 Mart 2009; 3:57:02 >
  • arbaa2307 arkadaş haklı bencede bu tarz bişey olmalı ama siz nasıl farkedemediniz bunu 99 model arabda var bu sitem 2007 araba alınca dikkat etmeliydiniz neyse olan olmuş bencede bu tarz bişeyle aldığın bayiyle konuş...
  • benim aklıma daha pratik bi yöntem geliyor, sat 07 yi al bi 2009 cillop gibi,
  • quote:

Murticim bak bu saatte aklıma ne geldi:

Arabayı aldığın bayi, çok hatırı olan bir müşteriye senin citinin kumandasını söküp ona sattığının yedek anahtarına takarak bu kişiye 2 tane kumandalı anahtar vermiştir. Tabi senin arabadan söktüğü kumandayı taktığı arabanın immobilizerine göre kodlayarak. Onu alan adam da bence hala yedek anahtarı kullanmadığı için, senin kumanda cillop gibi duruyordur adamın evinde. Sen bence git bayiye ve "mahkemeye vercem ulen sizi" diye koz maça yap bakalım...

hocam yedek anahtarda da uzaktan kumanda var...

benim araç 2007model city elite her iki anahtarda aynı(kumandasıda) hiç bir fark yok....

saygılarımla....
  • quote:

Ya zaten bu Efeyle ii bi bozuşacam ya ne zaman bilmiyorum.. Bugünde cityi birine emanet vermiştim gitmiş birine vurmuş daha bide onu yaptıracaz.. Resimleri koyarım..

Ama şu kumanda işine çok canım sıkılmıştı zaten.. 2007 model arabada kumanda olmaz mı ya! Sanayide biraz dolaştım taktırmak için korktum heriflerden yaw.. Yine kendi işimi kendim yapacağım sanırım xenonlar gibi

• efe
  • Yine mi? Bir de city fantezisini bu bünyem kaldıramaz. Sakın altına yatma onun da

quote:

quote:

Ya zaten bu Efeyle ii bi bozuşacam ya ne zaman bilmiyorum.. Bugünde cityi birine emanet vermiştim gitmiş birine vurmuş daha bide onu yaptıracaz.. Resimleri koyarım..

Ama şu kumanda işine çok canım sıkılmıştı zaten.. 2007 model arabada kumanda olmaz mı ya! Sanayide biraz dolaştım taktırmak için korktum heriflerden yaw.. Yine kendi işimi kendim yapacağım sanırım xenonlar gibi

• quote:

Yine mi? Bir de city fantezisini bu bünyem kaldıramaz. Sakın altına yatma onun da
    quote:

quote:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.