Şimdi Ara

city bus simulator 2010 ( demo ve tam sürüm çıktı) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
0
Favori
79.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar benim pc win 7 indirdim oyunu fakat setup exe ye tıklorum sonrası tık yok gelmiyo bişi yardım pls
  • link bulamıyorum elinde olan varsa lütfen pm yani buluyorumda 9-10 part
  • arkadaşlar oyuna yeni başladımda bi yardım edin yaw.

şimdi ben oyunu ingilizceye çevirdim. ilk olarak oyuna nerden başlayayım.ben new game -campani-ve en üstteki yerden başladım. ilk otobüste lamba felan kapıları açtım. sonra 59 saniyede bi tur at dediler onuda yaptım. sonrasında tekerlekli sandelyeli adama geldim ama burayı geçemiyorum yardım edin.adamın önünde duruyorum otobüsün havasını indiriyorum R ye basıyorum fakat sonrasında ne olacak. yardım pls
  • parklar yanıyo söndüremedim vitese takamadım kalkmıyo ... otobüsü
  • City Bus Simulator 2010 New York (SKIDROW) nedir acaba? oyun daha yeni mi çıktı?
  • skıdrow oyunu piyasaya süren sorunsuz oynamamızı sağlayan eleman ben daha şimdi gördüm güzel bişeye benziyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joker1453 -- 23 Kasım 2009; 9:09:36 >
  • İndirdim çok zor ya bu ne böyle
  • teşekkürler
  • Bende şimdi fark ettim bu oyunu, öncekini zevkle oynamıştım. Bugün piyasaya çıkan sunumda g25 ile oynayabilir miyiz acaba? :)
  • Oyunu deneyen var mı ?
  • ben varım
    önermiyorum almanca olmasının etkisi yok ama oynanabilirlik-grafik rezil
  • G25 ile uyumlu mu diye sormuştum, kendi soruma kendim cevap buldum :) İşte sitenin sayfasındaki G25 açıklaması, henüz denemedim, deneyenlerden yorum bekliyoruz tabi :)

http://www.citybussimulator.com/index.php?id=257&L=1
  • diğer başlığa yazmıştım buraya da ekleyeyim
    quote:

İptal et boşuna indirme
    grafik rezil yürürken donmuş insanlar var koltuğa oturuyorsun mousela kafanı eydiğin zaman koltuğun boş olduğunu görüyorsun.Direksiyonda el de yok nasıl simulasyonsa.
    Ayrıca ingilizce kurdum oyunu menüler hala almanca tuşları falan ayarladım zor olsa da.Görevler de almanca anlamak çok güç
    Haritayı da bulamadım vardır inşallah da ben bulamamışımdır.Boş boş gezdim biraz.Kaldırdım şu an oyunu.
    Rezalet ötesi diyorum
    En son bus simulator 2008 oynamıştım bundan 10 gömlek üstün diyebilirim.
  • -grafikleri yüksek ayarda oynadığınızda gayet kaliteli grafikleri var (bir simülasyon için)
    -1,3 versiyona yükselttikten sonra english hotfix yaması içindeki dosyaları kopyalarsanız konuşmalar almanca olmasına rağmen menüler ve altyazılar ingilizceye dönüşüyor. (burası önemli)
    görevler otobüs hırsızlığı çerçevesinde gelişiyor. çalınan otobüsü arka sokaklarda arayıp buluyorsunuz falan bence gayet eğlenceli.
    -harita 1,3 versiyonda mevcut ve pause tuşuyla geliyor. ingilizceye çevirdikten sonra menülerde bulup başka tuş atayabilirsiniz. (buradaki en büyük eksiklik, oyuncunun nerede olduğunu gösterse de , nereye gitmeniz gerektiği gösterilmiyor)
    -şöför koltuğunun boş olması ve ellerin olmaması simülasyon kriteri için birşey ifade etmez, flight simulatorde de pilot yoktur. train simulator de makinist yoktur. truck simulatorde şöför yoktur. eller de yoktur dolayısıyla. sadece dışarıdan bakıldığında görülürler. dcs black shark ta pilot opsiyoneldir ve defaultta yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GUERRA -- 24 Kasım 2009; 8:54:16 >

• Ben dün akşam kurdum, zamanım yoktu birkaç ayar yaptım, dolandım biraz ama durağa yanaşınca insanlar binmiyor, onu çözemedim henüz :) Akşama bakarız artık.
  • serbest dolaşımda binmiyorlar sanırım. görevleri ya da campaign i oynaman lazım. bir de otobüsün yanındaki ışıklı tabelayı "servis dışı" ndan bir hatta çevirmen gerekir.
  • Yok yok görevde denedim, ama yanda tabela mı varmış Akşama detaya gireceğiz artık :)
  • windows7ye kurdum oyunu oyun açılıyor ama ekran çok hızlı bi şekilde gitgel yapıyor yani bi siyah oluyor ekran bi oyun geliyor >> pencere modunda sorun yok

arabaya bindikde nasıl hareket etcez insan bi antreman fln koyar bune ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Note -- 24 Kasım 2009; 13:35:21 >
  • ekran çok sık gel git yapıyorsa oyunu aç ve masaüstüne dön ekran çözünürlüğünü düşür çok büyük ihtimal düzelir.
  • tuşları ayarlayacağımız menü bi türlü ekrana gelmiyor. oyuna şu anda hiçbir müdahalede bulunamıyorum. oyunun kurulumunu yaptım en baştaki adam ve otobüsün olduğu kısımdayken oyundan çıktım tekrar girdim şimdi otobüs 4 yol kavşağında :) durakta bekliyor. trafik var insanlar var otobüs var sadece şöfer :) yok. napmak gerenk acaba...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.