Şimdi Ara

city bus simulator 2010 ( demo ve tam sürüm çıktı) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
0
Favori
79.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadasalr kamyonetle otobusun yanına gittikten sonra '' F '' tusuna basarak telsiz konusması yapın. konusma bittikten sonra depoya donun orda lewis ile bi daha konsun. Sonra otobsuun yanına gidin ama otobsuun orda olmadıgını goruceksiniz buyuk ihtimalle caldılar '' F '' tusu ile telsizden haber verin konusmalar bittikten biraz sorna lewis telsizle bize depoya gelmemizi soylişyecek. Depoya geri geldigimizde aracı aldıgımız yere park ediyoruz ve ilk bolum sona eriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karsi -- 9 Ekim 2009; 17:07:49 >
  • Şehirler arası uzun maceralı yolculuklar varmı yoksa sadece şehir içimi:)
  • Şehir İçi. Belediye Otobüsü Kullanıyoruz. New York Büyükşehir Belediyesi.
  • İngilizcesi ne zaman çıkacak bilgisi olan var mı acaba?
  • oyuna bak ya tam komedi
  • ya arkadaşlar bu şeyi ingiilizceye çeviren yokmu aranızda.....ilk defa bir otobüs kullandığınımı hissettim bu oyunda ama almanca....

ayrıca patch yükleyenler...crack nerden buluyosunuz yokki.............
  • otobüsün kullanılışı gerçekten çok başarılı ama rota çok kısa, umarım ileride tuzla - cevizlibağ ya da kadıköy-pendik gibi Türkiye haritaları yapılır, bir de mercedes citaro oldu mu süper işte.
  • ya bu oyunun crack ı yokmu . Ben sakatıda rtaşıdım ondan sonra napcammmmm bi cvp verin
  • arkadaşlar biri lütfen bu oyuna ingilizce yama yapsın yada kendi tuş ayarlarını paylaşsın kafayı yiycem biri vermiş oda almanca
  • almanca oyunuyozda bazen kasıyor bu ve oyundan atıyor neden olabilir
  • yolcuları nasıl alıcaz bilen varmı ole donuk duruyolar ??
  • donuk duranlar yolcu değil. duraklarda hareket eden lavuklar var onlar biniyor. sarı işaretli duraklarda durman lazım.
    genelde süper göğüs dekolteli hatunlar biniyor. bi de almanca konuşmaya başlayınca bi hoş oluyorum
  • İNGİLİZCE VERSİYONU DA ÇIKTI!!
  • ben 2009 u oynuyorum 2o10 u daha mı güzel
  • 2009'u yok ki bunun. sen bus simulator le karıştırdın.
  • ya arkadaşlar 1.3 yamayı kurdum ama yeni otobüs gelmedi. hani nede yaa???artı yama kurduktan sonra crack istmeiyo bu normalmi??

1.3 ten önce bir yama daha mı kuruyoz acaba??
  • oyunun inglizce yaması yok mu
  • tuş kombinasyonu nasıl olcak otobusu bir türlü kaldıramadım..park işaretini nasıl kaldırcam gaz hangisi...ne lanet bir oyun yaw
  • Arkdaşlar biri tek tek tuş kombinasyonunu paylaşabilir mi acaba Türkçe açıklamaları ile?
  • Arkadaşlar otobüsü kullanabiliyorum fakat durağa geldiğim kimse otobüse binmiyor.Ayrıca otobüsün üstünde numara yazmıyor Not In Service yazıyor.Yukarıya nasıl numara yazarım.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.