benzınlı veya elektrıklı aracların fabrıka verısını tutturduğu görmek zordur. eger klıma acmazsan hava sıcaklıgı 22 derece cıvarı ve rampası az olan bır sehırde cok dıkkatlı kullanırsan 350 de yapabılırsın . uzun yoldada 100 ü gecersen yakıt tuketımın artar. ec4x gıbı neti 46.5 kw bataryası olan bır araç için sehır ıcı 300 km de gayet ıdeal bır rakam. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALOK -- 4 Ağustos 2024; 15:25:51 > |
Citröen E-C4 Alınır Mı ? (Elektrikli) (3. sayfa)

-
-
Hyundai kona nın videolarını izliyorum katolog verisi
14.4 kw /100 ancak sürüşü yapan kişi 9.6 kw gibi ciddi güzel bir değeri görmüş.
Şuan mg4 , Hyundai konax Citroen ec4x veya ec4 , pegout 208e , modelleri ilgimi çekti.Aralarında en mantıklısı hundai kona diyorlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kısa mesafelerde elde edılen degerler gercegı yansıtmıyor. gercek kullanıcı verılerı en az 10 bın km ortalamasına bakarsanız daha mantıklı olur.
-
tabi ki beklentim uzun batarya ömrü ve şehir içi 350 400 km ,şehir dışı 300 km den fazla götürmeli.
Aracı yüksek apartmanlarda oturanlar evinden nasıl şarj edebilir ?
-
Kendinize ait otopark varsa duvar sarj kutusu kurdurarak.
Komşular birşey demeyecekse balkondan aşağı kablo sallayarak.
10 günde bir DC sarj ünitesinden sarj ederek.
-
gerçekten anlamıyorum bu fiyatları. gerçekten 700bin ediyor mu 2017 model i20? sıfırı 1 milyon. nasıl 700 eder 2017 modeli aklım almıyor.
-
tesla forumunda okudum. katalog verisi 450km olan tesla şehir dışında 280-300 ancak yapabiliyor, o da kamyon gibi sağ şeritten gidersen. basarsan 150 km bile olmuyormuş menzili (basarsan 150 km olmayan uzun menzilli olanı, artık 450 km olanı düşün, 100 km heralde). bu durumda bu aracın menzili 100 km bile olmaz bastığında. basmazsan 150 km gider -belki-. şehir dışına çıkacak biri için değil elektrikli araçlar. şehir dışına çıkacak biri illa elektrikli alacaksa tesla olmalı.
-
teşekkürler şuana kadar gerçek kullanıcılara danıştığım kişiler şehir dışı ortalama 350 km lerden bahsediyorlar kimse öyle 100 150 km den bahsetmedi.
Yüksek hızlara karşıyız, unutmamak lazım ki yasal 140 km hız sınırı bile sadece kuzey Marmara yolunda var.Kullanım amacımız genellikle şehiriçi,şehirlerarası en fazla Edirne Lüleburgaz (70 km ), Tekirdağ (150 km) , Kırklareli (60 km), İstanbul (250 km) vs.
Gittiğimiz her yerde evden şarj imkanı, alışveriş merkezi, vs var.Yol kenarında mola verip 30 dk şarj etmek bizim için sorun değil.Yeterki beni benzinliklerden kurtarsın.😀
Benzinciden kurtulayım derken başka bir girdaba yakalanma da.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ne gibi hocam?Sizde elektrikli araç varsa deneyimlerinizi gerçekten ciddiye alırım.
Tesla SR kullanıcıyım. Şehir içinde kullanmıyorum. İstanbul - Bursa arası git gel de kullandım şu ana kadar. Hiç dikkat etmeden kullanıyorum klima açık. Hız olarak da 180 ile 100 arası kullanıyorum. Menzil 280-300km olarak kayıtlı.
Simdi kardeşime e-C4 bakıyorum. Fiyatı 1.200₺ seviyesinde 100kw olan. Ama merak ettiğim 115kw ile menzil farklı veya fiyat farkı ne olursa değer ? Bu fiyat aralığında önerebilecek araç var mıdır ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
selamlar hayırlısı olsun,bende Hyundai kona , Peugeot 208e ve ec4x arasında kaldım ec4 te olabilir arasında 20 km fark var diyorlar zaten aralarında çok büyük batarya farkı yok.siz 2. el mi bakacaksınız?
Sıfır bakıyoruz. Çünku İkinci el ile arasında 100₺ fark için değmez diye düşünüyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende sıfır bakıyorum.Ne kadar şuan bayilerin verdikleri fiyatlar?Tatile gidip gelelim bende bayileri dolaşıcam 500 km de 1 aylık egea urbana takas veren olursa hemen kapatırım bu sayfayı 😀
Arkadaşlar merhaba, aracı önümüzdeki hafta almayı düşünüyorum. Apartmanda oturuyoruz evden çekilecek hatla şarj etme imkanım olur mu? Balkonda elektrik hattı var oradan çekilebilir mi mesela illa ki zemindeki saatten mi çekilecek hat bilgisi olan paylaşırsa memnun olurum. Herkese kazasız belasız sürüşler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ev prizinden max 16amper alırsınız(220*16=3.5kw)
Saatten alırsanız binanız monofaz ise 220*32amper alırsınız. Trifaz ise 22kw çıkış alırsınız.(bunu binalar için çok tavsiye etmiyorum. Kullanılacaksa sadece gece tercih edilmeli.)
Bu arada yeni yönetmelik ile sanırım %50 ev sakinlerinin imzası + proje isteniyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
valla hocam daha önce konuştuk benimde beklentim sizin ki kadar.Şehir dışı 300 görsün yeterli.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X