Şimdi Ara

Citroen motor , Baskı balata vb orjinal parçaları hangi siteden alabiliriz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sanayide fiyatlar uçmuş arkadaşlar internette %30 daha ucuza orjinal ürünler olduğunu gördüm . Güvenilir parça alabildiğiniz siteler var mı? Tr citroen forumunuda kapatmıslar koca ulkede forum kalmadı ya

duyukoto.com bir kaç kez alışveriş yaptım hiç bir sorun yaşamadım. Eski adı ile hepsipeugeot

Aloparça.com da iyidir ampul ıvır zıvır almıştım

citroenmarket.net vites topuzu aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRad67 -- 17 Şubat 2019; 13:19:48 >
    Intel i7 8700K / Asus ROG Strix Z370-F / Corsair Vengeance RGB 3000Mhz 2x8 GB / Samsung 960 EVO M.2 SSD / Toshiba P300 2 TB / Seasonic Focus+ Gold 650FX / NZXT Kraken X52 / Aerocool P7 C1 PRO
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

Sırası ile böyle bakıyorum sitelere aralarında fiyat farkı var mı yok mu ona göre alıyorum

duyukoto.com bir kaç kez alışveriş yaptım hiç bir sorun yaşamadım. Eski adı ile hepsipeugeot

Aloparça.com da iyidir ampul ıvır zıvır almıştım

citroenmarket.net vites topuzu aldım
    hocam peugeot 207 tavan ampüllerini led ampül ile değiştireceğim hangi ampülü almam gerek baya var aloparçada
    DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
  • https://www.facebook.com/groups/citroengarage.org/
    Bu grupta parçacı var. PSA için satıyor. Filtre seti(dizel yakıt filteresi dahil) + Total yağı 250 TL'ye aldım. Citroen market 350 TL'ye satıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O konuda pek bir şey diyemeyeceğim ama arayıp sorarsan yardımcı olurlar zaten led ayrı aksesuar olduğu için başka sitelerden de alabilirsin sanayiye gidip uygun olanı da takarlar

0312 278 2121
    0549 278 2121

Citroen motor , Baskı balata vb orjinal parçaları hangi siteden alabiliriz?

Hyundai i20 1.4 Crdi 90 HP Select Opak Kırmızı
    2009

• Lutfen parcacilardan urun alirken cok iyi tanidiginiz parcaci olsun . Yukarida adi gecen bir parcaci orjinal parca diye baska markanin parcasini satmaya calisti hatta ustune basa basa orjinal mi diye 3 kere sormama ragmen . Foto bile yolladi ama bir gariplik vardi eksiklik vardi parca uzerinde seri no vs hic bisey yoktu sordugumda sen anlamazsin dedi . Guvenemedim gidip yetkili servisten fotosunu cektim ve ona yolladim daha sonra itiraf etti baska markanin parcasiymis bunlarin parcalari ayniymis vsvsvs ayniysa aynisini ver o zaman ben sana arac sase nosunu veriyorum orjinal parca istiyorum .... Hic bir parcaciya cok iyi tanimiyorsaniz guvenmeyin . Biraz fazlasini verin yetkili servisten alin . Emin olun 3 kurus fazla verip yetkili servisten almak yan sanayi cikma olasiligindan cok daha iyidir . 1 parcayi 3 kere degistirdigimi ve en son sonunda yetkili servisten gidip aldigimi cok iyi hatirlarim hemde cok yakin zamanda . Ve yetkili servisten aldigim orjinal parcayla digerlerinin uzaktan yakindan alakasi yok . Sozde hepside orjinaldi . Ozellikle yaglarda dikkat etmenizi oneririm . Motorun en onemli parcasi sayilir yag .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Mekatroniks kullanıcısına yanıt
    Hangi satıcı isim vermekten çekinmeyin biz de öğrenelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emekkk

Rıdvan akbaba orijinal parça satıyor kargo ile enes otomotiv 05359235216
    o kişi facebookta gruplarda satıyordu ancak sorun yaşayanlar olmustu
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.