City Car Driving de direksiyonu mouse dan kontrol ediyorum klavyeden daha zevkli ve daha gerçekçi olduğu için fakat direksiyon çok sağ sola hareket ediyor direksiyon hassasiyetiyle ilgili bütün ayarları denedim ama hala düzelmedi bilen varsa lütfen yardım etsin bu oyunu mouse ile oynayan hiç yok mu varsa sizde de aynı sorun mu var. Şu videolardaki gibi olsun istiyorum ama olmuyor farklı mause la bile denedim ama hala aynı.
bu videolardaki gibi olmuyor malesef direksiyon resmen titriyor yamuk yumuk gidiyor araç :(
bunlar direksiyon ile oynadığı için bu kadar kontrollü
arkadaslar ben bu oyunu yukledım fakat acmıyor su hatayı alıyorum : nd3d9texture:could not create render target surface.. bu neden kaynaklanır ??
arkadaşlar ben yeniyim ve city car driving 1.2 yide kurdum ama başta şifre istiyo bi yardımcı oln lütfen ne olur yha
quote:
Orijinalden alıntı: mstkomiser
arkadaşlar ben yeniyim ve city car driving 1.2 yide kurdum ama başta şifre istiyo bi yardımcı oln lütfen ne olur yha
hocam sen yıne kurmussun bende acmıyo bıle hata kodu verıyo
(http://www.ortak****/simulasyon-oyunlari/3d-city-car-driving-super-debriyajli-stop-eden-simulator-full-yamalar/) bu linkten indirin içinde crack falan var nasıl yapılacağını söyleyen not defteride var.yazdıklarını aynen yapın şifre falan istemez sonra.yalnız bazı yamalarda oyun açılmayabilir onun için yama kurduğunuz zaman oyun açılmassa kaldırıp baştan yükleyin oyunu..
ben bu oyunu yukledım oynuyorum araba yamaları falan yukledım bmw m5 e39 audi Q7 bmwx5 Yeni kasa porshe panamera ford focus 2000 model falan var bende bissürü varda sayabildiklerim bu :D
bende geçenlerde bu oyunu indirdim tesadüfenn sorunsuz bi şekilde çalıştı türkçe yaması vs her şeyi en ufak sorun olmadı...
momo ile oynuyordum ancak şu görevlerde arabayı 2 sefer istop ettirmeden getirmek gereken bi bölüm vardı orda çok zorlandım momo da debriyaj olmadığı için direksiyondan bi tuşu debriyaj yapıyordum ama oda zor oluyordu bi şekilde istop ettirmeden bayağı bi gidiyordum sonra lap diye zaman doluyordu çok uğraşıp geçemeyince o bölümü sinir olup silmiştim oyunu
arkadasım oyunun savesini indir ben indirdim ugrasmassın.