Şimdi Ara

Citroen nemo yada fiorino

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar internette gezerken siyah 2012 model citroen nemo gördük siyah renkte annemde özellikle jip gibi durduğu için hosuna gitti. Sizce nasil araba alinir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok anlamam arabadan ama 2009 citroen nemo kullanıyoruz sormak istediklerinizi sorabilirsiniz. (Benim annem de jip gibi durdugu icin cok hosuna gidiyor :D)

• quote:

Orijinalden alıntı: Sawyer258

Çok anlamam arabadan ama 2009 citroen nemo kullanıyoruz sormak istediklerinizi sorabilirsiniz. (Benim annem de jip gibi durdugu icin cok hosuna gidiyor :D)

Kullanisi yakiti yol tutusu konfor vs. Genel bilgi verseniz yeterli olur

• quote:

Orijinalden alıntı: coopp

quote:

Çok anlamam arabadan ama 2009 citroen nemo kullanıyoruz sormak istediklerinizi sorabilirsiniz. (Benim annem de jip gibi durdugu icin cok hosuna gidiyor :D)

Kullanışı küçük arabadan farksız görüşü rahat aynaların büyük olması çok güzel. Yol tutuşu 120den sonra güven vermiyor yüksek araba altına rüzgar alıyor. Yakıtı çok güzel kmde kaç kuruş yakıyor bilmiyorum fakat cep yakmadığını söyleyebilirim. Konfor yok malesef yayların sert olmasından sanırım. Biraz daha yumuşak yay takılırsa sorun çözülebilir. Dışarıdan küçük görünse de içi çok geniş. Araç 60binde ve arıza çıkarmadı.

• bende Fiorina bakıyordum beni caydırdılar arkaya yük atmassan o araba sayrulur yol tutuşu vb. bişiler dediler ne kadar doğrudur bilmem ama öle duydum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: coopp

quote:

Kullanışı küçük arabadan farksız görüşü rahat aynaların büyük olması çok güzel. Yol tutuşu 120den sonra güven vermiyor yüksek araba altına rüzgar alıyor. Yakıtı çok güzel kmde kaç kuruş yakıyor bilmiyorum fakat cep yakmadığını söyleyebilirim. Konfor yok malesef yayların sert olmasından sanırım. Biraz daha yumuşak yay takılırsa sorun çözülebilir. Dışarıdan küçük görünse de içi çok geniş. Araç 60binde ve arıza çıkarmadı.

Tesekkurler yorum için, hergun100 km garanti yol gidiyorum o yuzden en fazla 25 tl yakmasi gerek , 120 ve üzeri zate genelde çok uzun yola basıyoruz sıkıntı olmaz herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: mamitoys

bende Fiorina bakıyordum beni caydırdılar arkaya yük atmassan o araba sayrulur yol tutuşu vb. bişiler dediler ne kadar doğrudur bilmem ama öle duydum.

ESP Lİ FLORİNO LABİLRİSİNİZ. adac testi mevcuttur.

sonuçta nemo yu da tofaş üretiyor amlem değişik ama fiat olarak alırsanız servis vs daha hesaplı olaçaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dardanel16 -- 16 Ekim 2015; 3:37:10 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Rio Sedan vs. Fiat Egea ???
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.