Citroen Nemo Alınır Mı?

-
-
Donanım ve diğer özelliklere senin için yeterliyse alınır
-
Alınır, o paraya alınacak alternatiflere göre daha yeni model olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ilk arabam olacağı için çok bir istediğim yok. Sadece yazları köye gidiyoruz orada gidebilecek bir araç olsa yeter.
performans, konfor ve en önemlisi yol tutuş dışında bı olumsuzluk yaşamazsın. fiyat olarak diğer arabalara güzel makul seviyede. 200 bin lira altında ortalama 2010 model bir araba alıyosun bu devirde. 80 model hurdalara zaten 120 den başlatıyorlar. ilk tecrübeni bununla atabilirsin.
-
bende fiorino var . 1 senedir bende. Binek araba gibi kesinlikle düşünülecek bir araç değil. Onu baştan söyleyeyim. Benim aracı arkadaşa vermiştim bu araç bozuk diye benim aracı geri vermeyince satın almak zorunda kaldım. Para verip almazdım.
Baştan yazayım Konfor falan yok. Öyle birşey arama yani. Bagaj olarak bir clio bagajının biraz yükseği. taban ölçüleri okadar yani.
Ben ayda 1 gün kullandığım için satmıyorum zaten araç 138bin kmde niye satayım kafasındayım.
İçi geniş ama ben 1.95 boyla rahat kullanıyorum. Koltuklar nemo ile aynımı bilmiyorum ama uzun yolda ağrıtıyor.
Kronik sorunlarını yazayım sana
Torpido kapağı . Polen filtresi yüzünden devamlı sökülüyor ve kapak belli bir süre sonra tam kapanmıyor.
Emniyet kemeri sensörleri. Ben aldığımda biri tam gidikti onu değiştirdim diğeride arada bir ufak ta olsa ötüyor
teyp çok vasat gittim sony bluetooth teyp aldım işimi görsün diye. Hoparlörler patlaktı 16cm pioneer taktım önlere arkalar orjinal. Ama gene tırt. Kapı panzotlarında kabin olmadığı için çok birşey bekleme.
Ön camlar tam inmiyor orjinali böyle bunların. Teyp kontağa bağlı değil şaka gibi. Kontak kablosuda yok tesisatta.
Koltuk altı cepleri falan çok kullanışsız. Bende clio 3 vardı ona eşek diyordum ama bu onun yanında eşek. Direksiyon turu bile bir acayip heryerden dönmüyor. Hanım geçen dedi senin araba kullanmana birşey olmuş diye dedim arabada sorun var.
Bu arada bendeki yarı otomatik 1.3 motor referans olurmu bilemem ama şehir içi 8 lt yakıyor şu sıralar. Zaten ayda 200 lira atıyorum kullandığım yok belki ondandır.
Birde çok acayip sol aynada kör nokta yok orjinaldede yok bence büyük kusur .aracı alırsan sol aynaya ufak bir tümsek ayna koy. Benim boydan dolayı aynalar çok yetersiz kalıyor.
-
200 bin liraya gayet alinabilecek bir aractir. 1.5 sene fiorino kullandim.
Oturus pozisyonu yuksekte bana seyir zevki veriyordu.
Fiat fiorinonun aynisi oldugu icin parca her turlu bulunabilir ve muadillerine gore ucuz olur.
Ilk arac olarak gayet tatli olur genis bir arac sadece her yil muayene yapilmasi gerekiyor.
200bin lira civarina sedan araclara baktigin zaman temiz boyasiz diye klimayi birakin, hidrolik direksiyon bile olmayan araclar satiliyor. Ustune sanayiden cikmama garantisi
Bu araclarla kar edilmez, piyasasi hep dusuktur ama her isini rahatlikla gorur.
Yazlari koye gidiyorsaniz zaten boyle bir sey almaniz sizin icin cok avantajli olacaktir. Yukarida yazan abimiz nasil bir beklenti icerisindeymis de 200 bin liralik araci bu kadar yermis anlamis degilim
Çok bütçe yoksa eski arabaya binmek yerine mantıklı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O paraya 2009-2011 model aralığında 1.3 multijet doblo alınabilir hem daha geniş.
Ben olsam nemo almazdım.
Örnek ilan
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-panelvan-fiat-3m-motors-tan-klimali-doblo-1050484269/detay
envanterimde
1 adet 2022 fiorino premio 1.4 eko premio(fabrikasyon lpg)
1 adet 2010 nemo 1,4 hdi robotik otomatik şanzımanlı araç var
bu araçlar şehir içi aracı uzun yola çok seyahat edecekseniz tat vermez gariban arabası 2022 olanı 2 3 ay önce 318 bin liraya aldım bu paraların bir tık üzerinde otomobil araç olsa suratına bakmazdık şehir içi km de 1 ₺ yakıyor diye seviniyoruz
Hocam 1.4 eko Premio alınır mı şuan 375 e gelicek okyanus kararsızım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sehir icinde cok cok ideal uzun yolda pek keyif vermiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X